Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim geçmiş olsuuun!gerçekten zor bi durum.hele depresyon mahvediyor insanı..zaten biz kadınlar girip girip çıkıyoruz şu depresyona kaydirigubbakcemile3 bende de aynı.eşim bakamıyorum sana galiba diyor kaydirigubbakcemile3 kısmet işte yazıldıysa hastalıklar ardı ardına geliyor..

anlaşıldı tamam :)))
bayrak bende o halde şimdilik yalnız ben hala plastik kap arıyorum yuhh bana yaa

başla bakalım canım hadi ayağın uğurlu gelir inşallah :))))))))

ben iş yerinde yaptığımda su içtiğimiz tek kullanımlık plastik bardaklarla yapmıştım canım. varsa onlarla yapabilirsin.

aynen öyle canım. aman hepsi geçer bir bebek gelince :)))) Allah dermansız dert vermesin inşallah gerisi kolay :1hug:

bende plastik bardak alıcam cnm yapar yapar atarım onuda uğraşmam, yalnız benim kocaya testleri görünce bi haller oldu yumurtladınmı geliyimmi diyo sürekli yaaa klava:

bende plastik bardak alıcam cnm yapar yapar atarım onuda uğraşmam, yalnız benim kocaya testleri görünce bi haller oldu yumurtladınmı geliyimmi diyo sürekli yaaa klava:

ehehe TAVUKLAR KULÜBÜ ne hoşgeldin sibelciiiim.. ne gıdaklamamız kalıyor ne etliğimiz. bu kocişler çok acımasız oluyorlar yahu :roflol:

hee adam baktı tavuk hazırlanıyo ne mi dedi bende horoz kıvamında bekliyeyim,,, ama çok sinir bozucu bi durum biz sevişmek yerine çok kavga ederiz böle giderse :mymeka:

hee adam baktı tavuk hazırlanıyo ne mi dedi bende horoz kıvamında bekliyeyim,,, ama çok sinir bozucu bi durum biz sevişmek yerine çok kavga ederiz böle giderse :mymeka:

valla ben size bişi diyim mi bu testleri yaptığımızı bir biz bilecektik eşlere söylemeyecektik. ne yani biz baktık yumurtladık, o gece adamlara yaklaşsak kaş göz yapsak hayır mı diyecekler sanki. bilmeyeceklerdi ve stres olmayacaklardı. ayrıca ne güzel eşlerimiz bizi istiyor diye performansları bile artacaktı daha da. hem de böyle göreve dönüşmeyecekti. kusura bakmayın ama h.yarlık bizde :)))))))))

wallaha doğru söylüyon handecim eşşeklik ettim söyledim ben ama bu kadar etkileniceğini düşünmedim açıkçası bizde çok isteyen taraf eşim hatta o istemese benim uzunnn bi süre daha aklıma bile gelmezdi çocuk meselesi, sanırım daha hiçbişey yokken heyecan yaptı benimki belli etmesin diye eşşek şakası yapıyo kırcam kafasını haberi yok

sibelcim aklı sıra ortamı yumuşatacak stresi azaltacak ya şirinlik yapmaya çalışıyor. ama tavuk muamelesi görmekten hoşlandığımızı da nerden çıkarıyorlar onu bilemiyorum işte :)))))))

çok haklısın bacııım. kaydirigubbakcemile3 ama ben anlıycağını bildiğim için dedim ki: bak kuzum beni yorma bu ay..sana ne zaman yanaşırsam hiiiiç zorluk çıkarma, gel yamacıma dedim.. :roflol: naaapıyım nası olsa anlıyorr. gaaayet açık ve net konuştum sanırım kaydirigubbakcemile3

hahaha dürüst boğa kadını. ateşli diilim ama dürüslük bende modundasın sanemciğim ayy çok hoşuma gitti bu :roflol:

:roflol: :roflol: ay sende güsel yapmışın bacım nasıl olsa anlıyolar anlamasalarda bu sefer sorarak sinir bozuyolar iyisimi kes sesimi ben işaret verince yap görevini Şeniz

gerçi benimki de laf nasıl anlamayacaklar ki. elimizde testler plastik kaplarla tuvalete giriyoruz. sonra o testler bir şablona ekleniyor, renkler karşılaştırılıyor falan. loborantları geçtik valla :))))

hahaha dürüst boğa kadını. ateşli diilim ama dürüslük bende modundasın sanemciğim ayy çok hoşuma gitti bu :roflol:
ateş yok hakkaten ama ççoook dürüstümdür bacıım kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: ay sende güsel yapmışın bacım nasıl olsa anlıyolar anlamasalarda bu sefer sorarak sinir bozuyolar iyisimi kes sesimi ben işaret verince yap görevini Şeniz

aynennn öyle..onlardan daha iyi biiliyor olucaz ne zaman fikfik yapmamız gerektiğini o yüzden kontrol bizde :lepi: bi göz kırptı mı iş biter :roflol:

ulen maymun edicez adamları onlarada yazık yahu kaydirigubbakcemile3
du bakayım ben şimdilik testleri yaptımı çaktırmamaya çalışayım sorarsa ramazan dolayısıyla uğraşamam onunla tüm maneviyatımla oruçluyum derim

tüm maneviyatınla demek ahahaha :roflol: :roflol: şimdi altıma işicem sorumlusu sizsiniz :roflol:

yerim ben senin maneviyatınıııı! kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…