Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

senemcim nasılsın bakıyım a.s.

canımm mesajını görmemişim ancak cevaplayabiliyorum kusura bakmaa opuyorumnanaktan ben test sonuçlarımı aldım az önce.çok rahat gittim doktora bi sorun çıkıcağını sanmıyordum ama LH yüksek çıktı birazcıık.. FSH=6 LH= 7,4 lh'ın fsh'den düşük olması gerekirmiş ama benim ki yüksek.. fakat çok fark yok arada dedi. PKO demek için daha fazla fark olması gerekiyormuş sanırım.
adetlerim de düzenli değildir ama her ay adet olduğum için tedavilik bi durum yok dedi..eğer 6 ay daha bebiş olmazsa HSG çekilicekmiş :çok üzgünüm: işte ben de durumlar böyle..biraz huzursuz oldum ama büyütülecek bi durum yok diye telkin etmeye çalışıyorum kendimi..

adet zamanı mı gitmek gerekiyor canım hormonları ölçtürmek için?ayın 10unda benim de randevum var. kasık ağrılarım için gideceğim. gitmilken hormonlarımı falan da ölçtüreyim bari. ama o zaman adet değilim. yeni bitti.

hormon testi için adetin 3. günü aç karnına gitmek gerekiyor.önümüzdeki ay baktırırsın istersen..doktoruna da sorabilirsin.geçmiş olsuuun opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar sincap üzüldüm canım ama reglin düzenliyse sorun olcağını zannetmiyorum rahim filmi çektirmişmiydin canım

ayyy kızlar merhaba herkeze dün istanbula gittik bugün döndük eve geldim ilk işim saatimde ovulasyon testi yapmaktı biliyosunuz ben adet olucam diyodum ya bacaklarım kasıklarım belim ağrıyor diye olmadımda bugün ovulasyon testi yaptım adet günümden beri hep çizgi çıkıyor bir ara silikleşti bugün yaptım ve ilkkez koyu çizgiyi bugün gördüm kıpkırmızı çift çizgi şimdi yarın ben yumurtlayacakmıyım

yada

gebemi kaldım bu böle kıpkırmızı çıkıyor neyse ben bu gece değerlendireyim yarın değerlendireyim bide ondan sonraki günü ne olur ne olmaz işi sağlama alayım:)

iyi geceler kızlar sincap üzüldüm canım ama reglin düzenliyse sorun olcağını zannetmiyorum rahim filmi çektirmişmiydin canım

sağol canım.yok rahim filmi çektirmedim.korunmayı bıraktktan 1 yıl sonra bebiş olmazsa
o zaman çekeriz dedi.reglim de düzenli şimdilik.ama belki zamanla düzensizleşebilir.yani bu LH' ta ki artış devam ederse tam bi pko olurum herhalde. :çok üzgünüm: ama inşallah olmaz Allah'ım inşallah!!!!!! :Saruboceq:

hormonlora neden baktırdınız kızlar banada ögretin

canım, ben korunmayı bırakalı 6 ay falan oldu. kontrole gittim doktora akıntım da vardı.doktor bi de homonlara bakalım dedi.hormon değerleri çok önemli çünkümm.baktırmadığım bi yanım kalmadıı valla kaydirigubbakcemile3aa

Merhaba canım,yoktum ben kusura bakma simdi geldim. Tamam düzeltirim canımcım.
Hayırlısı olsun,bu ay kırmızı kart yiyen yiyene vallahi kaydirigubbakcemile3

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - SON DURUM

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartlı :1no2:
3.Aica- kırmızı kartlı :1no2:
4.İronik - kırmızı kartlı :1no2:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - kırmızı kartlı :1no2:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
10.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
11.Suhenza- kırmızı kartlı :1no2:
12. SeciL_ipek - kırmızı kartlı :1no2:
13- Sblkbsr- kırmızı kartlı :1no2:
14- sincap - kırmızı kartlı :1no2:
15-SadeceMeyra- beklemede

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:

canım hamis olabilirsin, cunku cift cizgi cıkmaya devam ediyorsa hamislige isaretmis oyle soylemisti kıslar ve bir hamisimiz vardı aynen senin gibi olmustu. Hayırlısı olsun ama dikkat et sen genede kendine. insallah hamissindir bizlere umut olursun :CüvCüv:

canım benım inşallah dediğin gibi olur ama hiç içimden gelmiyor biliyomusun 1.5 senedir her ayı iple çektim ama buay öyle umutsuz ve pekte istekli değilim doğrusu neden böle oluyor bilmiyorum ama inşallah hayırlı olsun ne diyelim buarada preseed kullanmaya devam ediyorum eğer bu ay hamiş kalırsam hem onun hemde ovulasyon testinin yardımı çok olucak hayırlısı:)

ay insallh hmissindir cnım hepimiz kırmızı kart yiyecek degilizyaa nerde kaldı bu ovulasyon testlerinin hayrı o zaman demi:)

kızlar merhaba..size bişey sormak istiyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
adetim cumartesi günü bitti.ve ben hemen pazar günü aldığım ovulasyon testlerinden yaptım ve tek çizgi çıktı.bu arada tabii ki oruçluyum.ve sabah ilk idrarla yapmadım.akşam üzeri 5 gibi yaptım.
şimdi kafama takılan oruçtan dolayı hiç su içemiyorum ya..bu akşam 5 te yaptığım test bu yüzden yanlış çıkabilir mi?
yani ramazanda farklı bişey uygulanıyormu?
acil cevap yazarsanız çok sevinirim..

ay insallh hmissindir cnım hepimiz kırmızı kart yiyecek degilizyaa nerde kaldı bu ovulasyon testlerinin hayrı o zaman demi:)

bilmiyorumki artık hiç birşeyi bilemiyorum ne kendimi dinleyebiliyorum nede bendeki değişiklikleri fark edebiliyorum donuk bir haldeyim eskiden olsa akıntım vücut ısım kasık ağrım derdim kendimi takip ederdim ama şimdi çok karışık anlayamıyorum bakalım hep beraber görücez inşallah hayırlısı olur :)buarada seçilcim hiç içimden gelmiyor yani gebe kalmıycağımı biliyorum. bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…