Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydın canlarım hepinize iyi haftalar.

bumera canım okudum da inşallah mailesindir. bir gebelik testi yapsan çıkmaz mı acaba? senin günün geçmiş miydi canım. hadi inşallah.

kızlar yaaa ayçacım demiş ya çok kanamam var, benim normale göre oldukça az kanamam oldu. ikinci gün coşması lazımdı hiç öyle olmadı. çok başım ağırdı ilaç içtim ondan oldu desem (ilaç biraz keser kanamamı) sonra artardı ı ııh artmadı. bugün de 4. günüm neredeyse bitti gibi damla damla yani ki ben 5 gün regl olurum normalde. ne oldu anlamadım. umarım bişi yoktur annem mevsim geçişlerinde olur falan diyor ama korktum ya...

herkese günaydın , iyi haftalar
benim kırmızılar bitti oruca başladım yine dökülüyorum uykusuzluktan kafamı masaya koymamak için zor tutuyom kendimi walla;
hande takma kafanı bu ay bendede gariplikler mevcuttu annen doğru söylüyo olabilir cnm korkmaaa

hoşgeldin canım. yaa kafama takıldı işte ne biliyim. sende ne gibi gariplikler oldu canım. benim miktar olarak gerçekten gözle görülür bir azalma var...

benim önce inanılmaz ağrılı ve çok kanamalı, ilk gün dayanamıyodum resmen ikinci gün öyle üçüncü gün kesildi denecek kadar az gelmeye başladı ve azar azar gele gele bitişi 7 günü buldu ya delirtti beni normalde benim 5 gün sürer

geçmiş olsun sibelcim. benimki tam tersi. ağrım vardı herzamanki gibi ama dayanılmayacak gibi değil. ilk gün bir türlü sökülemedi (genelde öyle olur) ikinci gün çok yoğun olmam gerekirken gayet az oldu. pedlerim dolmadı yani hiçbir şekilde. anlayamadım ki ne oluyor. bugün de 4. gün ama kahverengi damlalardan başka bişi yok. hiç böyle olmamıştı. umarım kötü birşey yoktur

kızlar günaydın dün akşam bi iki damla kanamam oldu hastaneye gittik progesteron yazdı şu an iyiyim kanamamda yok agrımda kullansammı aranızda kullanan varmı

canım havalardan mevsim dönüşü yaşanıyor bu olaylar

kızlar günaydın dün akşam bi iki damla kanamam oldu hastaneye gittik progesteron yazdı şu an iyiyim kanamamda yok agrımda kullansammı aranızda kullanan varmı

canım benim çok çok geçmiş olsun. gülaycım dr kaç gün kullan dedi. bence onun söylediği kadar kullan. Allah korusun ne olur ne olmaz dr un ne dediyse onu yap sen kafana göre bırakma.

canım havalardan mevsim dönüşü yaşanıyor bu olaylar

inşallah canım inşallah. bu arada eğilip kalkarken sağ kasığımda iğne batması gibi birşey var gaz mı bilmiyorum. ayy aklım karıştı. bakalım geçer inşallah..

hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir allah kimsenin kucagını boş bırakmasın :Saruboceq:

kasıkta agrı varsa bı bhcg yaptırsana canım kafanda rahatlamış olur

kasıkta agrı varsa bı bhcg yaptırsana canım kafanda rahatlamış olur

bebegim benimde hep hamile kaldıgımda iyne batması olur oturdugum yerde bile bi kan tahlili yaptır derim

gülayım yaaa ne biliyim regl de oldum hem de günümde. az maz bi şekilde oldu işte. nasıl bir şey biliyor musun böyle öne eğilince falan sanki karnımda bir iğne var da içeri batıyor gibi bir his ama sadece bir noktada. kist falan değildir umarım. offff yaaa kendimi dinlemekten manyak olucam. bir arkadaşıma aynısı olmuştu dr gaz sıkışması olmuş demiş gaz çözücü vermiş geçmiş hemen. bakalım 2 güne falan geçmezse dr a gidicem artık. umarım kötü birşey değildir.

canım bu arda gördün mi bilmiyorum ama yazmıştım, sakın dr a danışmadan ilacını kesme ne olur ne olmaz gülaycım sen garantiye al işini

tamam canım ama sende kendini ihmaletme geçmesse bi doktora gözük

kızlar selam, ben bu topicte yazmamıştım daha önce ateş topiğindeyim, şimdi sizleri okuyunca ben de hikayemi anlatayım, ben ağustos 11 de normal reglimi oldum, tam yumurtlama dönemi tuttu mu, tutmaz mı diye hesap yaparken 27 ağustos gecesi bir iki kahverengi damla geldi, yerleşme falan dedim kendi kendime ayrıca bir iki gün öncesi çok batma olmuştu kasığımda ve acayip bir ağrım olmuştu, ancak ertesi gün normal regl kanaması gibi geldi ben dr ye gittim, normal adetin değil ara kanama dedi bana, ancak adetimi gelmesi gerektiği gibi 6 eylül ya da en son 11 eylüle kadar bekle dedi, dediğim gibi bu kanamam da çok yoğun değildi, doğru düzgün ped bile kullanmadım hep kahve lekeler şeklindeydi ama bhcg de değerim de 1.50 çıkmıştı, dr hamile değilsin dedi bana... normal adetin süresinde gelir dedi ve bugün ayın 7 si ben de karmakarışığım işte hangi gün neyi bekliyorum bilmiyorum vallahi

canım hoşgeldin öncelikle. geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim. neden ara kanama olmuş onu söyledi mi dr un. yani durup dururken ara kanama olmaz ama diil mi???? ayrıca 1.50 sonuç hiç de az diil. gülaycımın 1.30 mu neydi bak şimdi hamile. şimdi sen ayın 11 ini bekliyorsun değil mi? bence kanda bir daha baktır 11 inde regl olmazsan. inşallah hamilesindir canım.

yok bir tanem ya artık kan testini hemen yaptırmak istemiyorum çünkü iki kez arka arkaya yaptırdım dr 1.50 yi gördüğü halde değilsin demişti, her seferinde de umudum azalıyor, şimdi hem hamilelik bekliyorum acaba var mı yok mu diye hem de dün gece yumurtladım tuttu mu tutmadı mı diye bekliyorum çok garip bir durum arkadaşım, cumartesi ve pazar ovulasyon testim çok koyu iki çizgi çıktı yani ikisi de aynı koyulukta oldu bu nedenle çok tuhaf işte gebelik testi yapıyorum ikincisi çok silik yani belli belirsiz o da hemen çıkmıyor bayağı bir durduktan sonra çıkıyor, bilmiyorum artık hayırlısı en azından 11 eylüle kadar bekliyeceğim ya da yeni adet günümü bile bilmiyorum ki, doktor strese bağlı ara kanama olabilir demişti, bunlar normal dedi, hatta düzenleyici ilaç bile vermek istedi kesmek için ama ben istemedim tamamen dengem bozulmasın bir de ne olduğu belli değil belki bebiş var diye ama iyi mi yaptım bilmem....

yok güzelim yok daha yumurtlama günün değildir de ondan ben geçen hafta içi her gün test yaptım hem oruçluydum ve hep akşamüstü aynı saatte yaptım ama hep tek çizgi çıkıyordu silik bile değildi, ama cumartesi pazar yine akşamüzeri saatinde yaptığımda koyu ikinci çizgileri gördüm bu çizgileri idrarımı tutup oruçluyken gördükten sonra iftardan sonra da bol bol çay ve su içmişken ve idrara da sıkışık değilken yaptım yine gördüm aynı koyulukta ikinci cizgiyi, zaten kendim de hissettim dün yumurtladığımı acayip bir kasık ağrısı ve bıçak saplanır gibi bir sancı oldu yoğun akıntıyla birlikte bu gün sabah yine yaptım ov.testini yine ikinci cizgi çok net
Yani diyeceğim sıvı alımıyla ve idrar tutmayla alakası yok işte, eğer yumurtlaman bugün ya da yarın olacaksa ne şekilde yaparsan yap görüyorsun aksi halde daha vakti değil demektir....

ben de onu diyorum canım 11 ine kadar bekle regl olmazsan o gün test yaptırırsın. ovulasyon testinde çift aynı koyulukta çizgi olup da (yumurtlama döneminden sonra) hamile olan arkadaşlar vardı forumda. inşallah hamilesindir hatuncum :Saruboceq:

:gitme::Arkadaşlar hepinize merhabalar..bütün yazılanları okudum..benimde bi sorunum var..daha doğrusu meraktan çatlıyacağım..:)
benim adet tarihim 4 eylüldü.3 gün geçti.Ama rahim ağzında yara olduğu şikayetiyle doktora gittim .Bana Neo-penotran forte l verdi..Ben bu ilaçmı acaba adetimin geçikmesine sebep oldu diyorum..Hamile olabilir şüpesiyle son iki günün ilacını kullanmadım..
Sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor,belim ağrıyor..gebelik testini yaptım ikinci çizgi belirsiz çıktı..bugün yine yapcam.Olumlu sonuç alırsam yarın kan testi yaptırcam.Bu arada alttan muayenemi kan testimi sizce??
Ya bide tuvaletten çıkarken selpağa çok az pembe kan geldi iki kere..ama gerisi yok..
yardımcı olurmusunuz bana (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…