- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.081
İronİk canıım bence sende 32 adet ovulosyon 6 adet gebelİk testİ hedİyelİsİnden al bu gebelİk testİ yeter bence bende test yapmayı cok sevİyorum son gÜne kadar ovulosyon testİ yaparız oda hamİlelİĞİ gÖsterİrmİŞ zaten baktık yetİnmİyoruz gebelİk testlerİnİde kullanırız 30 tl toplam canım
hoşbulduk canım...okul açıldı ya git-gel yoruldum biraz.bi de moralim bozuk kırkımız kartı yedik gene. çok canım sıkıldı...
olsun canım kafamız dağılır okulda. ben umutluyum. yazın evde kafama çok taktım. okulda olunca fazla kafama takamam gibime geliyor. ben de oyun dışıyım canım. reglimin bitmesini bekliyorum.
olabilir aslında...peki o gerçekten gebeliği de gösteriyor muymuş...psilokuma sorsak ya*
canım ben yakalayamadım çift çizgiyi ama bugün ağrım çok belki anca büyüyodur yumoşlarım bu ay yediğim incirler yaramıştır inşaallah:1rolleyes: bu gece çalışsammıki:dance: sen ne yaptın canım kırmızı kartı yemedin değilmi inşaallah yemezsin kaydirigubbakcemile3tuana canım morla test yapan ve tutturan arkadaşlar var. ben mesela edayı biliyorum (scuba) ayça da yakaladı (aica) sen içini ferah tut. belki idile ve bana yaramadı bu bilmiyorum ki. herkesin lh si farklı düzeyde herhalde. sen de elindekiler bitince mavi alırsın istersen. gerçi inşallah gerek kalmaz :)))))))
kizlar hepiniz merhaba, bende ovulasyon testleri yapmaya basladim ama bir defa sadece kalin iki cizgi gordum o gunde unutup su icmistim testten hemen once sanirim ondan dolayi o kadar koyu cikti.20 gundur birkac gun haric hergun yaptim ama sadece birdefa gordum az once soyledigim gibi.Sorum su acaba yumutlama olmuyormu?aslinda her ya adetlerim cok duzenli bir sekilde olouyor ama bu yumurtlama oldugu anlamina mi geliyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirmm, simdiden tesekurler.
düzenli adet olmak illede yumurtlama olduğu anlamına gelmez.
ovulasyon testi çok fazla su içildikten sonra yanlış sonuç verebilir ama şöyleki.su idrarı seyreltir dolayısıyla yumurtlama oluyorsa bile test çizgisi silik çıkar. yumurtlama olduğunda iki çizgide hemen hemen aynı koyuluktadır. tahminime göre suyu içtiğinizi söylediğiniz gün yumurtladınız.testten hemen önce içtiğiniz sular hemen idarara karışmaz. suyu içtikten bir müddet sonra yapsaydınız ikinci çizgi daha silik olurdu.umarım yardımcı olabilmişimdir.
düzenli adet olmak illede yumurtlama olduğu anlamına gelmez.
ovulasyon testi çok fazla su içildikten sonra yanlış sonuç verebilir ama şöyleki.su idrarı seyreltir dolayısıyla yumurtlama oluyorsa bile test çizgisi silik çıkar. yumurtlama olduğunda iki çizgide hemen hemen aynı koyuluktadır. tahminime göre suyu içtiğinizi söylediğiniz gün yumurtladınız.testten hemen önce içtiğiniz sular hemen idarara karışmaz. suyu içtikten bir müddet sonra yapsaydınız ikinci çizgi daha silik olurdu.umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım su içmen idrardaki lh hormonunu seyreltir. yani su içip koyuyu gördüysen ertesi gün yumurtlamışsındır muhtemelen. inşallah çalışmışsındır o günlerde. keşke buraya fotosunu koysaydın. düzenli adet görüyorsan büyük ihtimal düzenlide yumurtluyorsundur canım. tabii istisnalar olabilir. bu koyu çizgiyi regliyi beklediğin günden yaklaşık 15 gün önce görüysen düzenli yumurtluyorsun demektir.
scubacigim, 24 agustosda gordum koyu cizgiyi ama biz 25 agustosda birlikte olduk yani yanlis gun sanirim, 24 de olmamiz gerkiyordu galiba ama ben ictigim sudan dolayi test sonucunun yanlis ciktigni dusundum.normalde adet gunum 28 gundu bigun bile gecikmezdi bir dusuk yaptim7-8 ay once o zamandan beri 26 ve 28 gun arasinda degisyor yani ona gore koyu cigiyi reglimden 14 gun ya da 12 gun once gordum.
scuba'cigim sen haklisin simdi tekrar cek ettim 15 gun once
ben ilk gördüğüm günde çalıştım ama ertesi gün yumurtladım. akıntıdan ve ağrıdan anladım. sen büyük ihtimalle doğru günde çalıştın canım çünkü testi sabah bile yapsan o gece sadece 12 saat geçmiş oluyor üstünden oysa 24 saat sonra çatlıyor yumurta. benim bu ay edindiğim tecrübeye göre üstüste çalışmaktansa pozitifi gördükten sonraki sabah çalışmak daha mantıklı. böylece yumurta çatladığında spermler hazır bekliyor olacak. bence senin 1 gün öncesi çalışmamış olman iyi bile olmuş canım. inşallah tutunmuştur yakında güzel sonuçlar alırsın canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?