- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.501
senemcim nasılsın bakıyım a.s.
canımm mesajını görmemişim ancak cevaplayabiliyorum kusura bakmaa opuyorumnanaktan ben test sonuçlarımı aldım az önce.çok rahat gittim doktora bi sorun çıkıcağını sanmıyordum ama LH yüksek çıktı birazcıık.. FSH=6 LH= 7,4 lh'ın fsh'den düşük olması gerekirmiş ama benim ki yüksek.. fakat çok fark yok arada dedi. PKO demek için daha fazla fark olması gerekiyormuş sanırım.
adetlerim de düzenli değildir ama her ay adet olduğum için tedavilik bi durum yok dedi..eğer 6 ay daha bebiş olmazsa HSG çekilicekmiş :çok üzgünüm: işte ben de durumlar böyle..biraz huzursuz oldum ama büyütülecek bi durum yok diye telkin etmeye çalışıyorum kendimi..
adet zamanı mı gitmek gerekiyor canım hormonları ölçtürmek için?ayın 10unda benim de randevum var. kasık ağrılarım için gideceğim. gitmilken hormonlarımı falan da ölçtüreyim bari. ama o zaman adet değilim. yeni bitti.
iyi geceler kızlar sincap üzüldüm canım ama reglin düzenliyse sorun olcağını zannetmiyorum rahim filmi çektirmişmiydin canım
hormonlora neden baktırdınız kızlar banada ögretin
ayyy kızlar merhaba herkeze dün istanbula gittik bugün döndük eve geldim ilk işim saatimde ovulasyon testi yapmaktı biliyosunuz ben adet olucam diyodum ya bacaklarım kasıklarım belim ağrıyor diye olmadımda bugün ovulasyon testi yaptım adet günümden beri hep çizgi çıkıyor bir ara silikleşti bugün yaptım ve ilkkez koyu çizgiyi bugün gördüm kıpkırmızı çift çizgi şimdi yarın ben yumurtlayacakmıyım
yada
gebemi kaldım bu böle kıpkırmızı çıkıyor neyse ben bu gece değerlendireyim yarın değerlendireyim bide ondan sonraki günü ne olur ne olmaz işi sağlama alayım:)
canım hamis olabilirsin, cunku cift cizgi cıkmaya devam ediyorsa hamislige isaretmis oyle soylemisti kıslar ve bir hamisimiz vardı aynen senin gibi olmustu. Hayırlısı olsun ama dikkat et sen genede kendine. insallah hamissindir bizlere umut olursun :CüvCüv:
ay insallh hmissindir cnım hepimiz kırmızı kart yiyecek degilizyaa nerde kaldı bu ovulasyon testlerinin hayrı o zaman demi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?