- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.681
kızlar, bu testi yorumlayabilir misiniz? ben 14. gün mü yumurtladım 15. gün mü
Aynen öyle canım degerlendirdin inş.14. gun çatlamış yani
Canlarimm bitanelerimmm kader arkadaşlarım bir gün daha geçti Şubat 5 6 ya az kaldii:))) heyecanlar dorukta olsada birbirimize söylemeden test yapmayalım anca beraber kanca beraber hep birlikte yapalimm:)) bakalım bu ayın şanslı si şanslilari kim olacakkkkkk
Hepimizinki birbirine yakın güzel haberler alalım allahım yaaBenim bat 8 şubat Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Hepimizinki birbirine yakın güzel haberler alalım allahım yaa
Evet bel ağrılarimla kasik agrilarim var cnmKızlar yumurtlamadan sonra ağrı oldumu kasıklarınızda?
Canlarimm bitanelerimmm kader arkadaşlarım bir gün daha geçti Şubat 5 6 ya az kaldii:))) heyecanlar dorukta olsada birbirimize söylemeden test yapmayalım anca beraber kanca beraber hep birlikte yapalimm:)) bakalım bu ayın şanslı si şanslilari kim olacakkkkkk
Evet bel ağrılarimla kasik agrilarim var cnm
kaç gündür pozitif goruyosunkızlar, ben 13. günün akşamına doğru çatlamıştır diyorum ama bu teste göre 14. günün öğleninde mi çatlamış oluyor.. bu testler konusunda iyi değilim. bir de neden hala çift çizgi görüyorum.. 2. çizginin artık silinmesi gerekmez miydi
Canim benim fikrim erken sonuc verenini tavsiye etman.Arkadaşlar birsey sorabilir miyim? Gebelik testlerinden erken sonuç vereni mi tavsiye edersiniz yoksa normal testleri mi. Sipariş vericem kararsız kaldım.
Kız delimisin hemen kes soğan suyunu hamileysen düşük yaparsın kürleri n belirli zamanlari var onun dışında yapılmaz ah deli kız
Su içmenin ne gibi bir faydası var?Aaaaa ciddi olamazsinnn((
Ya aslinda benim adetim kisa surmeye basladi yani 6 gun olurken 3 e dustu. Hem onu sokturmek icin hem de biraz zayiflamak icin yapiyordum.
Peki ben 10 ocakta adet oldum 14 ocakta calismalara basladik. 2 gunde 1 oluyor. yani bu ovulasyon falan onlari da yeni ogrendim. 20 sibden beri yapiyorum hep tek cizgi digeri silik. O 14 ve 20 si arasi hamile kalinir mi???
Yine silik cikti ama bugun 2 lt su ictim ve hic bu kadar belirgin olmamisti. Hep belli belirsizdi simdi biraz belli. Yumurtam cikiyo mu noluyo simdi ???
Bende 10 ocakta adet oldum 23 24 ocakta yumurtam catladi Ovi testi yapacaksan su icmeyeceksin gün içerisinde testi yapana kadar . Ama yaptığınız günlerde gebe kalma Şansın varAaaaa ciddi olamazsinnn((
Ya aslinda benim adetim kisa surmeye basladi yani 6 gun olurken 3 e dustu. Hem onu sokturmek icin hem de biraz zayiflamak icin yapiyordum.
Peki ben 10 ocakta adet oldum 14 ocakta calismalara basladik. 2 gunde 1 oluyor. yani bu ovulasyon falan onlari da yeni ogrendim. 20 sibden beri yapiyorum hep tek cizgi digeri silik. O 14 ve 20 si arasi hamile kalinir mi???
Yine silik cikti ama bugun 2 lt su ictim ve hic bu kadar belirgin olmamisti. Hep belli belirsizdi simdi biraz belli. Yumurtam cikiyo mu noluyo simdi ???
Bide soğan suyunu hemen kes adetin 2. Gününden başlanır 10. Gününe kadar içilir sadeceAaaaa ciddi olamazsinnn((
Simdi fotoya baktim da belli olmuyor ama ben testin icine gozumu sokuyodum gormek icin. Simdi 1 mt uzaktan 2. Cizgi gorunuyor. Ama yine cok koyu degil tabi.
canım öğlenmi akşammı çatlamış onu bilme şansın yok, en koyu gün 24-36 saat içinde çatlayacak demek, senin testlerine göre 14.gün çatlamış oluyor. 2.çizgi silinmez çünkü LH hormonu senin vücudunda hep var, yumurtlayacağın zaman çok artıyor, o yüzden o kadar koyu görüyosun.kızlar, ben 13. günün akşamına doğru çatlamıştır diyorum ama bu teste göre 14. günün öğleninde mi çatlamış oluyor.. bu testler konusunda iyi değilim. bir de neden hala çift çizgi görüyorum.. 2. çizginin artık silinmesi gerekmez miydi
Canim ben adetimin 14.gun cift cizgiyi gordum.o aksam birliktelik olmadi 15.gunumun sabahinda oldu hatta 6 bucukta :) yumurtlama oldugunda spermler hazir olsun diye.sonra 15.gun aksami yani ilk iliskiden 16 17 saat sonra tekrar birlikte olduk.birde 16.gunumun aksami birlikte olduk.degerlendirdigim gunler bunlar.Dogru soyluyosun canim. Bide sana sormal istiyodum ovu testinde cift cizgiyi gordugnuz gunmi yoksa siliklesincemi iliski olmusdu benim bat 4 subat canim beklemedyim.
Hayırlı olsun canım :) Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Kizlarr degerim 20.2 cikmis.Noluyo simdi gebeligin baslari mi oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?