- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.601
allah neşenizi bozmasın kızlar yine formdasınızkaydirigubbakcemile3 hepinizi opuyorumnanaktan
amiiin canım. hoşgeldin edoşum nasılsın a.s.
yaw burdaki kikirdemelerimiz iş üstünde gelicek aklıma diye çook korkuyom ben, koparım ayol ben ne konsantre kalır ne bişiy :sm_cool:
çok iyiyim canım 0 sitres ay ben eskiden ne rahatmışım yaa. ne kadar yormuşum kendimi onu anladım. aman siz fazla sitres yapmayın canım. eee sen nasılsın bakalım geçmişi okudum canım. hem ilaç hemde hava değişimi etkilemiş olabilir handecim korkma kötü birşey değildir.
çok iyiyim canım 0 sitres ay ben eskiden ne rahatmışım yaa. ne kadar yormuşum kendimi onu anladım. aman siz fazla sitres yapmayın canım. eee sen nasılsın bakalım geçmişi okudum canım. hem ilaç hemde hava değişimi etkilemiş olabilir handecim korkma kötü birşey değildir.
yok güzelim yok daha yumurtlama günün değildir de ondan ben geçen hafta içi her gün test yaptım hem oruçluydum ve hep akşamüstü aynı saatte yaptım ama hep tek çizgi çıkıyordu silik bile değildi, ama cumartesi pazar yine akşamüzeri saatinde yaptığımda koyu ikinci çizgileri gördüm bu çizgileri idrarımı tutup oruçluyken gördükten sonra iftardan sonra da bol bol çay ve su içmişken ve idrara da sıkışık değilken yaptım yine gördüm aynı koyulukta ikinci cizgiyi, zaten kendim de hissettim dün yumurtladığımı acayip bir kasık ağrısı ve bıçak saplanır gibi bir sancı oldu yoğun akıntıyla birlikte bu gün sabah yine yaptım ov.testini yine ikinci cizgi çok net
Yani diyeceğim sıvı alımıyla ve idrar tutmayla alakası yok işte, eğer yumurtlaman bugün ya da yarın olacaksa ne şekilde yaparsan yap görüyorsun aksi halde daha vakti değil demektir....
çok sağolun kızlar..a.s.canım merhaba,
sabah zaten ilk idrarla yapılmamalı,2 saat sıvı tüketmeden 5saat yada 4 saat sonra( diye hatırlıyorum ) idrarınla yapman lazım.Tek cizgi cıkması normal cunku reglin yeni bitmiş. Adet sirküsün ne kadar sürüyorsa ona göre yapman lazım. Testlerde gelen kagıtta yazar. 31.gun suruyorsa adet gununden baslayarak saymaya 14.gün. gibi. Benim gecen ay 31gun suruyordu 14.gün yapmaya baslayın diyordu. 13.14.15.gun yakaladım cift cizgiyi.
elinde testin coksa yapmaya devam et ben oyle yapmıstım canım. Umarım yardımcı olabilmisimdir. a.s.
Geldimmmohh uyudum vallahi misssler gibimm..
masallah baya fokurdamıssınız tavuklar kulubü demek hande haha kaydirigubbakcemile3
sopala biziiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?