Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayçacım ben bu ay çok rahatım. öylede olmak zorundayım biraz geçen ay girdiğim sitresten alerjim azdı bütün vücudumda döküntüler çıktı. dr um demişti sitres tetikler diye ilaçlarımıda kullanamıyordum şimdi onları içiyorum. sen nasılsın canım hiç rastlaşamadık. bende pek girmiyorum gene çok takarım diye ama sizide merak ediyorum özlüyorum arada kaçamak yapıyorum işte. az kaldı canım hepinizden gelir inşallah güzel haberler. opuyorumnanaktan

ben hep öyle duydum hamişlerden sabahları spermler daha hareketli oluyormuş. bide ben öğlen 12 gibi yaptığım için akşam üzerinden 12 saat geçmiş oluyor yani erken oluyo. bence en doğru zamanlara denk gelmiş seninki

kizlar bu sayfayi birkac gundur okuyordum, birsey daha kafama takildi bazi arkadaslar iki defa yumurtladigni soyluyo, bazilari o ay yumurtlama olmadigni soyluyor iyice kafam karisti yani bu ikiside mumkun oylemi?
yani bazilari iki kez yumurtluyorken bazilari yumutlamayabiliyor?Kusura bakmayin ya sorularim caninizi siktigim icin ama anlamaya calisiyorum;-))

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartı ßekLemede
3.Aica- kırmızı kartı ߀kLemede
4.İronik - kırmızı kart
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede sanırım bilgim yok .
6.Scuba - kırmızı kart
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kart
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
11.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:

Kızlar listede olmayan arkadaslar var aramızda, söylerseniz sizleri de eklerim yerimseniben Yukarıdan aşağıya inşallah kısa zamanda ineriz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar bu konuları okuya okuya kafamı o kadar karıştırıyorumki hala aklım acabalarla dolu mesela bende çift çizgi bugün çıktı ama akıntı ağrı gibi belirtileri 1- 2 gün öncesinde yaşadım. bugün yok denecek kadar az belirti var ve geçen ay çift çizgiden 12 gün sonra regl oldum normalde 14 gün olması gerekmiyormu acaba çift çizgi gördüğüm gün çokmu gecikiyorum diyorum ama o zamanda bilime karşı çıkmış oluyorum offff bıktım kafamın karışmasından

Canım evet karsılasamıyoruz bu sıralar. Oructan sebep ben pek gelemiyorum,misafirlerim falan oluyor haliyle yoruluyorum sonra da kaldıramıyorum kafamı kaydirigubbakcemile3 Ay canım sen nasıl sıkıntı yaptın kendine öyle ? dikkat et kendine sıkıntı yapma. Vallahi bende cok rahatım,bilincindeyim regl olucagımın deniyecez napalım olana kadar durmak yok kaydirigubbakcemile3 İki tane hamisimiz var ama cok guzel insallah onumuzdeki aylar da hepiimiz 3er 4er hatta 5er 5er dokuluveririz kaydirigubbakcemile3 :1hug:

eda cnm bunu bende duymustum sabah saatlerinde spermler daha kaliteli oluyormus.Suhenza cnm aLLah gonLune göre versin,insallah hamis olursun da bizlere de umut olursun canım a.s.

merhaba bebekcinar bende ayni durumdayim ogrendikce kafam karisiyor, ver herseyden supheleniyorum;-)))

eda cnm bunu bende duymustum sabah saatlerinde spermler daha kaliteli oluyormus.Suhenza cnm aLLah gonLune göre versin,insallah hamis olursun da bizlere de umut olursun canım a.s.

sagol canim cok teskkurler insallah benide listeye eklermsin haftaya zaten belli olacak haber veiririm size.Ama bu ay pek umitli degilim cunku lh testini hala yapiyorum ama artik ikinci cizgi hic cikmiyor, cunku buradaki hamile olan arkadaslar ikinci cizgiyi gouyordu, yani onun icin obur aya kaldi galiba.

Yok canım neden canımızı sıkacakmıssın ask Olsun,yardımcı oLabiliyorsak ne mutlu. Bende birsey biLmiyorm asLında iLk kuLLanısımdı bu ay,buradaki arkadaslarim kitty,scub(eda),bebekelover(hande) sayesinde bir cok sey ogrendim.Canım ben meseLa yumurtLadım 18-19-20 agustosta kıpkırmızıydı. Sonrasında siLik siLik cıkmaya basLadi yumurtLadım ve bitti bir kere sadece kaydirigubbakcemile3

ekLedim canım senide. a.s. insallah ugurlu gelir de birden aşağıya gidiverirsinn a.s.

ay evet insanın akLı karısıyor cok. En guzeli takmıcaz caLısmaLara adapte oLaLım ve basaraLım sonunda :lepi:

ay evet insanın akLı karısıyor cok. En guzeli takmıcaz caLısmaLara adapte oLaLım ve basaraLım sonunda :lepi:

haklsin aica, ben calisirken ben bile hmaile kalabilliriyimi dusunuyorum artik yani biraz abarttim galiba;-))bende bu arada senin gibi bu aya basladim bu testi yapmaya bakalim umarim ugurlu gelir

kizlar daha sonra tekrar gorusuruz verdigniz bilgiler icinn cok ama cok teskkurler, herkese boolllll sans;-)))) gorusmek uzere, IYI GECELER, GUZEL RUYALAR

:teselli:bumera ne oldu canım niye bozuk sinirlerin kötü bi durum yoktur umarım

ah ahhh ben neler boğuşuyorum benim kocam ise neler neler yapıyor ben çocuk istiyorum ama başımda koca man bir çocuk var zaten konuşmayı bilmez 1 şey sölersin yapmaz neyse ama sinirlerim yatıştı kocamın yüzünden kayın validemle tartıştım aramızdan su sızmazdı ama herzamanki gibi arayı ben buldum ..benimki kocam olucak şahıs anca yatsın yok arkadaşlar dümemiz yokki basıp gebe kalalım herşeyi bayanlarmı çekmek zorunda genelde çocuğuda biz isteriz yapmak için mücadele verende bizleriz inanın buna çoğumuz ne acılarla boğuşuyoruz yada ne acılara göğüs geriyoruz gelde anlat aklım kaldamı bende aklım almıyor artık istemeye gelince ben çocuk istiyorum yaşım geldi demesini biliyor allah biliyor ya sadece istiyor en çok korkumda inş. baba olunca bu kocamdan eser kalmaz sorumluluk sahibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…