- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.401
he kız bozduk valla ben bu ay geç yumurtlayınca sen etlik oldun diye iğrenç espiriler bilem yapıyo benimki.
kıss suyu püskürttüm kaydirigubbakcemile3 nerde o güç kuvvet haa macun yedirelim sana güselim
he kız bozduk valla ben bu ay geç yumurtlayınca sen etlik oldun diye iğrenç espiriler bilem yapıyo benimki.
yedir bacım yedir napalım olcak bu iş bir şekilde kaydirigubbakcemile5. zaten Allah'ın izniyle bi hamiş kalıyım bu kadar fikfikden sonra güsselceee tatil yapcam alkisalkisalkis
koptuuuuuuuuummmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iğrenç espri deme ama adam standup yapmış resmen :roflol:
her gün müü??? hiç bi dönemde öyle bi durumum olmadıı valla..bünyem kaldırmaz :roflol: haftada 2 bile fazla kaydirigubbakcemile3
biraz öyle yaptık dimibacılar allah muhabbetinizi arttırsın biraz sayfaları okudumda iyi kaynatmışsınız
yaa kızlarr kovulcaz burdan hee ay koptuk bugn resmen gözümden yaş geldi walla
bişi sorcam sana sincabım sen yengeç burcu musun?
neden diceksin en yakın arkadaşım yengeç de kendileri fikfik den pek haz etmez. o sarılsın öpsün koklasın romantizm yapsın sever. ama şimdi bebiş istiyor her gün kocasının tepesinde. kocası da çok yakın arkadaşımız ooh be bebek ne güzel şeymiş daha gelmeden evimizi şenlendirdi diyor :roflol:
bişi sorcam sana sincabım sen yengeç burcu musun?
neden diceksin en yakın arkadaşım yengeç de kendileri fikfik den pek haz etmez. o sarılsın öpsün koklasın romantizm yapsın sever. ama şimdi bebiş istiyor her gün kocasının tepesinde. kocası da çok yakın arkadaşımız ooh be bebek ne güzel şeymiş daha gelmeden evimizi şenlendirdi diyor :roflol:
bacılar allah muhabbetinizi arttırsın biraz sayfaları okudumda iyi kaynatmışsınız
yaa kızlarr kovulcaz burdan hee ay koptuk bugn resmen gözümden yaş geldi walla
yok bacıım benim kocam yengeçç kaydirigubbakcemile3 ben boğayım..tersine boğalar fikfike düşkün derler ama bende tutmadı o:roflol:
:roflol::roflol::roflol: bizimkilerin sayısı azaldı bile diyebilirim. benimki ondan mı memnun değil acaba. yumurtlama geçtimi bitiyo benim işim. :roflol::roflol::roflol::roflol:
e azgın boğa sıfatı da yanlışmış bunu kanıtlamış oldun kısss. e yengeçler de duygusal olurdu.. sizin burçlar karışmış bacım ben napiyiiiimmmmm opuyorumnanaktan
sen adamı damızlık yerine koy o seni etlik tavuk yapınca kız oldu mu şimdi. arkandayım enişşteeeeeee :lepi:
e azgın boğa sıfatı da yanlışmış bunu kanıtlamış oldun kısss. e yengeçler de duygusal olurdu.. sizin burçlar karışmış bacım ben napiyiiiimmmmm opuyorumnanaktan
yaw fikfik siz hayat olurmuuuuu evliliğin tadı ayol bizdede tam tersi ben bayıyorum adamı :kedi:
[
ne diyorduk evet ovulasyon testleri adetin bitiminden 3-4 gün sonra yapılmaya başlayıp ( belki yerler kısss :1ninca: )
valla ben hiç böyle değildim ne olduysa yeni oldu. sanki bebek yoksa yapmakta gereksiz gibi. şu regli bitsin nasılsa düşünmüycem bu ay vericem kendimi fikfike tabii gidene kadar dönüncede elim mahkum devam. yaw salın gitsin
genelde yanlış değildir de sorun ben de baccııım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?