- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.181
inşallah canım kaydirigubbakcemile5
Hosbuldum handecim. Nasılsın canım ?
Olmadın dimi hala ? kıs insallah olmazsınnn :ecrin_bebek:
o zaman seninle gunlerimiz cok yakın handecimmm.. bende 6sında 5inde bekliyorum benimkileri kaydirigubbakcemile3
öylemi oluyordu.. a bende de cıkmıyordu çift çizgi falan. bende de bişi yok zaten biliyorum . insan hissediyo regl olcanı. ay insallah ekim ayınakasımda da bizim 1 yılımız oluyor belki kasımda geliverir evlilik yıl dönümü hediyem olurrrrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:
inşallah hayırlısı neyse o olsun canım hepimiz için. o çift çıkma olayını bu topic de okumuştum ayçacım. regş zamanı geldiğinde yapmayı denemiş bir arkadaş aaa çift çıkıyor hala falan diyordu bi bakmış hamileymiş :)
psicim akıntın nasıldı hamile olduğunu öğrenmeden önce yani. benim bu ay yumurtlama döneminde bile akıntım olmadı gibi.. bir garip hala da akıntı falan yok...
canım yumurtlama akıntısını soruyorsan ovulasyon testi 17 sinde pozitifti 19da yoğun bir şeffaf akıntı oldu.yumurtladıktan sonra akıntı oluyor heralde.hani merak ederiz ya hep o akıntı yumurtlamadan öncemi sonramı geliyo diye. sonra heralde. adete yakın pek akıntı yoktu.mantar nedeniyle beyaz peynir kesiği şeklinde hafif çok az vardı.çamaşırı kirletmiyordu.akıntı örneği almak için parmağımı soktuğumda parmağıma geliyordu. bebişim ilk işaretinide iki küçük kahverengi leke ile verdi. ama bu durum herkeste olmuyormuş diye biliyordum.
psicim evet o akıntıyı sormuştum. bilgiler için çok teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5 . çok sordum yordum seni ama meraaaak işte :) Allah seni ve bebişini nazarlardan korusun
canım ne demek.bende aynı duyguları yaşadım merak ederdim hep. tabi kk niçin varyorulurmuyum hiç.istediğinizi sorun canım. ben bildiklerimi ve yaşadıklarımı paylaşmaya hazırım. zaten aylardır öğle bir araştırdım ki kendimi profesör gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
psicim evet o akıntıyı sormuştum. bilgiler için çok teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5 . çok sordum yordum seni ama meraaaak işte :) Allah seni ve bebişini nazarlardan korusun
canım ne demek.bende aynı duyguları yaşadım merak ederdim hep. tabi kk niçin varyorulurmuyum hiç.istediğinizi sorun canım. ben bildiklerimi ve yaşadıklarımı paylaşmaya hazırım. zaten aylardır öğle bir araştırdım ki kendimi profesör gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
canım çook teşekkür ederim. benim de sanırım stresten bir türlü sökülemedi adetim. sancım oluyor ara ara tamam diyorum oldu gidiyorum yok... bari düzenim bozulmasa Allah korusun.. bekliyorum işte... sende bulantı falan var mı, anlamaya başladın mı yavaş yavaş hamileliğiniayyy çok süper bişi yaa Allah bizlere de gösterir inşallah :Saruboceq:
psicim valla insan öyle oluyor gercekten bende öyleyim eskiden hiç bişi bilmezdim simdi prof oldum. Napalım iyide oluyor ama kaydirigubbakcemile3 sen bizlere bol bol dua et,dualarını eksik etme cnmm :1hug:
mehtaaaap o dediklerinin hiçbiri yok bende ühüüüüüüüüüüü(
ayça kısss hani vardı ya bir manken tostumu yedim bekiyorum diye olay olmuştu ahanda ben de onun gibi pedimi koydum bekliyorum durumundayım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?