Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhabalar
canım sıkıldı kızlar. bu ay ovülasyon testi ile takip edip yakalayınca bayağı umutlanmıştım. daha adetime 6-7 gün var ama nasıl olsa kanda çıkar diye dayanamayıp bugün kan testi yaptırdım. 0,28 çıktı yani negatif. canım çok sıkıldı. umutluydum malesef bu ayda olmadı. kasıkalrımda çok ağrıyor kaçgündür acaba başka sorun mu var birde aklım ona takılıyor.

yaaaa benim kargo dün gelmesi gerekiyodu gelmedi bugün aradılar dün geldik diye dedim ben hep evdeydim..biz adresi bulamadık dedi..çıldıracaktım.yarın getiricez dediler bende yokum dedim.ancak pzt kaldı..iyiki erken spariş etmişim günü kaçıracaktım yoksa....

ahhh kızzzlar dayanamıyorum artıkkkkk kasıklarım belim ve bacaklarım çok ağrıyorrr mübarek bermuda şeytan üçlüsü gibi oldular ayyyyy hapta içemiyorum ne olur ne olmaz diye fenalardayımmmm romatizmalarım azdıııı

canım test için çok erken döllenme olduysa bile yeni rahme iniyordur.biliyorsun rahme tutunduktan sonra beta hcg artıyor.testi erken yaptırmışsın.keşke biraz daha bekleseydin.

canım test için çok erken döllenme olduysa bile yeni rahme iniyordur.biliyorsun rahme tutunduktan sonra beta hcg artıyor.testi erken yaptırmışsın.keşke biraz daha bekleseydin.

psilokum kendini söyledi mi bilmiyorum ama ben ve psilokum ovulasyon testleriyle hamile kaldık. herhangi bir liste varsa haber vereyim dedim arkadaşlar. opuyorumnanaktan

ne bileyim işte bir arkadaşın gazına geldim. idrar testi için bile günümü beklerdim. ama gebelik olsaydı belli olurdu. neyse en azından adete kadar acaba hastalanacakmıyım diye stresli stresli beklemeyeceğim.

iyi geceler ayçaacım naber? ben listeyi güncellyim dedim ama en son 185 de buldum sonrasında bi güncelleme yaptın mı tatlım sen?

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartlı :1no2:
3.Aica- kırmızı kartlı :1no2:
4.İronik - kırmızı kartlı :1no2:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - kırmızı kartlı :1no2:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
11.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
12. SeciL_ipek - kırmızı kartlı :1no2:
13- Sblkbsr- kırmızı kartlı :1no2:

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:

Listede Olmayan arkadaslarımız olabilir, söylerseniz ekleriz sizleride

Son düzenleme:
idilcim merhaba canımcımmm..
kalp kalbe karsıymıs derler, bende tam düzenliyordum,güncelleyip
halletim canım ben. isteyen arkadaslari ekleyerek geldim bugune

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartlı :1no2:
3.Aica- kırmızı kartlı :1no2:
4.İronik - kırmızı kartlı :1no2:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - kırmızı kartlı :1no2:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
11.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
12. SeciL_ipek - kırmızı kartlı :1no2:
13- Sblkbsr- kırmızı kartlı :1no2:

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:
15-Sadecemeyra :CüvCüv:

ben böyle geceleri yatamaz oldun canım gözlerimden uyku akıyor yataga geçiyorum uykum kaçıyor anlamadım biran önce düzelecegim günleri düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…