- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.441
valla haklsın hande..bütün derdimiz kırmızılarmış. burası da olmasa nasıl rahatlıycaz??burda konuştuklarımızı kaç kişiyle paylaşabiliyoruz ki normalde? ya çok iyi geldi bana..sadece gülmekten karnım acıo o kadar :roflol: :roflol:
handecim valla ne rahatladık dimi
kızlar size doyum olmaz ama ben kaçıyorum opuyorumnanaktan
sayfam açık arada bakarım yine he
ben gidemedim bi türlü yaaaa.. kaydirigubbakcemile3 öpüyorum sizi bacıılarrrrr :1hug:
ben de seviyooooom ullllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn :teytey: :sm_cool:
ulen bi üflicem simdi size görceksiniz haa gözünüzde nası canlandırdınız kıss beni :kedi: ama ben seviyorum yani bu işi onuda inkar edemem kardeş kardeş oturacaksanız niye koca aldınız ayol başınıza heeeeeeklava:
ulen bi üflicem simdi size görceksiniz haa gözünüzde nası canlandırdınız kıss beni :kedi: ama ben seviyorum yani bu işi onuda inkar edemem kardeş kardeş oturacaksanız niye koca aldınız ayol başınıza heeeeeeklava:
valla bacım çok güzel laf ettin üstüne bişi demek yakışmaz. saygıyla eğiliyorum önünde :hooray:
pardon bu akşam dedimde hepimiz kırmızı kartlıyız biras beklicekler artıkın ödüllerini
kızlarr herşey biyana harbi çok güldük bugün benim çenem ağrıdı desem yeridir bide işyerindeyim ben biri gelince ağzımı toplamaya çalışmaktanda yoruldum, birasdan çıkıcam artık hepinizi öpüyorum en kötü günümüz böle olsun inşalla pazartesi görüşmek üzere kıslar iyi haftasonlarııı
anam şimdi farkettim azgınlığımı tickerımda bile belli etmişim burda bile paso öpüyom adamı ayoll kaydirigubbakcemile3
pauahahahaha adama ticker da bile rahat yok ahahahaha :roflol:
tüüü terbiyesiz ben walla burda bile rahat yok adama Şeniz
ay hadi gidiyom ben durdukça çıkamıyom öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?