Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

olabilir aslında...peki o gerçekten gebeliği de gösteriyor muymuş...psilokuma sorsak ya*

ben çıkıyorum canlarım. dikkat edin kendinize. hepimiz en yakın zamanda birbirimize güzel haberler verebiliriz umarım...

çok çok öptüm görüşürüz kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar?nasılsınız?reglimin bitmesini bekliyorum ben de. yeni tura da varım. yenilen pehlivan yenilmeye doymazmış misali...

hoşbulduk canım...okul açıldı ya git-gel yoruldum biraz.bi de moralim bozuk kırkımız kartı yedik gene. çok canım sıkıldı...

olsun canım kafamız dağılır okulda. ben umutluyum. yazın evde kafama çok taktım. okulda olunca fazla kafama takamam gibime geliyor. ben de oyun dışıyım canım. reglimin bitmesini bekliyorum.

olabilir aslında...peki o gerçekten gebeliği de gösteriyor muymuş...psilokuma sorsak ya*

:) canım bende 3 ay öne 20 ovulasyon testi + 4 adet gebelik testi almıştım.normalde bu ovulasyon testleri bana 5 ay yeterdi ama benimde sizden farklı bir yanım yok :)) gebeliğide belirliyor diye gebelik testi niyetinede kullandım. bu aya sadece 4 testim kaldı. geçen ay ovulasyon testim azalınca 3 gebelik testini de ziyan ettim. eşim bile kızdı. elde 4 ovulasyon testi 1 adette gebelik testi kaldı. son ovulasyon testimde çift çizgiyi yakaladım. adetten 5 gün önce lekelenmeler başlayınca şüphelendim.lekeler başladıktan 2 gün sonrada gebelik testini kullandım pozitif. insan emin olamıyor ertesi gün ayrı ayrı iki gebeklik testi daha aldım bir sürü para verip.oysa geçen ay ziyan etmeseydim :)))

o yüzden benden tavsiye testlerinizi boşa harcamayın. hele kan testine asla para vermeyin. idrarda pozitifi görün öyle kan testi yaptırın.maddi manevi yıpratıcı çünkü.

hepiniz için dua ediyorum. :1hug:

canım ben yakalayamadım çift çizgiyi ama bugün ağrım çok belki anca büyüyodur yumoşlarım bu ay yediğim incirler yaramıştır inşaallah:1rolleyes: bu gece çalışsammıki:dance: sen ne yaptın canım kırmızı kartı yemedin değilmi inşaallah yemezsin kaydirigubbakcemile3

kizlar hepiniz merhaba, bende ovulasyon testleri yapmaya basladim ama bir defa sadece kalin iki cizgi gordum o gunde unutup su icmistim testten hemen once sanirim ondan dolayi o kadar koyu cikti.20 gundur birkac gun haric hergun yaptim ama sadece birdefa gordum az once soyledigim gibi.Sorum su acaba yumutlama olmuyormu?aslinda her ya adetlerim cok duzenli bir sekilde olouyor ama bu yumurtlama oldugu anlamina mi geliyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirmm, simdiden tesekurler.

düzenli adet olmak illede yumurtlama olduğu anlamına gelmez.
ovulasyon testi çok fazla su içildikten sonra yanlış sonuç verebilir ama şöyleki.su idrarı seyreltir dolayısıyla yumurtlama oluyorsa bile test çizgisi silik çıkar. yumurtlama olduğunda iki çizgide hemen hemen aynı koyuluktadır. tahminime göre suyu içtiğinizi söylediğiniz gün yumurtladınız.testten hemen önce içtiğiniz sular hemen idarara karışmaz. suyu içtikten bir müddet sonra yapsaydınız ikinci çizgi daha silik olurdu.umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım su içmen idrardaki lh hormonunu seyreltir. yani su içip koyuyu gördüysen ertesi gün yumurtlamışsındır muhtemelen. inşallah çalışmışsındır o günlerde. keşke buraya fotosunu koysaydın. düzenli adet görüyorsan büyük ihtimal düzenlide yumurtluyorsundur canım. tabii istisnalar olabilir. bu koyu çizgiyi regliyi beklediğin günden yaklaşık 15 gün önce görüysen düzenli yumurtluyorsun demektir.

taze hamiş tatlım nasılsın dr a gittinmi? opuyorumnanaktan

bende tam tersi zannettim, sandim ki sudan dolayi koyu cizgi beliriyor, o gun birlikte olmadik yumurtlamadigimi dusundugum icin ama ertesi gun olduk.anladim canim cok sagol bu arada sana da allah bebegini saglikli bir sekilde kucagini almayi nasip eder insallah.

scubacigim, 24 agustosda gordum koyu cizgiyi ama biz 25 agustosda birlikte olduk yani yanlis gun sanirim, 24 de olmamiz gerkiyordu galiba ama ben ictigim sudan dolayi test sonucunun yanlis ciktigni dusundum.normalde adet gunum 28 gundu bigun bile gecikmezdi bir dusuk yaptim7-8 ay once o zamandan beri 26 ve 28 gun arasinda degisyor yani ona gore koyu cigiyi reglimden 14 gun ya da 12 gun once gordum.

ben ilk gördüğüm günde çalıştım ama ertesi gün yumurtladım. akıntıdan ve ağrıdan anladım. sen büyük ihtimalle doğru günde çalıştın canım çünkü testi sabah bile yapsan o gece sadece 12 saat geçmiş oluyor üstünden oysa 24 saat sonra çatlıyor yumurta. benim bu ay edindiğim tecrübeye göre üstüste çalışmaktansa pozitifi gördükten sonraki sabah çalışmak daha mantıklı. böylece yumurta çatladığında spermler hazır bekliyor olacak. bence senin 1 gün öncesi çalışmamış olman iyi bile olmuş canım. inşallah tutunmuştur yakında güzel sonuçlar alırsın canım opuyorumnanaktan

insallah hayatim ya bu defa tutar, aksam 8 gibi test yaptim koyu cizgi cikti dedigim gibi ertesi gun aksam beraber olduk yani uzerinde nerdeyse 26 saate gectikten sonra, onun icin diyorum belki sansimi kaybetmisimdir.Bu arada sabah calsimak daha iyi demissin oyle birsey mi var, ayni sabah olmasi daha mi iyi anlmadim?

Kızlar gecmisi pek okuyamadım baya yazmıssınız.Gelemiyorum bu sıra pek mafoldumben
ironik snrm kırmızı kart yemissin canım,sıkma canını hayırlısı olsun. Bende yiyecek gibiyim kırmızı kartı hissediyorum
Benim testlerden de 15tane kalmıs onumuzdeki ayada yeter sanırım. Bittigi zaman bende alıcam bu mavi olanlardan hande ve idil sizde cıkmıyrmus ya morlar merak ettim tutturamadım mı yoksa diye

ay nedir bu cektigimiz ya. Aslında kafamıza takmasak ,unutsak olucak ama kafamıza takıyoruz işte duramıyorz.
Edacım sen nasılsın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…