- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.241
kızlar merakıma yenildim yine yaptım test hala silik çizgi var oysa geçen ay regliyken yoktu çizgi falan. düşemedi gitti benim lh nasıl fırladıysa artık akannehir
anaam o nasıl bi lh mış bee kaydirigubbakcemile3 millet mor testlerde yumurtlama sonrası silik bi çizgiciiik bile göremiyoo senin regliyken bilem çıkıyorrr sırnaşık şey maşallaahhbenim de yapılıcak bu pazar hormon testim..senin lh kaçtı scubaa
ben daha önce yaptırdığımda biliyorsun 3. gün yapılıyor. 2.56 yani en alt sınırdaydı. geçen ay 7. gün bile çizgi yoktu. 3. günde yoktu tabii. regliye 2 kala yaptığımda da vardı. kız iyi birşey değilmiş yüksek olması. seninde normal çıkar inşallah. inşallah hepsi normal çıkar canım. hormonların değerleri kadar birbirlerine oranıda önemli canım.
ben daha önce yaptırdığımda biliyorsun 3. gün yapılıyor. 2.56 yani en alt sınırdaydı. geçen ay 7. gün bile çizgi yoktu. 3. günde yoktu tabii. regliye 2 kala yaptığımda da vardı. kız iyi birşey değilmiş yüksek olması. seninde normal çıkar inşallah. inşallah hepsi normal çıkar canım. hormonların değerleri kadar birbirlerine oranıda önemli canım.
sağol canıımm..inşallah normal çıkar.ne güzel iyiymiş senin.antibiyotikte kullanıcam bu ay,iltihap varmış hafiften..bu ay da olmazsa kocişe test yapılıcak..hayırlısı olsun hakkımızda :Saruboceq:
bende ikna ettim gibi ben gitmeden kaydirigubbakcemile yaptırabilsek testini rahat edicem. boşa mı uğraşıyoruz bilelim dimi.
oran ksımını bilmiyordumm..neymiş bu ya altın oran mıı kafamçokkarıştı
canım sen testleri yaptır bakarız o zaman. lh la ilgili şunu söyleyebilirim. lh/fsh 3 ve üzeri olursa pko araştırılıyor.
valla haklısınn ya..hep biz kendimize bakıyoruz onlarda da bi sıkıntı olabilir..inşallah yoktur tabi ama :Saruboceq: bizim ki hemen bu ay gideyim diyor..bende belki iltihaptan olmamıştır bi kullanıyım antibiyotik ondan sonraki ay gideriz dedim..doktorum dedi eşinde test yaptırsın diye..doktor söyledi deyince pek sıkıntı olmuyor kaydirigubbakcemile3
inşallah gider seninki de..öğrenince herşey daha bi rahat olucak..bi sıkıntı yoksa beklemek kalıyor artık..1 yıl boyunca olmazsa tüplere bakılıyormuş :kedi:
hımm..önemli bi durum yani.sağol canım.bakalım pazar kan vericem herhalde p.tesi alırım sonuçları..
evet canım gitsinler maksat içimiz rahat olsun. ben çok titizleniyorum eşimde bi okadar rahat yaw. büyük ihtimal bir sorun çıkmıycak zaten ama bilelim durum nedir.
inşallah hepsi çok güzel çıkar değerlerin. önümüzdeki ayda bebişi görmeye gidersin dr a canım.
selam kızlar...keyifler nasıl bakim?
sincapcım sen doktora mı gittin canım?
sen na zamandan beri korunmuyorsun? ben de gidecem ama ramazan sonrası düşünüyorum acaba geç mi kalırım?
5-6 aydır korunmuyorum canım..ben korunmayı bıraktığım ay da gitmiştim.yine gittim.doktor da 6 ay olunca bi hormonlara bakalım eşin test olsun en azından bilelim ne var ne yok dedi.senin ne kadar oldu?
benim de aşağı yukarı o kadar oldu. ben de korunmayı bırakmadan gitttim genel bir muayene oldum. bir sorun yok dedi ama kaç aydır olmayınca kafama takılıyor. ben ramazandan sonra gideyim. bu arada eşin testleri için üroloğa gidecek değil mi?
Kızlar selam. Kırmızı kart gördüm az önce sinir oldum.Orucum gitti,5dk vardı ezan okunmasına gittiiiiiiiii, bebisten ziyade orucumun bozumasına sinir oldum mafoldumben
hayırlısı bakalım onumuzdeki maclara bakıcaz artık6eylül de bekliyordum 3eylülde oldum niye böyle oldu anlamadım.
teşekkür ederim canım...bence de gitende fayda var..eşim için 2 defa randevu almasın diye test kağıdını benim doktorum muayeneye gittiğimde verdi.ama sonucu göstermek için ürologtan randevu almak gerekiyormuş.
Kızlar selam. Kırmızı kart gördüm az önce sinir oldum.Orucum gitti,5dk vardı ezan okunmasına gittiiiiiiiii, bebisten ziyade orucumun bozumasına sinir oldum mafoldumben
hayırlısı bakalım onumuzdeki maclara bakıcaz artık6eylül de bekliyordum 3eylülde oldum niye böyle oldu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?