Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim hiç belli olmaz Rabbim ol derse olur inşallah kaç gün var bat.a heyecanlandım

Kizlarrrr nerdesiniz ben bugun Sabah uyandigimdan beri hic iyi degilimmmm Agliyorummm hele Sabah arabaya bindik esimle o bile fark etti .. o fark edince de bu sefer bogurerek aglamaya basladimmm .. adam da kotu oldu ne oluyor Sabah Sabah diye .. ama hemen tahmin etti .. bebisimiz olmicak diye mi agliyorsun dedi .. bu sefer ben daha daaa bogurdummm iyi mi Esim ilk defa dediki ki onceden pek konusmazdi bu tip konulari ; uzulme melegim sen aglama .. uzerime dusen birseyleri yapmiyorsam soyle bana belki bende vardir birsey , gerekirse tup bebek yaptiririz 3 uz 4 uz bebeklerimiz olur .. bak goruceksin olucak hadi stres yapma dedi .. Ve is yerimin orada arabadan indirdi operek .. O boyle konustu ben daha da kotu oldum iyi olmam gerekirken .. bu yaziyi yazarken bile agliyorummm karnim agriyor tatli tatli bu benim reglimin geleceginin agrisi biliyorummm gelicekkk yineee.. Allahim yardim etsinn hayatimda 2 sefer hamile kaldigimi bile bilmeden dusuk yaptim yillar once .. Hayatimda bir defa hamilelik testi yaptim pozitifti onu da dusurmek zorunda kaldim :2: bir daha pozitif cizgi , cizgiler gormeme nasip et yardim et Allahim diyip diyip duruyorummm .. Nolcak benim bu halim kizlarrr , ben niye bu kadar takildim kaldim bu ise.. Normalde hic boyle bir insan degilim tanisaniz beni ne demek istedigimi anlarsiniz .. Cok moralim bozuk cokkkk bugun kendimi hic iyi hissetmiyorummm ... Sizlere yazayim bari dedimm nolur kusuruma bakmayinnn olur mu .. hepinizi cok seviyorummmm

moralim yok volim cim ama Oldugunu okuyunca yazmadan da yapamadimmm .. Hayirlisi olsun canim benim .. Saglikla kucagina al insallah

aminnnnnnnnnn canım benim..kıyamam sana şimdi neden dicektim yazını okudum...
1 yıl dan beri heray bende aynı senin gibiydim ve benim de eşim senin eşin gibi gayet moralliydi.
Ve hep bizim istediğimiz de değil allah ne zaman isterse ozaman olucak biz elimzden geleni yapalım allah ol dicek ve olacak derdi..

Ve ben her ay olduğu gibi yine adet belirtilerimi yaşadım özellikle bacağım belirti verdimi kaçışı yok kesin adet olurum.
Birde inceden karın ağrım oldu hep ve ben 1 yılda ecz.zengin etmişimdir gebelik testi ala ala.
Yine aldım önce bişey çıkmadı sonra gri bir çizgi sonra da silik pembe çizgi gözlerime inanamadım...
Halada inanamıyorum cuma günü allah korusun dış gebelik vs.bişey varmı diye bakıcaklar
diken üstündeyim rabbim esirgesin inş..
Inanki biran önce adet olayım diye bekledim dr.gidip aşılama yapalım dicektim
az kaldı sık dişini sende bebişine kavuşacaksın bize hayırlı haberler vericeksin..
Rabbim tez vakitte mucizeni versinn

Cok saol Volim .. Insallah demekten ve dua etmekten baska birsey gelmiyor bugun elimden ... hayirlisi .. burada bir profesor var biraz once ondan randevu aldim asilama icin 27 mayis Sabah 9 a ilk randevuyu verdiler .. bakalim ne dicekler o zamanlarda .. bu arada o atrihe kadar 1 ay daha deneme sansimiz olucak .. Rabbimden hayirlisi diyorum .aman sende kendine dikkat et , hicbirseycigin yoktur.. Cuma gunu guzel haberlerle gel canim benim ..

süper canımmmm...
Bak belki sende benim gibi olup gerek kalmadan bebiş müjdeni verirsin..
Inşallahhhh mucizene kavuşur müjdeni paylaşırsın canım benim
teyzesi bebişle dua ediyoruz kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyoruz..
Rabbim tez vakiite sevindirsin

Canimmm yaaa cok tatlisinizzzz hamislerin duasi tutarmis amin canim amin ... insallah bakarsin dedigin gibi olur , kismet ...Paylasmaz miyim hem de hemennnnn

Selam kızlar bu ay klomen kullandım ama hıc yumurtam gelısmedı progestan verdı doktor edet olunca gel iğne tedavısıne başlıcaz dedı progestan bıteli 10 gun oldu ama hala adet olamadım iki gün once ıdrar testı yaptım negatif cıktı doktorumu aradım az once kan testı yaptır on gun sımdıye kadar oman lazımdı dedı ama olsa ıdrarda cıkmaz mıydı kafam cok karıştı ya lütfen yardımcı olun noluyor bana

Bu 37.gun hala olmadim gecen ay 38 de oldum ondan once 30da birdi hep o yuzden canım sikuliyor acaba yumurtlamiyormuyum diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurtan çatlamayıp kiste dönüşüyor olabilir, bu da adetini geciktirir.. Hormonal bir sıkıntı vardır, prolaktinin yüksek olabilir ya da tsh değerlerinde bir dengesizlik olabilir.. Bence bi doktora görün derim..

Geçen ay gittim herşeyim normal kist yok geç yumurtlamis olabilirsin dedi sadece Ovulasyon testini sırf o yüzden yaptim bu ay 27 gün bu kadar koyu gerisi hep silik

O zaman geriye tek bir neden kalıyor; fazla stres yapıyor olabilirsin, bu da bütün hormon dengeni alt üst eder.. Ben kendimden de bilirim, çok kafaya taktığım zamanlarda adetim gecikir, kist oluşur..

Selamlar kizlar sohbetinizi okudumda. Bende de ayni sey var. Gerci ben tsh tedavisi goruyorum. Suan normal degerine gelmis durumda ama. Gecen aydan beri cocuk istiyoruz. Gecen ay tutmadi. 2 aydir kistim oluyor. O yuzden bu ay incir kurune basladim. 18 gundur iciyorum. Bende gecen sy ovulasyon tesri kullandim 25-26. Gunler koyu cikti. Benim psikolojimi bozdu bi test. Artik yumurtlamiyormuyum diye dusunmeye baslamistim bakalim bu ay hayirlisi.

Canım benim , tabiki yazıcaksın, paylaşmak iyi gelir insana! Eşin ne iyi ve anlayışlı bir beyiş, aferin valla!! Seni iyi anlıyorum, ama bu kadar stres hamile kalmanı da engeller! Bak en azından hamile kalabildiğini biliyorsun, ne durumda olan kadınlar var!! O kadar iğneye ilaca bir yumurta atamayanlar var! Onlar napsın!! Onlar bile böyle isyan etmezken mücadeleye devam ederken senin böyle kendini hırpalaman çok zararlı!! Stres en büyük düşmanı yumurtlamanın önünde!! Bunları iyi düşün, biraz bu konuların üzerine gitmeyi bırak!! Zamana bırak akışına bırak bak kafana takmayınca nasılda hemen hamiş olacaksın!! Kendini toparla canım, tabiki bebişlerin olacak!! İnşallahhh!!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen benimde psikolojimi bozdu ama hic bi problem yok dedi doktorum sende canını sıkma geç de yumurtlayan bi sürü insan var:) 28.gun yumurtlayip hamile kalan var

Merhaba arkadaşlar :)
Daha önce sizden fikir alıp ovu testlerini sipariş etmiştim dün elime ulaştı ve bugün kullanmaya başlıcam :)
Her akşam 7 de yapmayı düşünüyorum da merak ettiğim pozitif görükten sonra en önemli zaman hangisi ?
Yani ilişki hangi günlerde olmalı ?

selamlar canım .. Aksamları yapacaksan 4 saat oncesınden sıvı alımını bırakman lazım ... Pozıtıfı gordugun gunun aksamından baslayarak bırer gun ara vererek yapabılırsın.. Yumurtlamanın baslıyacagının habercısı pozıtıf durum..

teachermother soyledıklerının hepsınde haklısın .. Bugun bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendımı ... En azından yumurtlamam oluyor onu bılıyorum .. Baskalarına da haksızlık edıyorum .. Evet benım bıraz olaydan kopup toparlanmam lazım .. Mayıs 2 de kosovaya gıdıcez tatıl ıcın 1 haftalıgına .. Belkı orası ıyı gelır bıraz toparlarım kendımı .. Cok saol hayatım yaaaa ... Bu arada ben kendıme daldım senı hıc soramadım sen nasılsın ıyı mısın kuzummm

Merhaba clearblue monitoru kullanan var mı aranızda martta 3 aylık bebeğimin kalbi durdu tekrar bebek istiyorum bilginiz varsa paylaşırsaniz sevinirim

Insallah canim ya. Gec olsun da gic olmasin. Ama ben ovulasyon testini kullanmak istemiyorum ilk aydan boyle olduysa 3-4 ay kullansam ne olur. O yuzden simdilik sadece sabahlari atesimi olcuyorum. Bu ay daha rahatim test yapmayinca :) hayirli haberler almak ve vermek dileğiyle :)

Çook teşekkür ederim :)
bu akşam başlıcam inşallah kullanmaya umarım işe yarar ve müjdeli haber alırım bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…