Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar sakin yanlis anlamayin bulupta bunamis gibi olmayayim.bende hepiniz gibi silil cizgiye bile razi olan biriydim.silik cizgide bana yeter diyordum hep.ama o silik cizgiyi gorunce bi acabalara girdimki sormayin.kan sonucum cikmasina ragmen tam yasayamadim mutlulugumu.cunku ben bu topigin ilk 600 sayfasini okudum.ve olumsuz o kadar sonuc gordumki ondan bu tedirginligim.insallah en kisa zamanda yasayin mu hissi anlayacaksiniz.opuyorum hepinizi.Bu arada doktor kontrolumden sonra belirtilerimi paylasicam sizinle :)

Canım yumurtlamadan sonra kasık agrin olduğu hic?

Kontrolden önce paylaşan san:)

evet iyi düşünmüşsün.böyle olursa beklemek daha kolay olur benim için.erkenden yapasım var testi :) bu ayın şanslısı hepimiz olalım.

Benimde bat 6 şubat hala bekliyorum test yapmadım :) ama bazen kasıklarıma anlık kramplar giriyor bide alttan iğne batıyo bunlar belirti olabilirmi ? :)

Doloore canim sen naptin nasilsin merak etdim seni

Canım benimmm bugün hiç yazamadım ama tüm gün hastanede yazdıklarınızı okudum. S sssn beni öyle mutlu ettinki sanki yıllardır tanıdığım dostuma kardeşime seviniyo gibi sevindim inşallah bi sorun olmıcak sağsalim alcan kucağına. Darısı senle bana leylinin annesi

Ben cesaret edip testi yapamadım ama sanırım yarın sabah sssnden aldığım cesaretle testi yapıcam. Silikte görürsem hemen kan vermeye gidicem inşallah fakat eşimin 29unda doğum günü. Ona söylemeyi düşünmüyorum bebiş varsa. Hediye paketi içinde kan tahlili sonucumu vericem Hayaller güzelde sonuç ne olcak merak ediyorum. Benim elimdeki test ultra erken gebelik testi. Muhtemel ilişkiden 5-15 gün sonrasını gösteriyomuş ama tabi yorumları okuyunca emin olamıyorum.

Canim yap testi lutfen.bak gununden gecti zaten.insallah cikacaktirr canim benim insallah.bende hep dua ediyorum senin icin canim benimmm

Canim yap testi lutfen.bak gununden gecti zaten.insallah cikacaktirr canim benim insallah.bende hep dua ediyorum senin icin canim benimmm

Yapıcam sabah söz veriyorum ve sabahtan toplantım var iş yerine gider gitmez yazıcam . belki de gerek kalmcak adet olcam onu da bilmiyorum tabi.

Kızlar iyi akşamlar bende iki yıllık evliyim 3 aydir allahın izniyle başladık çalışmalara hiç bir gun bile sasmayan adetim bu ay 7 gun gecikmeli geldi psikolojisi bozuk bi insan olarak yazıyorum sizlere ☺ ☺ sadece şunu sorcam sizlere bende ovulasyon testi alicam ama ovula mi laboquick mi surelab mi karar veremedim kullananlar bilir hangisinin siparişini vereyim bugün adetimin 3. Günü bi an once siparis vermek istiyorum

Teşekkür ederim inşallah faydası ni görürüm sizide okudum az önce şubatta hayırlı bebis haberleriniz gelir inşallah

Canim laboquik alabilirsin bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…