Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

handecim valla ne rahatladık dimi
kızlar size doyum olmaz ama ben kaçıyorum opuyorumnanaktan
sayfam açık arada bakarım yine he

aynen canım aynen. hepinizi tanıdığım için gerçekten o kadar mutluyum ki... iyi ki varsınız. siz olmasınız ben böyle kimseciklerle dertleşemem. seviyorum sizleri bacılarııııııımm opuyorumnanaktan :asigim:

ulen bi üflicem simdi size görceksiniz haa gözünüzde nası canlandırdınız kıss beni :kedi: ama ben seviyorum yani bu işi onuda inkar edemem kardeş kardeş oturacaksanız niye koca aldınız ayol başınıza heeeeeeklava:

ben gidemedim bi türlü yaaaa.. kaydirigubbakcemile3 öpüyorum sizi bacıılarrrrr :1hug:

ben de seviyooooom ullllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn :teytey: :sm_cool:

sev tabi uleeeeeeyyyyyyyn :sm_cool:

hadi git kısss kocan gelcek yemek istiycek adam aç, sen burda laklakda oklava gelicek bak dooru mutfağa klava:

dikkat et kendine tatlım :1hug:

valla bacım çok güzel laf ettin üstüne bişi demek yakışmaz. saygıyla eğiliyorum önünde :hooray:

:roflol: :roflol: ahaha valla yarıldım ben artttık gülmekten.. sen doğrusunu yapıosun bacımm.. biz ööle bakmak için almışız galibaa.süs eşya gibi kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana haklısın ya..bu adamlar da bizi ööle bakmak için almadılar herhal dimi... bugünden itibaren kendime geliyorum veee hep fikfik hep fikfik :roflol: durmak yoook!!!!!!!!

valla bacım çok güzel laf ettin üstüne bişi demek yakışmaz. saygıyla eğiliyorum önünde :hooray:

eyvallah bacım sağolsınnn a.s.

bak nası kanınınızı kaynattım senem girdi havaya ben olmasam siz hala çift çubuk peşinde koşcaktınız kocişlerinizi prens gibi görceksiniz bu akşam hepiniz ohhh adamlar bayram etcek delikafadulden

acaba ekeklerde böyle düsünmüyomudur bence hepsi düsünmez.iki gün üstüste fikfik olmuyor bizde o bneden kacıyo ben ondan istemesin diye:)

kızlarr herşey biyana harbi çok güldük bugün benim çenem ağrıdı desem yeridir bide işyerindeyim ben biri gelince ağzımı toplamaya çalışmaktanda yoruldum, birasdan çıkıcam artık hepinizi öpüyorum en kötü günümüz böle olsun inşalla pazartesi görüşmek üzere kıslar iyi haftasonlarııı

pardon bu akşam dedimde hepimiz kırmızı kartlıyız biras beklicekler artıkın ödüllerini

valla iyi ki kırmızı kartlar var bacım yoksa senin adamcağız kuruyup kalcak. en azından ayın 5-6 günü adam nefes alıp güç topluyordur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

şaka bir yana sibelcim çok haklısın evliliğin çok önemli bir parçası fikfik. olmadı mı olmas yani. Allah korusun :enbuyukkk: (kk yerine ff koyalım lütfen :sm_cool: )

ben de aynen canım işteyim kopuyorum karşımda çalışan arkadaşım bakıyor ne iş diyor da toparlamaya çalışıyorum. ben de 10 dk ya falan çıakrım. hepinizi çok öptüüüüm. dikkat edin kendinize canım bacılarım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

tüüü terbiyesiz ben walla burda bile rahat yok adama Şeniz
ay hadi gidiyom ben durdukça çıkamıyom öptümm

canım ben sana takılıyorum bakma. en doğrusu senin yaptığın. benim dediklerime de bakma eşim de ben de akrebiz yaniii anladın sen onu :)))))))))))

ben de kaçtım canlarım öptüm sizi bay bayyyyy opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…