Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaslar benide ekleyin listeye beklemedeyim.belim agrıyor 15-20 gündür neredeyse.arada kasıklarımda batma oluyor bilmiyorum agdet olacaksamda biran önce olsamda bitse bu zulum beklemek cok koyuyo bana

valla bayağı sıktım canımı ama elden bi şey gelmiyor ne yapalım bakleyeceğiz...canım ben de mor paketlilerden kullandım çift çizgiyi de yakaladım ama mavi paketlerin hassasiyeti daha fazla gibi geldi....

arkadaslar benide ekleyin listeye beklemedeyim.belim agrıyor 15-20 gündür neredeyse.arada kasıklarımda batma oluyor bilmiyorum agdet olacaksamda biran önce olsamda bitse bu zulum beklemek cok koyuyo bana

hangimize koymuyor ki canım. 1 haftadır neredeyse günde iki tane test yapıyorum. dün adet aolmam lazım dı acaba dedim bugün eve gelirken yine gebelik testi aldım. tam testi yapacam oyun dışı kalmışım da aberim yokmuş...

bende mor olanından kullandım bende yakaladım çift çizgiyi. maviyi hiç kullanmadım.bu ay tutmazsa olmazsa deneme amaçlı onu alırım.

günayyyydddın kızlaaaar.

güloşum canım merhaba. seni merak ettim dün bir göründün gittin. moralin de bozuktu. nooldu canım değerlerini dr a danıştın mı ?

ooo kızlar ben oynamıyorum yaaa. ben gitmişim ortam coşmuş hepiniz gelmiş kaynatmışsınız. hepsini okudum. kırmızı kart bekleyen arkadaşlar ve tabi ben inşallah yemeyiz kartı kızlar, hamile oluruz hepimiz inşallah :Saruboceq: tabi herşeyin hayırlısı önce...

bumera canım yazdıklarını okudum. erkeklerin hepsi biraz çocuk canım. hele bu hamilelik konusunda bizim kadar çaba harcamadıkları kesin. ama yapıları böyle anacım, sıkma canını lütfen. tabiki istisnalar vardır ama onlara kalırsa bir defa bile yeter bizi hamile bırakmaları için :) sen içini ferah tut, Rabbim ol diyecek elbet, kocan da baba olunca büyüyecek :))))))))

yok canım benim kız geldi yanıma hemen sayfayı kapattım okuyup anlamasın diye daha kadın doguma gitmedim birtek hemotolaga gidiyorum bugünde randeum var kadın doguma daha çok erken önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum b hcg 1500 felan gelsın yoksa birşey gözükmeyecek canım daha çok sıkılacak o yüzden beklemek istiyorum bu arada uykularım bayabi dizensizleşti geceleri yatamıyorum gündüzleri yatamıyorum bu gece 3de zor bela yattım sabah 8 de uyandım çok dengesizleştim

ahh canım inşallah hiçbir sorun yoktur ve her gün ikiye katlanmaya devam eder değerin gülaycım :))))

ben de dün akşam çok huzursuz uyudum doğrusunu istersen. eşimi de uyutmadım. havalar da değişti ya kimse de uyku falan kalmadı, sabah da kalkamadım tabi yataktan kazıdım kendimi resmen. seninki hamilelikle ilgili değil mi canım, gündüz uyuyup gece uyuyamıyor musun?

ayy canım kıyamam. ben de çok uykucu olunur sanıyordum ilk aylarda. demek ki herkese farklı etki ediyor hamilelik. aslında bir odaya geçsen camı, kapıyı tv yi kapatsan belki uyursun...

düzelir diye düşünüyorum bi kaçgün içinde böyle uykusuz bu bünye nasıl dayanır bes eder nasıl olsa vucut bende düzgün uyurum allah başka dert vermesin diyorum

varmı herhangi bi belirti vucudunda

valla canım dün karnım ve başım ağırdı, üşümeye başladım elim ayağım buz gibi oldu hah geldi dedim gelmedi. sonra bugün geleceğinden emin oldum çünkü göğüslerim rahatladı. sızlaması geçti ancak çok bastırırsam acıyorlar artık. bana öyle olur göğüs acım hafifler o güne olurum... çok umutlu değildim bu aydan ama içim ezilmiyor desem yalan olur. ama Rabbim neylerse güzel eyler inşallah zamanım gelecek benim de...

evet herşey nasip kısmet nasibinde varsa bu ay göbişindedir yosa önümüzde çok aylar var hayırlısı ama birşey soracagım bu baş agrın üşümen her ay olurmuydu sende bende çok üşüyorum dün ayaklarım patik giydim oderece baş arısı çok yogun yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…