- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.641
acil yardım lütfen dün çatlatma iğnemi oldum bugun ovulasyon testi yaptırdm cift cızgı 36 saat olmasınada 7 saat var ovulasyon testinde cift cızgı cıkıncamı ılıskı olucak acıl yardm lutfen
kızlar merhaba,
benim adetlerim düzenli olmaktadır.
1 nisan da regl oldum. ovulasyon testi yaptım 16. sında her iki tarafta kop koyuydu ateşimde vardı. 16 sında 17 sinde ilişkiye girdik 1 -2 saat baş aşağı yatmak zorunda kaldım malum. kasıklarımda acayip bir ağrı vardı resmen yumurtalıklarımı hissediyordum. sizce çatlama olmuş mudur?
çünkü teste anlamadığım prospektüsünde her iki çizgide koyu pozitif çıktından 24 -36 saat için ilişkiye giriniz yazıyordu.
öğrenmek istediğim bu test her iki tarafta aynı koyulukta pozitif çıkarsa mı ilişkiye girmek gerek yoksa çıktan sonra mı?
hamile kalmak istiyorum. bu testi kullanıp hamile kalan ya da önerisi olan var mı ? yardımlarınızı rica ederim kızlar
acil yardım lütfen dün çatlatma iğnemi oldum bugun ovulasyon testi yaptırdm cift cızgı 36 saat olmasınada 7 saat var ovulasyon testinde cift cızgı cıkıncamı ılıskı olucak acıl yardm lutfen
G.g. den alabilirsin. Ben oradan aldım. laboquick marka olanı tercih edebilirsin. Ortalama 20 tane alsan fazla fazla yeter canım. Site ismi vermek yasak olduğundan kısaltılmış halini yazıyorum. g.g nokta com.Kizlar hangi marka ovulasyon testi almaliyiz ? Ve 30 35 gun suruyor kac adet almaliyim .. Sizler nereden aldiniz link veya isim verebilirmisiniz .. İlk kez alacam cunku bu ay 38 gun sonra adet oldum 5 ay once dusuk yaptim ve takipte zorlaniyorum gunu kacirmak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her ihtimale karşı çift çizgi gördüğün günü ve ertesi günü de değerlendirin. Sonra 3-4 defa daha günaşırı devame din canım.. Ben bu şekilde hamile kaldım.
Bugünü ve yarını değerlendirim, sonra 304 kez daha günaşırı.
G.g. den alabilirsin. Ben oradan aldım. laboquick marka olanı tercih edebilirsin. Ortalama 20 tane alsan fazla fazla yeter canım. Site ismi vermek yasak olduğundan kısaltılmış halini yazıyorum. g.g nokta com.
Her gün , akşam saatlerinde ve aynı saatte, testi yapmadan 4 saat önce sıvı alımını keserek unutma..
Ahhh Büyük Allah'ımm!!! Yaşadıkların çok zormuş! Bizimle paylaşmana sevindim,acılar paylaşarak azalır!! Burada senin yaşadıklarını yaşayanları görünce, yanlız olmadığını anlıyorsun!!Bende öyle,, çook uzun yazıyorum, paylaştıkça hafifliyorum, içimi boşaltıyorum!!
Dr. Allah razı olsun, içini kazımamış( benimkini kazyıp hem de ikikez! Mahfetti, onun yaptıklarını düzeltene kadar neler çektim!) iyi tarafından bakarsan, en azından rahmin olabilecek en az hasarla kurtulmuş!!
Bundan sonrasını zamana bırak, mutlaka dualarının karşılığı bebişini kucağına alacaksın ki umarım çok yakında olacak! Sana yaşadıklarını unutturacak tatlı bir bebişş inşallahh:)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sizce bu test pozitif mi adetten sonra 27. Gundeyim biraz fazla sivi aldim dün.
Test bu
Selammmmmmm kızlar..
Rabbime binlerce kez şükür olsun banada mucizemi verdiiii.cuma akşamı test yapptırdım 132,64 çıktı
aylardır hep haykırmak istediğimi şimdi yapıyorummmmm
hamileeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim bekleyenlerede tez vakitte nasip eder inşallahhhh
bu arada ovulasyon testim adetim geçtikten sonra çift çıktı ve gebelik testimde öyle çıktııı
Negatif bu canım..
AYrıca 27. gün çok fazla.. Kaç günde bir adet oluyorsun.. Bu testler hassastır çok dikkat ederek yapmalısın..
Meraba kizlarrr ben de 4 aydir ovu. Testi kullaniyorum. Ilk ay cift cizgi gunu ve ertesi gun siliklesince iliski oldu ama nasip olmadi. Sonraki iki ay cift cizgiyi gordum ama o gun iliski olamadi bi kac sebepten. Bu ayda cift cizgiyi sabah 8de gordum... aksam 8de iliski oldu aksam 10da testi tekrarladigimda siliklesmisti. Sizce yumurtam tam catladiginda mi iliski oldu. Sansim yuksek mi. (Buarada cift cizgiden sonraki gun iliski olmadi)
canım gününü yakalamışsın..ama tam çatlama anını bile yakalasan hamile kalma olasılığın %20 civarında o yüzden ümitsizliğe kapılma...ve bundan sonra çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün üstü üste ilişki olsun...
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. Lütfen bize de dua et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?