- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.721
Canim hadi insallah bebisin seninledir dualarim seninle. guzel haberlerini dort gozle bekliyorumlCanım benimmm bugün hiç yazamadım ama tüm gün hastanede yazdıklarınızı okudum. S sssn beni öyle mutlu ettinki sanki yıllardır tanıdığım dostuma kardeşime seviniyo gibi sevindim inşallah bi sorun olmıcak sağsalim alcan kucağına. Darısı senle banaleylinin annesi
Ben cesaret edip testi yapamadım ama sanırım yarın sabah sssnden aldığım cesaretle testi yapıcam. Silikte görürsem hemen kan vermeye gidicem inşallah fakat eşimin 29unda doğum günü. Ona söylemeyi düşünmüyorum bebiş varsa. Hediye paketi içinde kan tahlili sonucumu vericemHayaller güzelde sonuç ne olcak merak ediyorum. Benim elimdeki test ultra erken gebelik testi. Muhtemel ilişkiden 5-15 gün sonrasını gösteriyomuş ama tabi yorumları okuyunca emin olamıyorum.
bende az önce sırf bunu yazmak için girdim buraya.kasığımda özellikle sağ tarafta çok ağrım var.yürürken artan bir ağrı ve bu ağrı bana çok tanıdık kesin kist var.çok mutsuzum çok 5-6 subatı beklemeye gerek yok benim sonucum şimdiden belli olduOff kızlar kasıklarımda öyle feci bir ağrı varki kesin kist oluştu yine yaa yarın sabah bi doktora gidicem
Canim hadi insallah bebisin seninledir dualarim seninle. guzel haberlerini dort gozle bekliyoruml
Canim hayirlisi olsun.benim degerlerimde yukselmiyo galiba.idrar testlerim hala cok cok silikCanım testi yaptım. Ultra erken gebelik olmasın rağmen koskoca bi tek çizgi çıktı. 20 dk.dır da bakıyom. Hamile falan değilim demekki.
Canım moralini bozma belki o test yanlıştırCanım testi yaptım. Ultra erken gebelik olmasın rağmen koskoca bi tek çizgi çıktı. 20 dk.dır da bakıyom. Hamile falan değilim demekki.
Canim hayirlisi olsun.benim degerlerimde yukselmiyo galiba.idrar testlerim hala cok cok silik
Bende sonuç belli canım kesin kist oluştu yine off offbende az önce sırf bunu yazmak için girdim buraya.kasığımda özellikle sağ tarafta çok ağrım var.yürürken artan bir ağrı ve bu ağrı bana çok tanıdık kesin kist var.çok mutsuzum çok 5-6 subatı beklemeye gerek yok benim sonucum şimdiden belli oldu
Canım moralini bozma belki o test yanlıştır
Canim hayirlisi olsun.benim degerlerimde yukselmiyo galiba.idrar testlerim hala cok cok silik
Eneee , dur ben değil sssn hamile , ben ona sevindim öyle :))))))
canım gittin mi doktora?Bende sonuç belli canım kesin kist oluştu yine off off
Yok canım gitmedim ama kesin kist oluştu çok ağrım var kasıklarımda bide belimde canımcanım gittin mi doktora?
Sen nasıl oldun canım ağrın varmi dahabende az önce sırf bunu yazmak için girdim buraya.kasığımda özellikle sağ tarafta çok ağrım var.yürürken artan bir ağrı ve bu ağrı bana çok tanıdık kesin kist var.çok mutsuzum çok 5-6 subatı beklemeye gerek yok benim sonucum şimdiden belli oldu
Çift çizgi dedigin control ve test kısmı aynı koyulukta olarak degil mi ?yaa bişey sorucam kızlar ben adet bıter bıtmez basladım test yapmaya 2-3 gun kadar 2. cızgı hafıf gorunuyordu.. ama 4 5 6 .... gunler sadece tek cızgı ... adet bıter bıtmez yumurtlama olurmu ki.. yanı bugun adetın 15. gunu ve benım dongu 25-26 gun suruyo yanı 12 - 13 . gunler olması gerekırdı yumurtlamanın ...
son 40 dakikadır iyiyim bi ağrım yok ama bende kistten şüpheleniyorumSen nasıl oldun canım ağrın varmi daha
kaderdaşlarının ikisi diskalifiye oldu gibiBat'ı 6 şubat olan kaderdaşlarım , son 9 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?