- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #35.701
Canim benim cok sagoll :)Hayırlı olsun canım :) Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Canim ben adetimin 14.gun cift cizgiyi gordum.o aksam birliktelik olmadi 15.gunumun sabahinda oldu hatta 6 bucukta :) yumurtlama oldugunda spermler hazir olsun diye.sonra 15.gun aksami yani ilk iliskiden 16 17 saat sonra tekrar birlikte olduk.birde 16.gunumun aksami birlikte olduk.degerlendirdigim gunler bunlar.
Kontrolden önce paylaşan san:)Kizlar sakin yanlis anlamayin bulupta bunamis gibi olmayayim.bende hepiniz gibi silil cizgiye bile razi olan biriydim.silik cizgide bana yeter diyordum hep.ama o silik cizgiyi gorunce bi acabalara girdimki sormayin.kan sonucum cikmasina ragmen tam yasayamadim mutlulugumu.cunku ben bu topigin ilk 600 sayfasini okudum.ve olumsuz o kadar sonuc gordumki ondan bu tedirginligim.insallah en kisa zamanda yasayin mu hissi anlayacaksiniz.opuyorum hepinizi.Bu arada doktor kontrolumden sonra belirtilerimi paylasicam sizinle :)
evet iyi düşünmüşsün.böyle olursa beklemek daha kolay olur benim için.erkenden yapasım var testi :) bu ayın şanslısı hepimiz olalım.Canlarimm bitanelerimmm kader arkadaşlarım bir gün daha geçti Şubat 5 6 ya az kaldii:))) heyecanlar dorukta olsada birbirimize söylemeden test yapmayalım anca beraber kanca beraber hep birlikte yapalimm:)) bakalım bu ayın şanslı si şanslilari kim olacakkkkkk
Ayy çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağina versin inşallahKizlarr degerim 20.2 cikmis.Noluyo simdi gebeligin baslari mi oluyo yaa
Doloore canim sen naptin nasilsin merak etdim seni
Canim yap testi lutfen.bak gununden gecti zaten.insallah cikacaktirr canim benim insallah.bende hep dua ediyorum senin icin canim benimmmCanım benimmm bugün hiç yazamadım ama tüm gün hastanede yazdıklarınızı okudum. S sssn beni öyle mutlu ettinki sanki yıllardır tanıdığım dostuma kardeşime seviniyo gibi sevindim inşallah bi sorun olmıcak sağsalim alcan kucağına. Darısı senle banaleylinin annesi
Ben cesaret edip testi yapamadım ama sanırım yarın sabah sssnden aldığım cesaretle testi yapıcam. Silikte görürsem hemen kan vermeye gidicem inşallah fakat eşimin 29unda doğum günü. Ona söylemeyi düşünmüyorum bebiş varsa. Hediye paketi içinde kan tahlili sonucumu vericemHayaller güzelde sonuç ne olcak merak ediyorum. Benim elimdeki test ultra erken gebelik testi. Muhtemel ilişkiden 5-15 gün sonrasını gösteriyomuş ama tabi yorumları okuyunca emin olamıyorum.
Canim yap testi lutfen.bak gununden gecti zaten.insallah cikacaktirr canim benim insallah.bende hep dua ediyorum senin icin canim benimmm
Bilmiyorum ki daha once hic tecrubem olmadi. Ama bende de bu ay farkliliklar var bakalim.beklicez 6siniBenimde bat 6 şubat hala bekliyorum test yapmadım :) ama bazen kasıklarıma anlık kramplar giriyor bide alttan iğne batıyo bunlar belirti olabilirmi ? :)
Canim laboquik alabilirsin bencedeKızlar iyi akşamlar bende iki yıllık evliyim 3 aydir allahın izniyle başladık çalışmalara hiç bir gun bile sasmayan adetim bu ay 7 gun gecikmeli geldi psikolojisi bozuk bi insan olarak yazıyorum sizlere ☺ ☺ sadece şunu sorcam sizlere bende ovulasyon testi alicam ama ovula mi laboquick mi surelab mi karar veremedim kullananlar bilir hangisinin siparişini vereyim bugün adetimin 3. Günü bi an once siparis vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?