Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet canım her ay yaşadığım şeyler malesef. hatta baş ağrım ilaçlarla geçmez ensemden zonklar 2 gün öncesinden bile başladığı olur bazen. bir de regl olur olmaz elim ayağım buz keser.. umutlanabilecek bir durumum yok kuşum. ama beni düşündüğün için çok saol gülaycım inşallah en kısa zamanda bizler de bebeklerimize kavuşuruz senin gibi canımmmm :1hug:

taze hamiş tatlım nasılsın dr a gittinmi? opuyorumnanaktan

canım gitmez olurmuyum dün gittim.beta hcg 329 çıktı.çok sevindim.haftaya çarşambada keseyi göreceğiz inşallah.doktor kan testini tekrar ettir falan bişey demedi. riskli bir durum görünmüyor dedi. çok sevindik hele eşim nasıl mutlu yerimseniben

bu arada gülay 30 arkadaşımız uyuyamıyorum yazmış. yumurtlama günümden bir hafta sonra bende uyuyamaz oldum.sahura kadar oturuyordum.3-4 gece böyle oldu.bir günde sahurdan sonra hiç uyuyamadım.normalde çok uykucuyum ama aşırı bir uyanıklık oldu bende.progestana başlayınca mışıl mışıl uyuyorum ama.çünkü acayip uyutuyor :)

bende çok uykucuyumdur ama uyuyamıyorum düzelir herhalde

gülaycım evet kelebek kondu ama uçmasın sakın diye dua ediyorum.

uykusuzluğun düzelir heralde.gerçi bizim nazlılara belli olmaz daha doğmadan uykusuz gecelere boğabilirler bizi beklerim yani :)

kızlar günaydınnnn
hande günaydınnnn adım sibel cnm bu arada sayfaları okudum hala beklemedeymişsin sositososito
ayçaaaa benide ekle listeye lütfen şu an kırmızı kartlıyım ama :kedi:

canım günaydın. maşşallah değerin güzel gidiyor anladığım kadarıyla.

uykusuzluğa çok şaşırdım kızlar ya, ben hamileyken çok uykucu olunuyor sanırdım :))))

bu arada göğüslerle ilgili sorum olcak size acıma falan var mı, renkte koyulaşma falan?

inşallah keseyi de hemencecik görürsünüz. seni de eşini de tekrar tebrik ederim. darısı bizlerin başına

bebekelover erken kanama dışında hiçbir belirtim olmadı canım.gögüslerde sızlama acı yoktu renkte koyulaşma hiçbişey yoktu.bide uykusuzluğum olunca kesin bu ayda fiyasko diye düşünüyordum. ama nazlı bebeğim beni şaşırttı.progestan kullanmaya başladıktan sonra uyuyorum.gögüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başladı.renginde henüz koyulaşma yok.zaten daha çok erken bugün 4+1 olduk.

canım çok saol bilgiler için. iyi oluyor bunları bilmek. bir de akıntı durumunu soracaktım akıntın var mıydı?

Allah nazarlardan saklasın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…