- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.141
evet herşey nasip kısmet nasibinde varsa bu ay göbişindedir yosa önümüzde çok aylar var hayırlısı ama birşey soracagım bu baş agrın üşümen her ay olurmuydu sende bende çok üşüyorum dün ayaklarım patik giydim oderece baş arısı çok yogun yaşıyorum
taze hamiş tatlım nasılsın dr a gittinmi? opuyorumnanaktan
canım gitmez olurmuyum dün gittim.beta hcg 329 çıktı.çok sevindim.haftaya çarşambada keseyi göreceğiz inşallah.doktor kan testini tekrar ettir falan bişey demedi. riskli bir durum görünmüyor dedi. çok sevindik hele eşim nasıl mutlu yerimseniben
bu arada gülay 30 arkadaşımız uyuyamıyorum yazmış. yumurtlama günümden bir hafta sonra bende uyuyamaz oldum.sahura kadar oturuyordum.3-4 gece böyle oldu.bir günde sahurdan sonra hiç uyuyamadım.normalde çok uykucuyum ama aşırı bir uyanıklık oldu bende.progestana başlayınca mışıl mışıl uyuyorum ama.çünkü acayip uyutuyor :)
bebeyim kız kalktı kahvaltı hazırlayayım ben kaçıyorum senide öpüyorumŞeniz
canım gitmez olurmuyum dün gittim.beta hcg 329 çıktı.çok sevindim.haftaya çarşambada keseyi göreceğiz inşallah.doktor kan testini tekrar ettir falan bişey demedi. riskli bir durum görünmüyor dedi. çok sevindik hele eşim nasıl mutlu yerimseniben
bu arada gülay 30 arkadaşımız uyuyamıyorum yazmış. yumurtlama günümden bir hafta sonra bende uyuyamaz oldum.sahura kadar oturuyordum.3-4 gece böyle oldu.bir günde sahurdan sonra hiç uyuyamadım.normalde çok uykucuyum ama aşırı bir uyanıklık oldu bende.progestana başlayınca mışıl mışıl uyuyorum ama.çünkü acayip uyutuyor :)
kızlar günaydınnnn
hande günaydınnnn adım sibel cnm bu arada sayfaları okudum hala beklemedeymişsin sositososito
ayçaaaa benide ekle listeye lütfen şu an kırmızı kartlıyım ama :kedi:
bebekelover erken kanama dışında hiçbir belirtim olmadı canım.gögüslerde sızlama acı yoktu renkte koyulaşma hiçbişey yoktu.bide uykusuzluğum olunca kesin bu ayda fiyasko diye düşünüyordum. ama nazlı bebeğim beni şaşırttı.progestan kullanmaya başladıktan sonra uyuyorum.gögüslerim şişmeye ve hassaslaşmaya başladı.renginde henüz koyulaşma yok.zaten daha çok erken bugün 4+1 olduk.
psilokum bakk yaptım ticker nasıl sevindirik oldum delikafadulden
canım çok sevindim alkisalkisalkis
bende şimdi pregnancy ticker yapmaya çalışıyorum.
a.s. kızlar nasılsınız bakem
psilokum bakk yaptım ticker nasıl sevindirik oldum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?