- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.681
teachermother soyledıklerının hepsınde haklısın .. Bugun bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendımı ...En azından yumurtlamam oluyor onu bılıyorum .. Baskalarına da haksızlık edıyorum .. Evet benım bıraz olaydan kopup toparlanmam lazım .. Mayıs 2 de kosovaya gıdıcez tatıl ıcın 1 haftalıgına .. Belkı orası ıyı gelır bıraz toparlarım kendımı .. Cok saol hayatım yaaaa ... Bu arada ben kendıme daldım senı hıc soramadım sen nasılsın ıyı mısın kuzummm
Canım çift çizgiyi gördüğün gün ve bir gün sonra ilişki olsun ...inşallah tutar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
19 nisanda çatlatma iğnemi oldum 20 nisanda ovulasyon testi yaptım 2 kırmızı cizgiyi gördüm ogün gece ve dier gün birlikte olduk umarım tutar ama umutlanmak istemıyorm hayal kırıklıgı yasamakta esımın sperm i az gibi geliyor ve cguda dısarı cıktı yetermı bılmıyorm ocak ayındada da dusugum var yenı toparlandım ınsallah hamıle kalırım ve düşmez bu sefer
Merhaba clearblue monitoru kullanan var mı aranızda martta 3 aylık bebeğimin kalbi durdu tekrar bebek istiyorum bilginiz varsa paylaşırsaniz sevinirim
hayırlısı olsun canım canını sıkma moralini yüksek tut..
doktor bana "olur mu olmaz mı diye düşünmek bile bebek olmasını etkiler" demişti..
ayrıca çatlama anını tuttursan bile ihtimal %20 civarında olduğundan umutsuzluğa kapılma..
bir de döllemeyi sağlayacak olan 1 tane sperm zaten kısmetse gitmiştir o da gideceği yere inşallah...
moralini yüksek tut hayırlısını iste...
merhabalar bır kacsorum olacaktı lutfen yardım edın kızlar.adetllerim son 5 aydır duzensız 26 ocak,subat yok,15 mart,20 nisan, hastalıgım dün bitti. ovulasyon testı aldım 20 tane. sımdı ben nezaman baslamalıyım.?son adet aralıklarıma goremı hesaplamalıyım?ona goreyse 34 37 falan oluyır kulanım klavuzunda 19.gun baslayın yazıyor. ya daha erken yumurtlarsam. ben 10.gunmu baslasam. ne yapsam bılemedım. koyu cızgı gorunce ıkısındede ertesı gun ılıskımı olmalı?
Selamlar kizlarrrrrr ... Evettt dun giremedim islerimin yogunlugundan ... ama size de haber vereyim dedim.. Dun oglen kirmizilar geldiiiiiiiiii .. zaten gelmeselerdi sasardimmm yaniiiiiiihormonlarimin benle dalga gecmesini degil ben artik onlarla dalga gecicem el mi yaman bey mi yaman gostericemmm onlaraaaaa
Hayırlısı olsun canım göster tabi görsünler kim daha güçlü :) tatil nasıl gidiyor? Kosova nasıl:)
Boyle diyip avutuyorummm kendimi aslindaaaama uzulmek yok denemeye devam .. Faranaycim daha gitmedik kismetse ayin 02 sinde oglen ucagi ile gidiyoruz ayin 10 nunda donuyoruz.. Eminim guzel gececek .. Orada da iyi bir doktor varmis esimin kuzeninin bir yumurtaliklarima baktiricam cok iyi tespitleri varmis baska dr lar tarafindan gorulmeyen ... Gitmisken bir kontrol ettiriyim diyorum bakalim o ne dicek
sen nasilsin bu arada nasil gidiyor kuzummm
Kızlar merhaba.Adet siklusum 28 günde bir( 2 aydır bi 3 gün erken,bi 4 gün geç gelmesini saymazsak).Bu akşam saat 5 gibi ovulasyon testi yaptım,testime bi bakar mısınız?Yumurtlıcak mıymışım?İlk defa kullanıyorum bu ay 4 gündür.Size danışmak istedim.Sadece birini yükledi,diğerlerini yükleyemedi,hata oluştu.
Dün 12. gündü ve C çizgisi hafif kırmızıydı.Bugün 13. gün ve testim şu:
Eki Görüntüle 1090101
Selam herkese ben sessiz takipcilerinizdenim.Kızlar merhaba.Adet siklusum 28 günde bir( 2 aydır bi 3 gün erken,bi 4 gün geç gelmesini saymazsak).Bu akşam saat 5 gibi ovulasyon testi yaptım,testime bi bakar mısınız?Yumurtlıcak mıymışım?İlk defa kullanıyorum bu ay 4 gündür.Size danışmak istedim.Sadece birini yükledi,diğerlerini yükleyemedi,hata oluştu.
Dün 12. gündü ve C çizgisi hafif kırmızıydı.Bugün 13. gün ve testim şu:
Eki Görüntüle 1090101
Canım pozitif gibi duruyor bu sen bugünü değerlendir:) yarında yap saha silik çıkarsa tekrar yapmaya gerek yok testi...sen bugünü ve yarını değerlendir
Selam herkese ben sessiz takipcilerinizdenim.
Canim ayni testle bugun bende ayni sonucu gordum( tamamen ayni cizgi renklerimiz ).Buyuk ihtimalle bekledigimiz gundeyiz.Hayirlisi olsun hakkimizda
Selam kusecim bizim bugün yalan oldu :-( Eşimi acil göreve çağırdılar,sabaha kadar da kalacaklarmış :-( Nasip değilmiş.Gerçi millet can derdindeyken bunu düşünmek de doğru değil ya neyse,hakkımızda hayırlısı...Dilerim senin güzel haberlerini alırız canım...
Selam kusecim bizim bugün yalan oldu :-( Eşimi acil göreve çağırdılar,sabaha kadar da kalacaklarmış :-( Nasip değilmiş.Gerçi millet can derdindeyken bunu düşünmek de doğru değil ya neyse,hakkımızda hayırlısı...Dilerim senin güzel haberlerini alırız canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?