- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.201
çağla şıkeldi canım tostunu yiyip bekleyen.şimdi oda hamiş :) inşallah onun gibi olursun :)
bebekcim daha bulantı falan yok. mehtap arkadaşımız bir konuya değinmiş. kasıkta batma.bende önceden hep sesleştirirdim.nisan ayında bir kimyasal gebelik geçirdim.kasıklarımda acayip batma olmuştu nefesim kesiliyordu. ama sonradan anladımki bu hayra alamet değil. çünkü tutunamadı.o zamandan beri kasıkta batmadan korkuyorum.eşim bile çok etkilenmiş şimdi her gün arayıp batma oluyomu diye soruyor :) o zaman döllenmeden bir kaç gün sonra gögüs ucunda sızlama olmuştu.dedim ya bu ay hiçbir belirti omadı. hatta bir hafta önce eşi dedi ki eğer 2010 nisan ayına kadar olmazsa tüp bebek merkezine gidelim semişti.bende iyi tamam demiştim. yapcak bişey yoktu.aylarca bekledik.iyice umudumuzu kesmişken geliverdi :))) inşallah sıkı sıkı tutunuyordur şimdi.
aa şimdi bir belirtim var söylemeyi unuttum.habire yiyorum.aslında tokum ama sanki böyle karnım buruluyor. hani açken oluyor ya.gidip habire bişeyler yiyorum.bu seferde midem alışık değil rahatsız oluyo.bazen öğürme gelir gibi oluyo ama hamilelikten değil.dedim ya midem rahatsız oldu ondan.ama bebişin enerjiye ihtiyacı var.şimdi o çok yoğun çalışıyor.
canım yaaa ne kadar güzel umut veriyorsun Allah razı olsun senden inşallah canım..
çok çok geçmiş olsun ama inşallah bu gebeliğinde hiçbir problem yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın yavrunu canım. bak herşeyin bir vakti var demek Rabbim ol demiş olmuş maşşallah sanadarısı bizlerin başına :Saruboceq:
canım olmaması için bir neden yok değil mi? ben korunmayı bırakmadan bir kontrolden geçmiştim.herşey yolundaydı.bıraktık.bekle bekle yok bişey. çok umutsuzluğum omadı açıkcası.elbet bir gün olacak diyordum ve üzülmüyordum pek.en son aylarda heralde daha zamanı gelmedi kimbilir daha aylarca gelmez diyordum. eşim çok istiyordu.bu yüzden doktora gidip klomen bile kullandım.herşey süper gidiyordu.bir ayda 4-5 tane 20 mm üzeri yumurtam oldu.ama takdiri ilahi işte 10 yumurtanda olsa olmuyor.zamanı değilmiş deyip klomenide bıraktık. beklemeye başladık.kısmet bugüne.allahım inşallah mutluluğumu yarım bırakmaz. ve inşallah sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız..
slm kızlar nasılsınız sayfalar almış başını yetişemedim sizebenneyaptımki bumera canım hele bi baba olsun senden çok düşer üstüne üzerine gitme bir süre istersen genelde bizler daha çok yıpranıyoruz haklısın ama onlar bizim gibi duygularını yansıtamıyolar nekadarlık evlisin canımnezamandır istyosunuz bebeği belki yeni başladıysanız çocuk düşünmeye bu fikre alışmaya çalışıyodur ALLAHyardımcımız olsun a benim eşimde çok istiyo çocuk bana baskı yapmıyo ben kendi içimde kendime baskı yapıyorum galiba buda beni dahada kötü yapıyo eğer tedaviye başlarsam eşime tatile gidelim dicem rahatlamam lazım çıkmazdayım sanki:çok üzgünüm:ah ahhh ben neler boğuşuyorum benim kocam ise neler neler yapıyor ben çocuk istiyorum ama başımda koca man bir çocuk var zaten konuşmayı bilmez 1 şey sölersin yapmaz neyse ama sinirlerim yatıştı kocamın yüzünden kayın validemle tartıştım aramızdan su sızmazdı ama herzamanki gibi arayı ben buldum ..benimki kocam olucak şahıs anca yatsın yok arkadaşlar dümemiz yokki basıp gebe kalalım herşeyi bayanlarmı çekmek zorunda genelde çocuğuda biz isteriz yapmak için mücadele verende bizleriz inanın buna çoğumuz ne acılarla boğuşuyoruz yada ne acılara göğüs geriyoruz gelde anlat aklım kaldamı bende aklım almıyor artık istemeye gelince ben çocuk istiyorum yaşım geldi demesini biliyor allah biliyor ya sadece istiyor en çok korkumda inş. baba olunca bu kocamdan eser kalmaz sorumluluk sahibi olur.
aaa sincap gelmiş..
kısss naaaptın merak ettik seni bacıııım
geldiim geldiimm kaydirigubbakcemile3 okuyordumm..az önce gördüm kırmızılarrı kaydirigubbakcemile3 biliyordum zaten bugün olacağını delikafadulden bu ay 30 gün sürdüüü..sen naptın?
yapma yaaa( olsun canım inşallah bir dahaki aya. ben de pedimi taktım bekliyorum canım opuyorumnanaktan
geldiim geldiimm kaydirigubbakcemile3 okuyordumm..az önce gördüm kırmızılarrı kaydirigubbakcemile3 biliyordum zaten bugün olacağını delikafadulden bu ay 30 gün sürdüüü..sen naptın?[/QUOTE
tühhhhh beee bende seni bekliyordum hevesle gelmeyince dedik heralde teste gitti bizimki :çok üzgünüm:
:roflol: çatlakk şeyy kaydirigubbakcemile3 inşallah gelmez seninki.. :Saruboceq: benim bu ay yoğun olcak kaydirigubbakcemile3 hormon esti istedi doktor onu yaptırcam 3. gün..sonra bana antibiyotik verdi onu kullanıcam...ovulasyon testi alcam ilk defa onla çalışcam bu ay... kociş için de test istedi eğer eylülde de olmazsa onu yaptırcazz önümüzdeki ay.
yani sıkı zorlu bi ay abekliyor beniiii :sm_cool: çook çalışcammmmmmmmmmmm:dance:
tühhhhh beee bende seni bekliyordum hevesle gelmeyince dedik heralde teste gitti bizimki :çok üzgünüm:
canımm gelcek ben hissediyorum :))))
inşallah bu ayki yoğun temponun karşılığını kocaman bir göbecik içi dolu bebecik olarak alırsın canımmmmmm :1hug:
çok sağol canımmcımm..okuldaydıım bu saate kadr ancak gelebildim..kısmetse önümüzdeki ay inşallahh:Saruboceq:
ben de hissediyordum valla..ama senin ki yanlış bi histir inşallahh!sağolasııııın bacııım umarım alırım bu ayın karşılığını :Saruboceq: hepimiz çalışmalarımızın karşılığını alırız inşallah!
şimcik benim çıkmam lazım :a015: yemek yapıcam görüşürüüüzz..gelirim yineee kızlaaar :1hug:
güle güle sincap
ya kızlar benim testler gg den hala kargoya verilmemiş ya sinir oldum dün sipariş verdim bugün verirler diye bekliyordum ama hala beklemede gözüküyo kaç günde geliyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?