Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim hadi insallah bebisin seninledir dualarim seninle. guzel haberlerini dort gozle bekliyoruml

Burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine lapoquik ovulasyon testi sipariş verdim. Bakalım ise yaricak mi

Off kızlar kasıklarımda öyle feci bir ağrı varki kesin kist oluştu yine yaa yarın sabah bi doktora gidicem

Off kızlar kasıklarımda öyle feci bir ağrı varki kesin kist oluştu yine yaa yarın sabah bi doktora gidicem
bende az önce sırf bunu yazmak için girdim buraya.kasığımda özellikle sağ tarafta çok ağrım var.yürürken artan bir ağrı ve bu ağrı bana çok tanıdık kesin kist var.çok mutsuzum çok 5-6 subatı beklemeye gerek yok benim sonucum şimdiden belli oldu

Canim hayirlisi olsun.benim degerlerimde yukselmiyo galiba.idrar testlerim hala cok cok silik
Bende sonuç belli canım kesin kist oluştu yine off off

Canım moralini bozma belki o test yanlıştır

yok be canım. milyonda bi ihtimal o sadece. yine de çok sağol desteğin için. Rabbim sizlere inşallah bu ay nasip etsin bizlere de hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman nasip ettin inşallah. Duamızı ediyoruz fiili olarak çalışıyoruz hayırlısını da isteyince olmayınca hayırlısı buymuş diyip üzülmemek gerek. Yapcak bişey yok

Merhaba hamis adayları.
Ben dün sabah test yaptım ama test bozuk gibi geldi.bugün sabah da yaptım Negatif ti. Sizce de bozuk mu test?
temizliğe başladım perde indirirken cam kapı silerken kasiklarim Çok gerildi.
Ya hamileyim ya kistliyim

Eklentiler

• IMG-20150127-WA0003.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 102
yaa bişey sorucam kızlar ben adet bıter bıtmez basladım test yapmaya 2-3 gun kadar 2. cızgı hafıf gorunuyordu.. ama 4 5 6 .... gunler sadece tek cızgı ... adet bıter bıtmez yumurtlama olurmu ki.. yanı bugun adetın 15. gunu ve benım dongu 25-26 gun suruyo yanı 12 - 13 . gunler olması gerekırdı yumurtlamanın ...

Sen nasıl oldun canım ağrın varmi daha

Çift çizgi dedigin control ve test kısmı aynı koyulukta olarak degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…