Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar günaydın. Nasılsınız ?

aybige canım test yaptın sanırım ikinci cizgi silik mi cıktı? eger silik cıktıysa gebe olma ihtimalin var. kanda geldiyse yerlesme kanaması olabilir. kan testi yaptır kesin sonuc cıkar. Hem reglinde gecmiş.

Hande cnm benim cok yogun kanamam vardı şimdi ise kesildi damla damla gece hiç gelmemiş ara ara geliyor. Oruca baslıcam baslayamadım :S
senin de annenin dedigi gibi havalardan olabilir banada cunku öyle dediler havalardandır diye.

canım öncelikle geçmiş olsun.

dediğin lekelenme yerleşme kanaması olabilir. bence de sen yarın bir kan testi yaptır. gebelik testinde silik de olsa ikinci çizgi çıkması gebelik var demek oluyor bildiğim kadarıyla. Allah gönlüne göre versin canım...

canım merhaba,
sabah zaten ilk idrarla yapılmamalı,2 saat sıvı tüketmeden 5saat yada 4 saat sonra( diye hatırlıyorum ) idrarınla yapman lazım.Tek cizgi cıkması normal cunku reglin yeni bitmiş. Adet sirküsün ne kadar sürüyorsa ona göre yapman lazım. Testlerde gelen kagıtta yazar. 31.gun suruyorsa adet gununden baslayarak saymaya 14.gün. gibi. Benim gecen ay 31gun suruyordu 14.gün yapmaya baslayın diyordu. 13.14.15.gun yakaladım cift cizgiyi.
elinde testin coksa yapmaya devam et ben oyle yapmıstım canım. Umarım yardımcı olabilmisimdir. a.s.

canım günaydın hoşgeldin a.s..

senin yoğun kanaman olmuş en azından. benim de öyle olurdu 2. gün çok yoğun 3. gün yoğun sonraki günler ara ara gelir ve biterdi. bu sefer hiç yoğunlaşmadı. ara ara geldi. bu sabah kahverengi lekelenme şeklindeydi biraz önce çok midem bulandı tuvalete gittim baktım kırmızıya dönmüştü yine. anlamadım ki. dedikleri gibi mevsimden herhalde. umarım öyledir. ya da nasıl stres yaptıysak bozduk düzeni benneyaptımki

canım insallah hamissindir sen icini rahat tut. zaten beklemedigin anda yada hiç kafana takmadıgın anda olur.Stres onemliymis kafamızı rahat tutsak aslında kaydirigubbakcemile3 duramıyoruz işte. Ben senden umutluyum ama bir test yapsana nasıl duruyorsun ? merak etmiyormusun canımm kaydirigubbakcemile3

canım idrar testi falan yaptın mı ? okuyoruz üstüne görme gibi seyler oluyor. Eve gittinde emin olmak icin bir yap istersen. dedigin gibi belki havadandır ama heran hersey olabilir. Mucizeler cook kaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar biraz rahatladım..acia evet ikinci çizgi silikti..yerleşme kanaması dediğiniz kaç gün sürüyor? İnşallah hamileyimdirr:)) 6 aydır falan deniyoruz çünkü

canım idrar testi falan yaptın mı ? okuyoruz üstüne görme gibi seyler oluyor. Eve gittinde emin olmak icin bir yap istersen. dedigin gibi belki havadandır ama heran hersey olabilir. Mucizeler cook kaydirigubbakcemile3

ayçacım yapmadım valla. aslında siparişim geldi (ovulasyon+gebelik) yanımda şu anda ama sabah idrarıyla yapılması gerekmiyor mu? hem ben günümde regl oldum sanmıyorum öyle bişi olduğunu. yapsam mı bilemedim şimdi....

handecim sen bilirsin yine test konusunu ama bence regl oldun sen hamilelik olabilceğini sanmıyorum çünkü herhangi bir gecikmen veya erken oluş olmadı sende ama çok kafan karıştıysa madem yanındada var gebelik testi yap bi tane sabah yapma zorunluluğun yok cnm testi

aman canım ben de yapsam öylesine yapıcam zaten hiç sanmıyorum ki olsun. herşey zamanında oldu, azlığına kafam takıldı tırstım açıkçası kist falan olmasın diye. inşallah yoktur. bakalım herşeyin hayırlısı :)

Sağolun kızlar biraz rahatladım..acia evet ikinci çizgi silikti..yerleşme kanaması dediğiniz kaç gün sürüyor? İnşallah hamileyimdirr:)) 6 aydır falan deniyoruz çünkü

canım bence hamilesin. Şimdiden tebrik ederim.bizde 5aydır deniyoruz regl oldum simdi bu ay 6.ay olucak insallah gelir bebiismm benimde :Saruboceq:

canım nasıl olsa geliyor ov.testinin yanında ben yapıyorm merakım gitsin diye valla kaydirigubbakcemile3
her ihtimali dusunmek lazım.
sibel cnm bole üstüne görenler var ama okuyorum hep.
hayırlısı rabbimden..

canım nasıl olsa geliyor ov.testinin yanında ben yapıyorm merakım gitsin diye valla kaydirigubbakcemile3
her ihtimali dusunmek lazım.
sibel cnm bole üstüne görenler var ama okuyorum hep.
hayırlısı rabbimden..

ayçacım ne biliyim geliyor evet. yaparım akşama bir tane maksat spor olsun :)))))))))

zaten şu an yine başladı gibi. ama öyle gürül gürül falan değil tabi. herhalde havalar etkilemiştir.

kıs benimkide öyle ilk iki gun foşur foşurdu kaydirigubbakcemile3
simdi damla damlaaa dedim ya gece hic gelmemis sabah kalktım da yoktu. Simdi geliyo durup durup :)))))))
evet aksama yap bitane.
sana ne sorcaktım ben.Simdi sen mavi ov.testlerinden kullanıysun hani..
onların icinden cıkan cubuk yesil dimi uzerinde Lh yazıyor ?
birde kaçtane satılıyor? baktıgımda en fazla 16tane gordum de ben almısken gene 32li alırım..

canım seni üzmek istemem ama başıma geldiği için yazıcam...peçeteye kan geldi demişsin.eğer bu kandan idrara karışma olduysa test yaparken(ferketmemiş olabilirsin) test silik şekilde pozitif çıkıyor...bende senin gibi yapmıştım.sonra kanı görünce düşük yapıyorum sandım.dr gittim ve dr kan hücresinin testi pozitif gibi gösterdiğini söledi...

kesin sonuç için kan testi yaptır derim...inşallah hamişsindir...

kıss benim bu ay hiç foşur foşur olmadı ya neyse bakalım bişi yoktur inşallah...

evet canım aynen yeşil çubuk üzerinde LH yazıları var. ben 26 tane aldım. adama mail attım 26 ovulasyon + 4 gebelik testi dedim 28 liraya aldım sonra canım. Şeniz

Anladım hayatım. Bende baktım simdi tekrar 26adet koymuslar satısa ama +gebelik demiyor senin gibi demek ki isteğe göre istenecek
kadinca yazıor satııcnın isminde. bitsinde bende 15tane var.Keske en basta ondan alsaydım,kusku dustu simdi icime siz eoyle yapmıs hani.. wondfo markası dimi ? Bunların satıcıları farklı farklı anladım kadarıyla simdi 16tane olana baktım rainy man yazıyo

canım ben rainy_man den almıştım. 26+4 kargosuyla birlikte 28 lira tuttu. zaten mail atınca illaki istediğin kadarını yolluyorlar merak etme.

hem içine kuşku da düşmesin, sen morlarda da çifti yakaladın nasıl olsa ayçacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…