- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.421
birde ben ilk gebeligimde istedigim gün hamile kaldım yumurtlama falan ney onu bile bilmiyordum.ikşncidede aynı istedigim ay hamile kaldım.ikinci düstü kürtaj falan 5 aydır korunmamamıza ragmen olmuyo acaba kütajda bisey falanmı yaptılar rahime ya
bacım ben yay burcuyum , benim eşim yengeç aynen dedin gibi bayılıyo sarılsın koklasın ama kokla kokla nereye kadar yahu boş boş offff Şeniz
hadi bu ay salıyoruz hepimiz tamammıı kafaya takmak yok kocalara damızlık muamelesi yapmak yok önce zevk sonra bebekkkkk
canım genelde aynı durumdayız hepp :kedi: bazen tartışıyoruz bile " bak bu ay ben dediğim zaman yapmadık ondan olmadddıııııııı" diye bağrınıyorum ben regl olmadan 1-2 gün öncee :roflol:bende üsütmüsüm kızlar belim kopuyo midem bulanıyo.benim koca hic umrunda degilmis gibi davranıyor ben diyorum bugun cift cizgiyi yakaladım ok diyo is yok ertesi gün gene is yok sonraki gün geliyo hadi diyoo sinir oluyorum umrunda degil ben niye bu kadar umursuyorum diye kendime kızıyorum
ne sorunu kısss sorun falan yokklava:
bacım ben yay burcuyum , benim eşim yengeç aynen dedin gibi bayılıyo sarılsın koklasın ama kokla kokla nereye kadar yahu boş boş offff Şeniz
hadi bu ay salıyoruz hepimiz tamammıı kafaya takmak yok kocalara damızlık muamelesi yapmak yok önce zevk sonra bebekkkkk
ohho ben öyle beklersem kızlar hic olmaz heralde cocuk kocanın aklına getirmesem ayda 2yi 3ü gecmez.bazen kızıyorum gitmicem o gelsin istiyosa diyorum gelmez pek sonrada hamilemsin diye sorar arada bende diyorum tövbe hasa ben hz.meryemmiyim kocasız bebek dogurayım.kalıyo oyle kızıyo e gelmiyonki diyo tam sklava palık
eda, sincap duydunuzmuuu bu ay relax oluyoz, düşün düşün nereye kadar bacım olacağı varsa her koşulda olur zaten ayrıca bebeksiz gecelerin tadını çıkarmak lazım diyorum bennn
azgın boğalarda kimmiş okçu yayların yanında naniknanik
ya sincap bu arada senin adın neydi
eda, sincap duydunuzmuuu bu ay relax oluyoz, düşün düşün nereye kadar bacım olacağı varsa her koşulda olur zaten ayrıca bebeksiz gecelerin tadını çıkarmak lazım diyorum bennn
ohho ben öyle beklersem kızlar hic olmaz heralde cocuk kocanın aklına getirmesem ayda 2yi 3ü gecmez.bazen kızıyorum gitmicem o gelsin istiyosa diyorum gelmez pek sonrada hamilemsin diye sorar arada bende diyorum tövbe hasa ben hz.meryemmiyim kocasız bebek dogurayım.kalıyo oyle kızıyo e gelmiyonki diyo tam sklava palık
valla ben korktum bu yaylardan bebeksiz gecelerin tadı falan diyor kısslaar amaniiiiiiiin Şeniz :roflol: :roflol:
kısss siboş senin şu temel içgüdülerden birazını bize yollasana noooolur Şeniz
bazen erkekler böyle olabiliyor canım. borç öderken, ne biliyim işte sıkıntıları varken akıllarına gelmiyor canım. o zamanlarda da iş bize düşüyor. hep onlardan beklemek olmaz zaten canım, sıkma canını bunlarla :))
valla ben korktum bu yaylardan bebeksiz gecelerin tadı falan diyor kısslaar amaniiiiiiiin Şeniz :roflol: :roflol:
kısss siboş senin şu temel içgüdülerden birazını bize yollasana noooolur Şeniz
çatlaaak şey kopardın beni valla yaaa.. :roflol: valla doğru diyor sibel sen şöööle üfle bize dooru..belkim işe yararr:roflol:
aynen yaw herşeyden etkileniyor bunlar. misal en ufak bi tartışalım hemen etkilenir. halbuki onunla onun ne alakası var hem daha güzel barışmamı olur dimi ama Şeniz
kızlar farkında mısınız birçoğumuz peşpeşe regl olduk ya, nasıl rahatladı ortam. ne stres kaldı ne birşey. gülüp eğleniyoruz (belki burası yeri diil diye düşünülebilir ama biz herşeyi burada paylaşıyoruz birbirimizle, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi, elbette boş boş konuşup gevşemelerimizi de burada yaşayacağız daha doğal ne olabilir). ne biçim baskı varmış meğer üzerimizde. sanki kuş gibi hafifledik yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?