Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah korusun canım neden aklına kötü şeyler getiriyorsun. günler tutmamıştır, o aralar eşinin spermleri iyi diildir, senin yumurtan kaliteli gelişmemiştir falan bir sürü şey var. ama için rahat etsin diye bir dr a git tekrardan istersen canım.

süper fikir bacım. ne zaman istersek o zaman yapalım fikfikleri. çizgi günlerini de kendimize saklayalım kocalara çaktırmayalım. bakalım neler olucak :))))))))

canım genelde aynı durumdayız hepp :kedi: bazen tartışıyoruz bile " bak bu ay ben dediğim zaman yapmadık ondan olmadddıııııııı" diye bağrınıyorum ben regl olmadan 1-2 gün öncee :roflol:

ne sorunu kısss sorun falan yok klava:

evet sorun morun yooooookkk... çok ayıp klava:

ohho ben öyle beklersem kızlar hic olmaz heralde cocuk kocanın aklına getirmesem ayda 2yi 3ü gecmez.bazen kızıyorum gitmicem o gelsin istiyosa diyorum gelmez pek sonrada hamilemsin diye sorar arada bende diyorum tövbe hasa ben hz.meryemmiyim kocasız bebek dogurayım.kalıyo oyle kızıyo e gelmiyonki diyo tam sklavapalık

aaaaaaa benim tanıdığım tüm yay burçları senin gibi bacıımm kaydirigubbakcemile3 fikfikçiler siziii.. kaydirigubbakcemile3 demek ki azgın boğa lafı tarih oldu arkadaşlaaaaaaarrrr :roflol:

doktora gittim canım iyi bi problem yok dediler ama icim rahat degil ya.ankarada hic bi hastaneye güvenemiyorum varmı önerisi olan

eda, sincap duydunuzmuuu bu ay relax oluyoz, düşün düşün nereye kadar bacım olacağı varsa her koşulda olur zaten ayrıca bebeksiz gecelerin tadını çıkarmak lazım diyorum bennn

:roflol::roflol: çok güzel demişsin bacım alkisalkisalkis bu erkekler bizden daha hassas galiba hiç sağları solları belli olmuyor bazen hergün ister bazen haftada 1-2 zor. CADIARZU

eda, sincap duydunuzmuuu bu ay relax oluyoz, düşün düşün nereye kadar bacım olacağı varsa her koşulda olur zaten ayrıca bebeksiz gecelerin tadını çıkarmak lazım diyorum bennn

tamam sibelciim.. relax,relaxx.. :icecream: :sm_cool: :içelim: aaa bu arada ben adımı söylememişim kızlarr..ne kadar ayıp ya.herkese adıyla hitap ediyorm benm adım yok! bana bi sopa klava: benimmm adım "senem" bacılar..memnun olduuuuuumm ben biraz geç oldu ama :roflol:

bazen erkekler böyle olabiliyor canım. borç öderken, ne biliyim işte sıkıntıları varken akıllarına gelmiyor canım. o zamanlarda da iş bize düşüyor. hep onlardan beklemek olmaz zaten canım, sıkma canını bunlarla :))

valla ben korktum bu yaylardan bebeksiz gecelerin tadı falan diyor kısslaar amaniiiiiiiin Şeniz :roflol: :roflol:

kısss siboş senin şu temel içgüdülerden birazını bize yollasana noooolur Şeniz

valla ben korktum bu yaylardan bebeksiz gecelerin tadı falan diyor kısslaar amaniiiiiiiin Şeniz :roflol: :roflol:

kısss siboş senin şu temel içgüdülerden birazını bize yollasana noooolur Şeniz

çatlaaak şey kopardın beni valla yaaa.. :roflol: valla doğru diyor sibel sen şöööle üfle bize dooru..belkim işe yararr:roflol:

aynen yaw herşeyden etkileniyor bunlar. misal en ufak bi tartışalım hemen etkilenir. halbuki onunla onun ne alakası var hem daha güzel barışmamı olur dimi ama Şeniz

aynen yaw herşeyden etkileniyor bunlar. misal en ufak bi tartışalım hemen etkilenir. halbuki onunla onun ne alakası var hem daha güzel barışmamı olur dimi ama Şeniz

çok haklısıın eda! tartıştıık tamam olabilir..ne yoruyosun beni dimi..zaten ayda 1 defa geliyor bugün! germesinler bizi dimi ama :roflol:
bu arada bacılar size doyum olmuyor ama benim kociş geliyormuş..çook çınlattım kulaklarını adam dayanamadı geliyo..:roflol:

kızlar farkında mısınız birçoğumuz peşpeşe regl olduk ya, nasıl rahatladı ortam. ne stres kaldı ne birşey. gülüp eğleniyoruz (belki burası yeri diil diye düşünülebilir ama biz herşeyi burada paylaşıyoruz birbirimizle, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi, elbette boş boş konuşup gevşemelerimizi de burada yaşayacağız daha doğal ne olabilir). ne biçim baskı varmış meğer üzerimizde. sanki kuş gibi hafifledik yaaa.

valla haklsın hande..bütün derdimiz kırmızılarmış. burası da olmasa nasıl rahatlıycaz??burda konuştuklarımızı kaç kişiyle paylaşabiliyoruz ki normalde? ya çok iyi geldi bana..sadece gülmekten karnım acıo o kadar :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…