- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.541
:gitme::Arkadaşlar hepinize merhabalar..bütün yazılanları okudum..benimde bi sorunum var..daha doğrusu meraktan çatlıyacağım..:)
benim adet tarihim 4 eylüldü.3 gün geçti.Ama rahim ağzında yara olduğu şikayetiyle doktora gittim .Bana Neo-penotran forte l verdi..Ben bu ilaçmı acaba adetimin geçikmesine sebep oldu diyorum..Hamile olabilir şüpesiyle son iki günün ilacını kullanmadım..
Sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor,belim ağrıyor..gebelik testini yaptım ikinci çizgi belirsiz çıktı..bugün yine yapcam.Olumlu sonuç alırsam yarın kan testi yaptırcam.Bu arada alttan muayenemi kan testimi sizce??
Ya bide tuvaletten çıkarken selpağa çok az pembe kan geldi iki kere..ama gerisi yok..
yardımcı olurmusunuz bana(
kızlar merhaba..size bişey sormak istiyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
adetim cumartesi günü bitti.ve ben hemen pazar günü aldığım ovulasyon testlerinden yaptım ve tek çizgi çıktı.bu arada tabii ki oruçluyum.ve sabah ilk idrarla yapmadım.akşam üzeri 5 gibi yaptım.
şimdi kafama takılan oruçtan dolayı hiç su içemiyorum ya..bu akşam 5 te yaptığım test bu yüzden yanlış çıkabilir mi?
yani ramazanda farklı bişey uygulanıyormu?
acil cevap yazarsanız çok sevinirim..
Kızlar günaydın. Nasılsınız ?
aybige canım test yaptın sanırım ikinci cizgi silik mi cıktı? eger silik cıktıysa gebe olma ihtimalin var. kanda geldiyse yerlesme kanaması olabilir. kan testi yaptır kesin sonuc cıkar. Hem reglinde gecmiş.
Hande cnm benim cok yogun kanamam vardı şimdi ise kesildi damla damla gece hiç gelmemiş ara ara geliyor. Oruca baslıcam baslayamadım :S
senin de annenin dedigi gibi havalardan olabilir banada cunku öyle dediler havalardandır diye.
canım benım inşallah dediğin gibi olur ama hiç içimden gelmiyor biliyomusun 1.5 senedir her ayı iple çektim ama buay öyle umutsuz ve pekte istekli değilim doğrusu neden böle oluyor bilmiyorum ama inşallah hayırlı olsun ne diyelim buarada preseed kullanmaya devam ediyorum eğer bu ay hamiş kalırsam hem onun hemde ovulasyon testinin yardımı çok olucak hayırlısı:)
canım günaydın hoşgeldin a.s..
senin yoğun kanaman olmuş en azından. benim de öyle olurdu 2. gün çok yoğun 3. gün yoğun sonraki günler ara ara gelir ve biterdi. bu sefer hiç yoğunlaşmadı. ara ara geldi. bu sabah kahverengi lekelenme şeklindeydi biraz önce çok midem bulandı tuvalete gittim baktım kırmızıya dönmüştü yine. anlamadım ki. dedikleri gibi mevsimden herhalde. umarım öyledir. ya da nasıl stres yaptıysak bozduk düzeni benneyaptımki
canım idrar testi falan yaptın mı ? okuyoruz üstüne görme gibi seyler oluyor. Eve gittinde emin olmak icin bir yap istersen. dedigin gibi belki havadandır ama heran hersey olabilir. Mucizeler cook kaydirigubbakcemile3
handecim sen bilirsin yine test konusunu ama bence regl oldun sen hamilelik olabilceğini sanmıyorum çünkü herhangi bir gecikmen veya erken oluş olmadı sende ama çok kafan karıştıysa madem yanındada var gebelik testi yap bi tane sabah yapma zorunluluğun yok cnm testi
Sağolun kızlar biraz rahatladım..acia evet ikinci çizgi silikti..yerleşme kanaması dediğiniz kaç gün sürüyor? İnşallah hamileyimdirr:)) 6 aydır falan deniyoruz çünkü
ayçacım yapmadım valla. aslında siparişim geldi (ovulasyon+gebelik) yanımda şu anda ama sabah idrarıyla yapılması gerekmiyor mu? hem ben günümde regl oldum sanmıyorum öyle bişi olduğunu. yapsam mı bilemedim şimdi....
canım nasıl olsa geliyor ov.testinin yanındaben yapıyorm merakım gitsin diye valla kaydirigubbakcemile3
her ihtimali dusunmek lazım.
sibel cnm bole üstüne görenler var ama okuyorum hep.
hayırlısı rabbimden..
:gitme::Arkadaşlar hepinize merhabalar..bütün yazılanları okudum..benimde bi sorunum var..daha doğrusu meraktan çatlıyacağım..:)
benim adet tarihim 4 eylüldü.3 gün geçti.Ama rahim ağzında yara olduğu şikayetiyle doktora gittim .Bana Neo-penotran forte l verdi..Ben bu ilaçmı acaba adetimin geçikmesine sebep oldu diyorum..Hamile olabilir şüpesiyle son iki günün ilacını kullanmadım..
Sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor,belim ağrıyor..gebelik testini yaptım ikinci çizgi belirsiz çıktı..bugün yine yapcam.Olumlu sonuç alırsam yarın kan testi yaptırcam.Bu arada alttan muayenemi kan testimi sizce??
Ya bide tuvaletten çıkarken selpağa çok az pembe kan geldi iki kere..ama gerisi yok..
yardımcı olurmusunuz bana(
kıs benimkide öyle ilk iki gun foşur foşurdu kaydirigubbakcemile3
simdi damla damlaaa dedim ya gece hic gelmemis sabah kalktım da yoktu. Simdi geliyo durup durup :)))))))
evet aksama yap bitane.
sana ne sorcaktım ben.Simdi sen mavi ov.testlerinden kullanıysun hani..
onların icinden cıkan cubuk yesil dimi uzerinde Lh yazıyor ?
birde kaçtane satılıyor? baktıgımda en fazla 16tane gordum de ben almısken gene 32li alırım..
ayça sabah gg de gördüm 26 taneydi galiba ov.testi mavilerden 20 lira bi bak istersen cnm
Anladım hayatım. Bende baktım simdi tekrar 26adet koymuslar satısa ama +gebelik demiyor senin gibi demek ki isteğe göre istenecek
kadinca yazıor satııcnın isminde. bitsinde bende 15tane var.Keske en basta ondan alsaydım,kusku dustu simdi icime siz eoyle yapmıs hani.. wondfo markası dimi ? Bunların satıcıları farklı farklı anladım kadarıylasimdi 16tane olana baktım rainy man yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?