Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaw burdaki kikirdemelerimiz iş üstünde gelicek aklıma diye çook korkuyom ben, koparım ayol ben ne konsantre kalır ne bişiy :sm_cool:

amiiin canım. hoşgeldin edoşum nasılsın a.s.

çok iyiyim canım 0 sitres ay ben eskiden ne rahatmışım yaa. ne kadar yormuşum kendimi onu anladım. aman siz fazla sitres yapmayın canım. eee sen nasılsın bakalım geçmişi okudum canım. hem ilaç hemde hava değişimi etkilemiş olabilir handecim korkma kötü birşey değildir.

benim geliyor zaten ve kopuyorum :))))))) sonra eşim de kopuyor. ondan sonra işin yoksa konsantre ol da yeniden başla. zaten bu bebek işine karar verdiğimizden beri (yani 1 aydır) sadece 1 defa kendiliğinden gelişen bir çalışmamız oldu ona da çalışma demek istemiyorum valla :))))))). onun dışındakiler görev gibi test çubuğuna bağlıydı. abartıyoruz bence :)

saol edacım sanırım öyle oldu canım. zaten şu an başladı biraz ağrıyla beraber devam ediyor. buna da şükür.

haklısın edoşum ne rahatmışız önceden yaaa. hani çok meraklısı değildim olayın ama asla soğuk bir kadın olmadım. haftada 2-3 kendiliğinden gelişirdi olay.. şimdi yok çizgi tuttu mu, sperm sayısı düşmesin hergün yapmayalım. aman çizgi koyulaşmış bugünü kaçırmayalım diye diye bunu da görev haline getirdik. evlilik zaten kurallara bağlı kurum, sıkıcılığı yok eden en önemli unsur cinsellikti onu da ne hale getirdik. bu ay böyle yapmıcam vallla...

he walla edacım düşünmemem gerek yoksa ben gülmeye başladımmı beni kimse durduramaz :roflol:
hiççç kasma hande ya sende sanki senelerdir uğraşıyo gibi stres yapmışın kendine ne demiştik bu ay herkes relax olacak olursa buyursun gelsin bebişler buyrunnnnnnnnn olmazsa önümüzdeki aylarda fikfik

valla aynen ben de çok stres yapmışım bee...oooooooooooooooooooffff takmıycam artıkın ben hiiiçbi şeyi..zaten lh ım yüksek kızdırmasın kimse beniiiiii kötükedihüso

çok sağolun kızlar..a.s.
no problem o zaman..testleri yapmaya devam yaniii...
bu da ayrı heyecan vallaaa...delikafadulden

kızlar bişey daha soprmak isityorum..
malum siz daha tecrübelisiniz bu konuda..
ben bu ay için medismart ve cleablue dijital ovulsyon testlerinden aldım..
ama yetmezse de ya geçirirsem diye korkuyorum yine de..
hani şu sizin netten aldığınız 1 lira olan testler nasıl?
yani net gösteriyormu?
hangisini alsam acaba?marka ismi yazabilirmisiniz rica etsem..
biraz okudum da bazıları mavi diyor,bazıları mor diyor..
hangisi daha iyi ve marka ismi?
şimdiden teşekkürler..a.s.

Geldimmm ohh uyudum vallahi misssler gibimm..
masallah baya fokurdamıssınız tavuklar kulubü demek hande haha kaydirigubbakcemile3

Eda canım hosgeldinnn.
Bende takmıyorum,takmamaya calısıcam.Stres yapınca daha fena oluyor ayoooll. Rahat olmaken guzelii kaydirigubbakcemile3

kızlar ben acıktım bi taraf yemek tariflerine bakıyom değişik güsel bişiler varmı diye, malum aç ayı oynamaz demiş atalarımız

aynen öyle bacılar kafaya takmakmış stres yapmakmış tamamen yassaaaak.

ben reglim bitince eski tempomda devam etcem şahsen. tadını çıkarıcam ayrıca. fakındaysanız korunmadan çok daha zevkli ve stressiz aslında. hamile kaldım mı aman acaba bişi kaçırdı mı derdi de yook. hatta buyursunlar bolca kaçırsınlar ahahaha :kedi:

Geldimmm ohh uyudum vallahi misssler gibimm..
masallah baya fokurdamıssınız tavuklar kulubü demek hande haha kaydirigubbakcemile3

aynen canım tavuklar kulübü :sm_cool:

bende de ağrı var şu anda ama çok bir icraat yok. damla damla geliyor. ayyyy ne iş anlamıyooorum ne biçim mevsim dönümüymüş bacılaaaar

bu amannn stres yapmayın, oh ne rahatım, tadını çıkartıcam diyenleri liste yapıyom burda kötükedihüso
ay sonu birinizde bir stres bir endişe, üzüntü göreyim sorcam size klava:

kıs ben cok relaxım,5aydır hic uzulmedim oluruna bıraktım vallahii.. Ayolll yasım daha genc daha yeni evliyimmmm,5aydır deniyorumm kaydirigubbakcemile3 böyle kendimi rahatlatıyorum hahahha
önce beni sopala nolur nolurrrrrrrrrrr lutfen yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…