- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.101
Kızlar gecmisi pek okuyamadım baya yazmıssınız.Gelemiyorum bu sıra pek mafoldumben
ironik snrm kırmızı kart yemissin canım,sıkma canını hayırlısı olsun. Bende yiyecek gibiyim kırmızı kartı hissediyorum
Benim testlerden de 15tane kalmıs onumuzdeki ayada yeter sanırım. Bittigi zaman bende alıcam bu mavi olanlardan hande ve idil sizde cıkmıyrmus ya morlar merak ettim tutturamadım mı yoksa diye
ay nedir bu cektigimiz ya. Aslında kafamıza takmasak ,unutsak olucak ama kafamıza takıyoruz işte duramıyorz.
Edacım sen nasılsın cnm?
insallah hayatim ya bu defa tutar, aksam 8 gibi test yaptim koyu cizgi cikti dedigim gibi ertesi gun aksam beraber olduk yani uzerinde nerdeyse 26 saate gectikten sonra, onun icin diyorum belki sansimi kaybetmisimdir.Bu arada sabah calsimak daha iyi demissin oyle birsey mi var, ayni sabah olmasi daha mi iyi anlmadim?
ayçacım ben bu ay çok rahatım. öylede olmak zorundayım biraz geçen ay girdiğim sitresten alerjim azdı bütün vücudumda döküntüler çıktı. dr um demişti sitres tetikler diye ilaçlarımıda kullanamıyordum şimdi onları içiyorum. sen nasılsın canım hiç rastlaşamadık. bende pek girmiyorum gene çok takarım diye ama sizide merak ediyorum özlüyorum arada kaçamak yapıyorum işte. az kaldı canım hepinizden gelir inşallah güzel haberler. opuyorumnanaktan
ben hep öyle duydum hamişlerden sabahları spermler daha hareketli oluyormuş. bide ben öğlen 12 gibi yaptığım için akşam üzerinden 12 saat geçmiş oluyor yani erken oluyo. bence en doğru zamanlara denk gelmiş seninki
kızlar bu konuları okuya okuya kafamı o kadar karıştırıyorumki hala aklım acabalarla dolu mesela bende çift çizgi bugün çıktı ama akıntı ağrı gibi belirtileri 1- 2 gün öncesinde yaşadım. bugün yok denecek kadar az belirti var ve geçen ay çift çizgiden 12 gün sonra regl oldum normalde 14 gün olması gerekmiyormu acaba çift çizgi gördüğüm gün çokmu gecikiyorum diyorum ama o zamanda bilime karşı çıkmış oluyorum offff bıktım kafamın karışmasından
eda cnm bunu bende duymustum sabah saatlerinde spermler daha kaliteli oluyormus.Suhenza cnm aLLah gonLune göre versin,insallah hamis olursun da bizlere de umut olursun canım a.s.
kizlar bu sayfayi birkac gundur okuyordum, birsey daha kafama takildi bazi arkadaslar iki defa yumurtladigni soyluyo, bazilari o ay yumurtlama olmadigni soyluyor iyice kafam karisti yani bu ikiside mumkun oylemi?
yani bazilari iki kez yumurtluyorken bazilari yumutlamayabiliyor?Kusura bakmayin ya sorularim caninizi siktigim icin ama anlamaya calisiyorum;-))
sagol canim cok teskkurler insallah benide listeye eklermsin haftaya zaten belli olacak haber veiririm size.Ama bu ay pek umitli degilim cunku lh testini hala yapiyorum ama artik ikinci cizgi hic cikmiyor, cunku buradaki hamile olan arkadaslar ikinci cizgiyi gouyordu, yani onun icin obur aya kaldi galiba.
kızlar bu konuları okuya okuya kafamı o kadar karıştırıyorumki hala aklım acabalarla dolu mesela bende çift çizgi bugün çıktı ama akıntı ağrı gibi belirtileri 1- 2 gün öncesinde yaşadım. bugün yok denecek kadar az belirti var ve geçen ay çift çizgiden 12 gün sonra regl oldum normalde 14 gün olması gerekmiyormu acaba çift çizgi gördüğüm gün çokmu gecikiyorum diyorum ama o zamanda bilime karşı çıkmış oluyorum offff bıktım kafamın karışmasından
sühenza ya elimde değil keşke düşünmesem araştırmasam doğal haline bıraksam ama yok olmuyor :)))
ay evet insanın akLı karısıyor cok. En guzeli takmıcaz caLısmaLara adapte oLaLım ve basaraLım sonunda :lepi:
inşallah isteyen herkese nasip etsin allah. dünyada çocuktan daha güzel bir şey varmı ya kızlar.. iyi gecelerr
iyi geceler canım.. gorusmek uzere :1hug:kizlar daha sonra tekrar gorusuruz verdigniz bilgiler icinn cok ama cok teskkurler, herkese boolllll sans;-)))) gorusmek uzere, IYI GECELER, GUZEL RUYALAR
:teselli:bumera ne oldu canım niye bozuk sinirlerin kötü bi durum yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?