Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hosbuldum handecim. Nasılsın canım ?
Olmadın dimi hala ? kıs insallah olmazsınnn :ecrin_bebek:
o zaman seninle gunlerimiz cok yakın handecimmm.. bende 6sında 5inde bekliyorum benimkileri kaydirigubbakcemile3

psi evet cok guzel olmus ticker cok begendimmm. Ay bizde yapabilcekmiyiz acaba böyle tickerler :ecrin_bebek:

Hosbuldum handecim. Nasılsın canım ?
Olmadın dimi hala ? kıs insallah olmazsınnn :ecrin_bebek:
o zaman seninle gunlerimiz cok yakın handecimmm.. bende 6sında 5inde bekliyorum benimkileri kaydirigubbakcemile3

olmadım ayçacım ama tüm belirtilerim var olacağıma dair. geçen ay 4 ünde olmuştum bakalım kısmet.. senin de az kalmış ayçacım inşallah hamilesindir canım benim. benim hiç hamilelik belirtim yok. ovulasyon testlerim de çift çıkmıyor zaten. hamilelerde öyle çıkıyordu ya.. umudum yok kısmet.. Allah kimseyi çok bekletmesin inşallah...

öylemi oluyordu.. a bende de cıkmıyordu çift çizgi falan. bende de bişi yok zaten biliyorum . insan hissediyo regl olcanı. ay insallah ekim ayına kasımda da bizim 1 yılımız oluyor belki kasımda geliverir evlilik yıl dönümü hediyem olurrrrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:

inşallah hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için. o çift çıkma olayını bu topic de okumuştum ayçacım. regş zamanı geldiğinde yapmayı denemiş bir arkadaş aaa çift çıkıyor hala falan diyordu bi bakmış hamileymiş :)

ay kızlar liste yapmışsınız beni de yazın ben ilk defa ovulasyon testi uygulayacağım..şimdi kırmızı kartlıyım....

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartı ßekLemede
3.Aica- kırmızı kartı ߀kLemede
4.İronik - kırmızı kart
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede sanırım bilgim yok .
6.Scuba - kırmızı kart
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kart
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
11.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
12. SeciL_ipek - kırmızı kartı beklemede.
13- Sblkbsr- kırmızı kart.
14. mhtp- kırmızı kartlı(testlere yeni baslayacak)

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79
2- esrtml
3- christia-Louboutin
4- cancer
5- smhsmh
6- muhasebe22
7- busesarica
8- olgay
9- ducks
10-z3yc3
11-nurcan3368
12-Gulay30
13-Psilokum

öyle canım gercekten hayırlısı neyse o olsun. ben bilmiyodum mesela bak o çift çizgi olayını öğrenmis oldum :1hug: anam biz o cift cizgiyi hiç goremicez böyle giderse baksana :dilcikar:

mhtp ekledim senide cnm,insallah ugurlu olur birden asagıya inersin a.s.

aica teşekkürler....
çift izgiyi görücezzz rahat olun relax relax...:))
bebeklerimiz nazlı biraz o kadar...

psicim akıntın nasıldı hamile olduğunu öğrenmeden önce yani. benim bu ay yumurtlama döneminde bile akıntım olmadı gibi.. bir garip hala da akıntı falan yok...

canım yumurtlama akıntısını soruyorsan ovulasyon testi 17 sinde pozitifti 19da yoğun bir şeffaf akıntı oldu.yumurtladıktan sonra akıntı oluyor heralde.hani merak ederiz ya hep o akıntı yumurtlamadan öncemi sonramı geliyo diye. sonra heralde. adete yakın pek akıntı yoktu.mantar nedeniyle beyaz peynir kesiği şeklinde hafif çok az vardı.çamaşırı kirletmiyordu.akıntı örneği almak için parmağımı soktuğumda parmağıma geliyordu. bebişim ilk işaretinide iki küçük kahverengi leke ile verdi. ama bu durum herkeste olmuyormuş diye biliyordum.

psicim evet o akıntıyı sormuştum. bilgiler için çok teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5 . çok sordum yordum seni ama meraaaak işte :) Allah seni ve bebişini nazarlardan korusun

ayçam canım benim inşallah bize de nasip olur gebelik testinde çift çizgileri görmek inşallah canım

valla kızlar ben yumurtladımmı çamaşırım ıslanıyo ...bebek varsa yumurta çatlar çatlamaz hemen göğüs acısı,sertliği ve şişkinlik oluyo..bebek ne tarafa yerleşmişse o tarafta batma bel ağrısı uyku hali...
allahım bu ay hemen hissedeyim bunları...hepiz inşallah...

mehtaaaap o dediklerinin hiçbiri yok bende ühüüüüüüüüüüü (

ayça kısss hani vardı ya bir manken tostumu yedim bekiyorum diye mesaj atmıştı birine de olay olmuştu ahanda ben de onun gibi pedimi koydum bekliyorum durumundayım :)))))))))

kız bunlar benim hamile olduğumdaki belirtiler herkeste aynı olmaz....herşey olcana varır rahat tutmaya çalış kendini...
valla ben bebek fikrini düşünmek istemediğimde açıyorum okeyi oynuyorum..taşlara bakayımfalan derken aklım okeyde oluyor bebek fikrini biraz kafamdan atıyorum..tavsiye ederim...:)

hahahahahhahaha ilahii handeeeeeeeeeeee hiç gülecegim yoktu allah iyiligini versin senin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…