Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

atayım cnm niye hala göndermiyoki anlamadım hayır bide yarın cuma ben işyerinin adresini verdim e haftasonu gelirse yokum ama güvenliğinde paketimi teslim almasını istemem,, du bi dürteyim bakayım

dürt canım dürt. yarın elimde olmayacaksa iptal etmek istiyorum siparişi de de aklı başına gelsin klava:

Bu arada ben dÜn ılk ovulasyon testımı yaptım. 12. GÜnÜmdÜ .... Yaoktu ıkıncı Çızgı Şıdı gıdınce tekrar yapıcam bugÜn. Acatıp tuvalatım var.sıkıyorum kendımı ::::::::::))))))))

tut kendini tut bırakma sakın bgün yarın çift çizgiyi görmen gerek kaçırma bari benim testlerim gelmedi yaa daha kargoya bile verilmemiş gelsede bende yapsam

selam şekerler.

sibel le pelin bacılar tickerlar aynı olmuş nerdeyse ayol :))))))

sincap ellerine sağlık. ben dün akşamdan yaptım neyse bugün eve geç gidebilicem o yüzden iyi olcak hazır hazır :)

selam şekerler.

sibel le pelin bacılar tickerlar aynı olmuş nerdeyse ayol :))))))

sincap ellerine sağlık. ben dün akşamdan yaptım neyse bugün eve geç gidebilicem o yüzden iyi olcak hazır hazır :)

sağğolasın canımm gelin buyrun yemeğeee beklerim hepiciiiiğinizii opuyorumnanaktan
senin iş yeri nerde?her gün nerden nereye gidiyon bakiiiimmm?????? yolun uzun metrobüs kullandığına göree :çok üzgünüm:

beşiktaşta çalışıyorum göztepe civarında oturuyorum canım. bugün 5.30 da bir telekonferans var onun için geç çıkarım. neyseki yemeğim hazır onun derdine düşünce zor oluyor :))))

gelmedi daha sibelcim. ama ben adet dönemlerime baktım da (hep işaretlerim ajandamda) ocak ve mayıs da 35 güne çıkmış siklusum. o aylar dışında 29-30 olarak devam etmiş. bakalım ben bekliyorum gelmesini. zaten test yapmıştım ve çıkmamıştı. bugün yarın gelir herhalde.

hımm okadar uzayabiliyorsa evet ümitlenmemek gerek cnm gerçi sen değil bn ümitleniyorum oda ayrı konu :)))
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşrüüz iyi akşamlar hepinize, bu arada pelin kızdı galiba bize gitti çünkü :sinifsinif:

sibelcim ilgine çok teşekkürler canım. kısmet Rabbim ol demişse olmuştur, olmasına daha varsa ne zaman ol derse o zaman olur çok bekletmez inşallah.

pelin kızmamıştır canım neden kızsın bişi yapmadık ki :uhm:

beşiktaşta çalışıyorum göztepe civarında oturuyorum canım. bugün 5.30 da bir telekonferans var onun için geç çıkarım. neyseki yemeğim hazır onun derdine düşünce zor oluyor :))))

handecim kusura bakma sana cevap yazarken internette bağlantım koptu :çok üzgünüm: içime dert oldu yazamadım diyee :çok üzgünüm:
yol sıkıntısını bilirim ben de..2 yıl kadıköy sarıyer yolu teptim..köprü geçmek insanın ömründen ömür götürüyor.. neyse sen yemeğini de yapmışsın zatii belki de şimdi yoldasındır eve ulaşmaya çalışıyorsundur opuyorumnanaktan sana afiyet olsun şekeriiim cokacimcoook

kızlar merakıma yenildim yine yaptım test hala silik çizgi var oysa geçen ay regliyken yoktu çizgi falan. düşemedi gitti benim lh nasıl fırladıysa artık akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…