- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.121
Kızlar gecmisi pek okuyamadım baya yazmıssınız.Gelemiyorum bu sıra pek mafoldumben
ironik snrm kırmızı kart yemissin canım,sıkma canını hayırlısı olsun. Bende yiyecek gibiyim kırmızı kartı hissediyorum
Benim testlerden de 15tane kalmıs onumuzdeki ayada yeter sanırım. Bittigi zaman bende alıcam bu mavi olanlardan hande ve idil sizde cıkmıyrmus ya morlar merak ettim tutturamadım mı yoksa diye
ay nedir bu cektigimiz ya. Aslında kafamıza takmasak ,unutsak olucak ama kafamıza takıyoruz işte duramıyorz.
Edacım sen nasılsın cnm?
arkadaslar benide ekleyin listeye beklemedeyim.belim agrıyor 15-20 gündür neredeyse.arada kasıklarımda batma oluyor bilmiyorum agdet olacaksamda biran önce olsamda bitse bu zulum beklemek cok koyuyo bana
tuana canım morla test yapan ve tutturan arkadaşlar var. ben mesela edayı biliyorum (scuba) ayça da yakaladı (aica) sen içini ferah tut. belki idile ve bana yaramadı bu bilmiyorum ki. herkesin lh si farklı düzeyde herhalde. sen de elindekiler bitince mavi alırsın istersen. gerçi inşallah gerek kalmaz :)))))))
yok canım benim kız geldi yanıma hemen sayfayı kapattım okuyup anlamasın diye daha kadın doguma gitmedim birtek hemotolaga gidiyorum bugünde randeum var kadın doguma daha çok erken önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum b hcg 1500 felan gelsın yoksa birşey gözükmeyecek canım daha çok sıkılacak o yüzden beklemek istiyorum bu arada uykularım bayabi dizensizleşti geceleri yatamıyorum gündüzleri yatamıyorum bu gece 3de zor bela yattım sabah 8 de uyandım çok dengesizleştim
bbeyim senin kaç günün kaldı canım günlerin yaklaştı hadi hayırlısı canım
valla canım geçen ay 4 ünde olmuştum bu ay da öyle bişiler olacak herhalde. bekliyorum regl belirtilerim başladı zaten. kısmet.. Allah çok bekletmesin inşallah hiçbirimizi...
yok canım gündüzde uyuyamıyorum hortlak gibi oldum artık
valla canım geçen ay 4 ünde olmuştum bu ay da öyle bişiler olacak herhalde. bekliyorum regl belirtilerim başladı zaten. kısmet.. Allah çok bekletmesin inşallah hiçbirimizi...
hayırlısı saglıklısı olsun canım benim :Saruboceq::Saruboceq:
ayy canım kıyamam. ben de çok uykucu olunur sanıyordum ilk aylarda. demek ki herkese farklı etki ediyor hamilelik. aslında bir odaya geçsen camı, kapıyı tv yi kapatsan belki uyursun...
varmı herhangi bi belirti vucudunda
valla canım dün karnım ve başım ağırdı, üşümeye başladım elim ayağım buz gibi oldu hah geldi dedim gelmedi. sonra bugün geleceğinden emin oldum çünkü göğüslerim rahatladı. sızlaması geçti ancak çok bastırırsam acıyorlar artık. bana öyle olur göğüs acım hafifler o güne olurum... çok umutlu değildim bu aydan ama içim ezilmiyor desem yalan olur. ama Rabbim neylerse güzel eyler inşallah zamanım gelecek benim de...
düzelir diye düşünüyorum bi kaçgün içinde böyle uykusuz bu bünye nasıl dayanır bes eder nasıl olsa vucut bende düzgün uyurum allah başka dert vermesin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?