Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

acil yardım lütfen dün çatlatma iğnemi oldum bugun ovulasyon testi yaptırdm cift cızgı 36 saat olmasınada 7 saat var ovulasyon testinde cift cızgı cıkıncamı ılıskı olucak acıl yardm lutfen

Canım çift çizgiyi gördüğün gün ve bir gün sonra ilişki olsun ...inşallah tutar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hangi marka ovulasyon testi almaliyiz ? Ve 30 35 gun suruyor kac adet almaliyim .. Sizler nereden aldiniz link veya isim verebilirmisiniz .. İlk kez alacam cunku bu ay 38 gun sonra adet oldum 5 ay once dusuk yaptim ve takipte zorlaniyorum gunu kacirmak istemiyorum

Her ihtimale karşı çift çizgi gördüğün günü ve ertesi günü de değerlendirin. Sonra 3-4 defa daha günaşırı devame din canım.. Ben bu şekilde hamile kaldım.

acil yardım lütfen dün çatlatma iğnemi oldum bugun ovulasyon testi yaptırdm cift cızgı 36 saat olmasınada 7 saat var ovulasyon testinde cift cızgı cıkıncamı ılıskı olucak acıl yardm lutfen

Bugünü ve yarını değerlendirim, sonra 304 kez daha günaşırı.

G.g. den alabilirsin. Ben oradan aldım. laboquick marka olanı tercih edebilirsin. Ortalama 20 tane alsan fazla fazla yeter canım. Site ismi vermek yasak olduğundan kısaltılmış halini yazıyorum. g.g nokta com.

Selammmmmmm kızlar..
Rabbime binlerce kez şükür olsun banada mucizemi verdiiii.cuma akşamı test yapptırdım 132,64 çıktı
aylardır hep haykırmak istediğimi şimdi yapıyorummmmm
hamileeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim bekleyenlerede tez vakitte nasip eder inşallahhhh

bu arada ovulasyon testim adetim geçtikten sonra çift çıktı ve gebelik testimde öyle çıktııı

insallah canm dusuk yaptm 4ay olucak [ QUOTE=fananay;34963950]Canım çift çizgiyi gördüğün gün ve bir gün sonra ilişki olsun ...inşallah tutar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Anladim canim tesekur ederim dr a gittiktennsonra siparis vericem birde hemen hergunmu yapmaliyim

Cok saol destegin icin canim benim ... Evet yalniz olmadigini bilmek , bazi sorularin cevaplari buradan ogrenmek cok guzelll .. Allahim sana da bana da buradaki herkese caresini versin .. Tum dertlerimizden Gelene de gidene de eyvallah Seni cok opuyorum

Sizce bu test pozitif mi adetten sonra 27. Gundeyim biraz fazla sivi aldim dün.

Kızlarrrrr 27. gün testimi paylasmistim o gün misafir olduğumuz için bardak bardak çaylar sular ictim 2 saat önce:) ama öncesi hep bariz silikti sonrası da bariz silikti sizce bu test pozitif mi yoksa degil mi

Son düzenleme:
Test bu

Eklentiler

• $1398086561623.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 52

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. Lütfen bize de dua et canım.

Negatif bu canım..
AYrıca 27. gün çok fazla.. Kaç günde bir adet oluyorsun.. Bu testler hassastır çok dikkat ederek yapmalısın..

Bu 37.gun hala olmadim gecen ay 38 de oldum ondan once 30da birdi hep o yuzden canım sikuliyor acaba yumurtlamiyormuyum diye

Meraba kizlarrr ben de 4 aydir ovu. Testi kullaniyorum. Ilk ay cift cizgi gunu ve ertesi gun siliklesince iliski oldu ama nasip olmadi. Sonraki iki ay cift cizgiyi gordum ama o gun iliski olamadi bi kac sebepten. Bu ayda cift cizgiyi sabah 8de gordum... aksam 8de iliski oldu aksam 10da testi tekrarladigimda siliklesmisti. Sizce yumurtam tam catladiginda mi iliski oldu. Sansim yuksek mi. (Buarada cift cizgiden sonraki gun iliski olmadi)

canım gününü yakalamışsın..ama tam çatlama anını bile yakalasan hamile kalma olasılığın %20 civarında o yüzden ümitsizliğe kapılma...ve bundan sonra çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün üstü üste ilişki olsun...

Tesekkurler cnm :) ins o yuzde 20yi yakalamisimdir

Kızlar bu ay bende ovu ile denedim. Adetime 1-2 gün var.test yaptım negatifti.ama ben bişey sorcam.birincisi adetime 12 gün varken doktorum alttan muayene etti gebelik olsa görürdü dimi ?bide adete 1 hafta kala koyu kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu.adet oldum sandım ama olmadım.bekliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…