Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kıss suyu püskürttüm kaydirigubbakcemile3 nerde o güç kuvvet haa macun yedirelim sana güselim

yedir bacım yedir napalım olcak bu iş bir şekilde kaydirigubbakcemile5. zaten Allah'ın izniyle bi hamiş kalıyım bu kadar fikfikden sonra güsselceee tatil yapcam alkisalkisalkis

he kız bozduk valla ben bu ay geç yumurtlayınca sen etlik oldun diye iğrenç espiriler bilem yapıyo benimki.

koptuuuuuuuuummmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iğrenç espri deme ama adam standup yapmış resmen :roflol:

he tabii tabii benim tarafımdan bakılınca iğrenç geliyor o başka kaydirigubbakcemile3

her gün müü??? hiç bi dönemde öyle bi durumum olmadıı valla..bünyem kaldırmaz :roflol: haftada 2 bile fazla kaydirigubbakcemile3

bişi sorcam sana sincabım sen yengeç burcu musun?

neden diceksin en yakın arkadaşım yengeç de kendileri fikfik den pek haz etmez. o sarılsın öpsün koklasın romantizm yapsın sever. ama şimdi bebiş istiyor her gün kocasının tepesinde. kocası da çok yakın arkadaşımız ooh be bebek ne güzel şeymiş daha gelmeden evimizi şenlendirdi diyor :roflol:

yok bacıım benim kocam yengeçç kaydirigubbakcemile3 ben boğayım..tersine boğalar fikfike düşkün derler ama bende tutmadı o:roflol:

:roflol::roflol::roflol: bizimkilerin sayısı azaldı bile diyebilirim. benimki ondan mı memnun değil acaba. yumurtlama geçtimi bitiyo benim işim. :roflol::roflol::roflol::roflol:

bacılar allah muhabbetinizi arttırsın biraz sayfaları okudumda iyi kaynatmışsınız

canımmmmm. yemin ediyorum şu an acaba güloş naaptı diye yazacaktım ki sen gelmişsin. hoşgeldin bacııııım. nasılsın opuyorumnanaktan

yaa kızlarr kovulcaz burdan hee ay koptuk bugn resmen gözümden yaş geldi walla

ne diyorduk evet ovulasyon testleri adetin bitiminden 3-4 gün sonra yapılmaya başlayıp ( belki yerler kısss :1ninca: )

yok bacıım benim kocam yengeçç kaydirigubbakcemile3 ben boğayım..tersine boğalar fikfike düşkün derler ama bende tutmadı o:roflol:

e azgın boğa sıfatı da yanlışmış bunu kanıtlamış oldun kısss. e yengeçler de duygusal olurdu.. sizin burçlar karışmış bacım ben napiyiiiimmmmm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: bizimkilerin sayısı azaldı bile diyebilirim. benimki ondan mı memnun değil acaba. yumurtlama geçtimi bitiyo benim işim. :roflol::roflol::roflol::roflol:

sen adamı damızlık yerine koy o seni etlik tavuk yapınca kız oldu mu şimdi. arkandayım enişşteeeeeee :lepi:

[

ne diyorduk evet ovulasyon testleri adetin bitiminden 3-4 gün sonra yapılmaya başlayıp ( belki yerler kısss :1ninca: )[/QUOTE]

handeeeeeeee sus artıkkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla ben hiç böyle değildim ne olduysa yeni oldu. sanki bebek yoksa yapmakta gereksiz gibi. şu regli bitsin nasılsa düşünmüycem bu ay vericem kendimi fikfike tabii gidene kadar dönüncede elim mahkum devam. yaw salın gitsin

yaw fikfik siz hayat olurmuuuuu evliliğin tadı ayol bizdede tam tersi ben bayıyorum adamı :kedi:

hah bak kendini belli etti boğa burcu asıl burdaymış ayolllllllll :) fikfikçi seniiiiiiiii Şeniz

[

ne diyorduk evet ovulasyon testleri adetin bitiminden 3-4 gün sonra yapılmaya başlayıp ( belki yerler kısss :1ninca: )

handeeeeeeee sus artıkkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE]

lütfen sibelciğim bilimsel konular konuşuyoruz şurda. ovulasyon testinde çifti yakalayınca o gece fikfik gerekir....

valla bacım al benden de o kadar. salıcam ben de nasıl olsa vakti zamanı var olacak bir gün elbet Allah ın izniyle...

bende üsütmüsüm kızlar belim kopuyo midem bulanıyo.benim koca hic umrunda degilmis gibi davranıyor ben diyorum bugun cift cizgiyi yakaladım ok diyo is yok ertesi gün gene is yok sonraki gün geliyo hadi diyoo sinir oluyorum umrunda degil ben niye bu kadar umursuyorum diye kendime kızıyorum

birde ben ilk gebeligimde istedigim gün hamile kaldım yumurtlama falan ney onu bile bilmiyordum.ikşncidede aynı istedigim ay hamile kaldım.ikinci düstü kürtaj falan 5 aydır korunmamamıza ragmen olmuyo acaba kütajda bisey falanmı yaptılar rahime ya

bacım ben yay burcuyum , benim eşim yengeç aynen dedin gibi bayılıyo sarılsın koklasın ama kokla kokla nereye kadar yahu boş boş offff Şeniz
hadi bu ay salıyoruz hepimiz tamammıı kafaya takmak yok kocalara damızlık muamelesi yapmak yok önce zevk sonra bebekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…