Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İyiyim canım, malum ev - okul- hayat koşturmaca hep!! Bu ay 16. Günümü kaçırmadan :) çalışmalara devam!! Bu tatil sana iyi gelecektir , biraz kafanı dağıtırsın,moral depolar gelirsin, güzel günler bizi bekler, hızla geçen zamanımızı boş yere( mecaz anlamda kullanmadım bunu:)) üzüntülerle ziyan etmeye ne gerek tatil dönüşü yaz bize!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19 nisanda çatlatma iğnemi oldum 20 nisanda ovulasyon testi yaptım 2 kırmızı cizgiyi gördüm ogün gece ve dier gün birlikte olduk umarım tutar ama umutlanmak istemıyorm hayal kırıklıgı yasamakta esımın sperm i az gibi geliyor ve cguda dısarı cıktı yetermı bılmıyorm ocak ayındada da dusugum var yenı toparlandım ınsallah hamıle kalırım ve düşmez bu sefer
Canım çift çizgiyi gördüğün gün ve bir gün sonra ilişki olsun ...inşallah tutar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı olsun canım canını sıkma moralini yüksek tut..
doktor bana "olur mu olmaz mı diye düşünmek bile bebek olmasını etkiler" demişti..
ayrıca çatlama anını tuttursan bile ihtimal %20 civarında olduğundan umutsuzluğa kapılma..
bir de döllemeyi sağlayacak olan 1 tane sperm zaten kısmetse gitmiştir o da gideceği yere inşallah...
moralini yüksek tut hayırlısını iste...

Merhaba clearblue monitoru kullanan var mı aranızda martta 3 aylık bebeğimin kalbi durdu tekrar bebek istiyorum bilginiz varsa paylaşırsaniz sevinirim

Oncelikle cok cokkk gecmis olsun canim benim ... seni cok iyi anliyorum benimde ayni sekilde gecen sene agustosta boyle oldu.. Allah tan hayirlisi diyelim :2:.. Evet bende ilk defa gecen ay kullanmaya basladim oldukca kolay bir kullanimi var .. reglinden itibaren 7.gun yapmaya baslayabilirsin. Gulen yuzu gordukten sonra yapmana gerek yok testi .. Yumurtlamanin olacagini haber veriyor .. Gulen yuzu gordugun aksamdan itibaren iliskiye girmelisin.. Umarim yardimci olabilmisimdir.. Insallah en kisa zamanda bebisin kucaginizda olur .. Hemen olmazsada moralini bozma cunku daha yeni bebisini kaybetmissin..Rahimininde hazir olmasi gerekli gebelik icin unutma

düşük yaşamak çok kötü bir duygu canından can gidiyor umdun kaybediyorsun ben 4 ayda toparlanamadım tutsa dahi düşük olucak korkusu mevlam ol desin olur herseyn zmanı var inşallah hayırlısıyla olur

Teşekkür ederim canım yazdıkların için beni anladığını bilmek güzel çünkü bazen çok ağır geliyor hareketlerini gördüğüm bebegimin artık olmaması kullanmaya başladım ama 6.gun ilk testi yaptım 1. Seviye çıktı ertesi gün 2. Seviye çıktı ve 4. Günle 5. Gün 3. Seviyeyi gösterdi acaba bozuk olabilir mi

merhabalar bır kacsorum olacaktı lutfen yardım edın kızlar.adetllerim son 5 aydır duzensız 26 ocak,subat yok,15 mart,20 nisan, hastalıgım dün bitti. ovulasyon testı aldım 20 tane. sımdı ben nezaman baslamalıyım.?son adet aralıklarıma goremı hesaplamalıyım?ona goreyse 34 37 falan oluyır kulanım klavuzunda 19.gun baslayın yazıyor. ya daha erken yumurtlarsam. ben 10.gunmu baslasam. ne yapsam bılemedım. koyu cızgı gorunce ıkısındede ertesı gun ılıskımı olmalı?

merhaba canım panik olma öncelikle..
testin yeticekse tabiki erken başla ki kaçırma gününü...
koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün ilişki olsun mutlaka..
koyu çizgi demek yumurtladın demek..
ancak spermle buluşabilmesi için yumurtanın çatlaması gerekiyor..
koyu çizgiyi gördüğünden 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak anlamına geliyor..
ayrıca spermlerde 2 güne kadar canlı kalabiliyormuş rahimde..
bu arada bu ilişkilerden sonra hemen kalkma yarım saat falan ayaklarını dikip bekle..

Selamlar kizlarrrrrr ... Evettt dun giremedim islerimin yogunlugundan ... ama size de haber vereyim dedim.. Dun oglen kirmizilar geldiiiiiiiiii .. zaten gelmeselerdi sasardimmm yaniiiiiii hormonlarimin benle dalga gecmesini degil ben artik onlarla dalga gecicem el mi yaman bey mi yaman gostericemmm onlaraaaaa

Hayırlısı olsun canım göster tabi görsünler kim daha güçlü :) tatil nasıl gidiyor? Kosova nasıl:)

Hayırlısı olsun canım göster tabi görsünler kim daha güçlü :) tatil nasıl gidiyor? Kosova nasıl:)

Boyle diyip avutuyorummm kendimi aslindaaa ama uzulmek yok denemeye devam .. Faranaycim daha gitmedik kismetse ayin 02 sinde oglen ucagi ile gidiyoruz ayin 10 nunda donuyoruz.. Eminim guzel gececek .. Orada da iyi bir doktor varmis esimin kuzeninin bir yumurtaliklarima baktiricam cok iyi tespitleri varmis baska dr lar tarafindan gorulmeyen ... Gitmisken bir kontrol ettiriyim diyorum bakalim o ne dicek
sen nasilsin bu arada nasil gidiyor kuzummm

Canım git tabi için rahat edecekse ama yumurtlamaolduğunu biliyorsun için rahat olsun lütfen... Rabbim zamanı gelince nasip edecek inşallah kuzum benim...çok gez kosovada yerime de gez stres bırakma üstünde :)
Ben de nasıl olayım karnım ağrıo onun dışında bulantı fln yok karnımın ağrısı da geçecek diye korkuyorum resmen cahil olunca bu konularda :)

Kızlar merhaba.Adet siklusum 28 günde bir( 2 aydır bi 3 gün erken,bi 4 gün geç gelmesini saymazsak).Bu akşam saat 5 gibi ovulasyon testi yaptım,testime bi bakar mısınız?Yumurtlıcak mıymışım?İlk defa kullanıyorum bu ay 4 gündür.Size danışmak istedim.Sadece birini yükledi,diğerlerini yükleyemedi,hata oluştu.
Dün 12. gündü ve C çizgisi hafif kırmızıydı.Bugün 13. gün ve testim şu:

Eki Görüntüle 1090101

Canım pozitif gibi duruyor bu sen bugünü değerlendir:) yarında yap saha silik çıkarsa tekrar yapmaya gerek yok testi...sen bugünü ve yarını değerlendir

Merhabaa :)
Tavsiyelerinizle aldıgım ovu testlerine adetimin 14.günü başladım :)
(siklusum 32 gün ve normalde testin üstünde 15.gün başlayın diyo ben bi gün erken başladm :) )

Velhasıl ilk gün belirgin bi silik çıktı sonra 15 16 17 derken gitgide azaldı :)
2.cizgi tamamen kayboluyo :)
yumurtlamyı kaçırmış olmam zor , bu testlerde 2.cizgi yokken bi anda koyu belirmesi mümkün mü ?
Ya da ben bu ay yumurtlamıyor muyum

Selam herkese ben sessiz takipcilerinizdenim.

Canim ayni testle bugun bende ayni sonucu gordum( tamamen ayni cizgi renklerimiz ).Buyuk ihtimalle bekledigimiz gundeyiz.Hayirlisi olsun hakkimizda

Teşekkürler fananaycım ama bugün yalan oldu :-( Eşimi acil göreve çağırdılar,sabaha kadar da kalacaklarmış :-( Nasip değilmiş.Gerçi millet can derdindeyken bunu düşünmek de doğru değil ya neyse,hakkımızda hayırlısı...

Selam herkese ben sessiz takipcilerinizdenim.

Canim ayni testle bugun bende ayni sonucu gordum( tamamen ayni cizgi renklerimiz ).Buyuk ihtimalle bekledigimiz gundeyiz.Hayirlisi olsun hakkimizda

Selam kusecim bizim bugün yalan oldu :-( Eşimi acil göreve çağırdılar,sabaha kadar da kalacaklarmış :-( Nasip değilmiş.Gerçi millet can derdindeyken bunu düşünmek de doğru değil ya neyse,hakkımızda hayırlısı...Dilerim senin güzel haberlerini alırız canım...

Canim olsun sikinti etmene gerek yok ki ayni sansin yarin da var.Ki ihtimal daha yuksek bir gunsonrasi icin

Konuyu birden dahil olmuş gibi olucam ama bence bu kadar üzülme :)
Pozitifi bu akşam yakaladıgına göre ve ovulasyon bu akşam bile olsa (Lh nin artışından itibaren ) en az 24-36 saatin var ki bu durumda yarın akşamı degerlendirebilirsin :)
Hem nasip olduktan sonra rabbim bi mümkünü verir inşallaaah :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…