Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ay yakaladım yakalamasına da tutmadı anacımmmmm : ))))))) tamam elimdekileri bitirip bende rainy manden alıcam )))

selam kızlaaar..nasılsıınzz bakiiiiiiimmm?? test mi alıyorsunuzz?

hosgeldin canım. alıcaktım ama vazgectim simdi elimde morlardan var 15tane bitsin öyle alıyım dedim. Hande moral verdii sagolsun,çft çizgiyi yakaladın diye: )) durabilirsem almıcam suanlık hehehe

selam kızlaaar..nasılsıınzz bakiiiiiiimmm?? test mi alıyorsunuzz?

hoşgeldin sanemcim nasılsın??? test sonuçlarını almışsın geçmişi okudum. neyse canım çok da önemli değil lh nin yüksekliği sonuçta çok yüksek çıkmamış. çok sevindim şekercim a.s.

ay yakaladım yakalamasına da tutmadı anacımmmmm : ))))))) tamam elimdekileri bitirip bende rainy manden alıcam )))

sanki bizimki çok tuttu deli kıssss opuyorumnanaktan

hosgeldin canım. alıcaktım ama vazgectim simdi elimde morlardan var 15tane bitsin öyle alıyım dedim. Hande moral verdii sagolsun,çft çizgiyi yakaladın diye: )) durabilirsem almıcam suanlık hehehe

canım benim moral olsun diye söylemedim kuzucum, gerçekleri söyledim. ben tam çifti bilem göremiştim hatırlarsan canikooom. sen gördün hiç değilse ona şükret :1hug:

Tutturamadık bu ay handecim bidaki ay insallah kaydirigubbakcemile3

ay neyse gidiyorum ben cok uykusuzum uyumam lazım.Ayakta uyuyorum resmen :bbo:
sabahın korunde kalktım,gece de gec yattım simdi sersem tavuk gibiyim laelaelaelaelae
optum sizi mmmck

canım benim moral olsun diye söylemedim kuzucum, gerçekleri söyledim. ben tam çifti bilem göremiştim hatırlarsan canikooom. sen gördün hiç değilse ona şükret :1hug:

sen testlerin gazabına ugradın hayatımm. Birde sen idrarını tutmadın ondan oyle acık cıktı sanırsam. Bu ay guzelce yapalım,aynı zamana denk geldik bak beraber yapıp yapıp ekleriz resimleri yorumlarız vereliniortak kaydirigubbakcemile3
sibel evet basladık fokurdamaya gel anam gel sende katılll.Hosgeldin canımmm
ay gidemiyorum birisi beni göndersinnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

haklsın morlar bitsin sonra mavilerden alırsın..hem morlar işe yaramaz olsa hala orda satılıyor olmazlardı bence..kötü yorumlar olurdu.hem sen çift çizgiyi gördüğüne göre sıkıntı yok! şimdi 2. çizgiyi beklemek düşüyorr sana hayırlısıylaaa..

çok yüksek çıkmadı ama inşallah her ay daha da yükselmez..hayatımda bi de PKO eksikti..o da yakında olur gibi duruyor. hastalık çekme gibi bi huyum var da benim kaydirigubbakcemile3 her yerim yamıııkk benim kaydirigubbakcemile3 ben de sipariş verdim ov. testlerinden çok çalışcam bu ay sengözlerimebaksanab hihoyyyt

oohhh bu ay hepimiz testlerin elindeyiz demek çizgiler çıktımı hooopp yatağa :))) ben bu akşam başlıyom yapmaya bakalım hangi günmüş

şşttt başladınız yine fokurdamaya :))

başladık sibelcim gel katıl anacım :1hug:

gitmeeeeeee ayçaaaammmmm :gitme:

ayçaaam inşallah canım. bu ay hepimiz peşpeşe regl olup sapır sapır döküldük ya, inşallah önümüzdeki ay da hamile olup sapır sapır aşağıdaki listeye dökülürüz opuyorumnanaktan

inşallah öyledir canım. bu ay tutcam çişimi su da içmicem hadi bakalım lmaz:

gitmeeeeeee :gitme:

deme öyle tatlım. Allah dermansız dert vermesin. benim de midem sorunlu boynum sorunlu ne olmuş alan almış :))))))))) Allah beterinden korusun tatlışım kaydirigubbakcemile3

benimki en geç çarşamba elimde olcak..gün kaırmam heralde dimiii? ayın 3ünde adet olduummmmmmm

kaçırmazsın cnm gelir gelmez başlarsın yapmaya hem zaten şu an hala regl olman gerekir heralde,

ayy en önce benmi başlıyorum koşuya kıslarr yokmu benle beraber başlayan fisfisfis

deme öyle tatlım. Allah dermansız dert vermesin. benim de midem sorunlu boynum sorunlu ne olmuş alan almış :))))))))) Allah beterinden korusun tatlışım kaydirigubbakcemile3

orası öyle dermansız dert vermesin Allah..çok şükür elimiz ayağımız tutuyor ama işte hastalıklarda bırakmıyor peşimizi.. ben evlendikten sonra çıoktı tüm hastalıklarım sonradan yamıldum yani kaydirigubbakcemile3 senin reflü falan mı midendeki sorun?

kaçırmazsın cnm gelir gelmez başlarsın yapmaya hem zaten şu an hala regl olman gerekir heralde,

ayy en önce benmi başlıyorum koşuya kıslarr yokmu benle beraber başlayan fisfisfis

şuan bitti biticek durumda benmki..eh artık öncelik senin..hayırlısıyla görürsün inşallah çift çizgiyi hem ov. testinde hem gebelikteee CADIARZU

amin canım...

ay aynen sanemciğim. ben de evlendim bir türlü düzeltemedim popoyu :))))) önce kalp krizi geçiyorum sandım mide çıktı. reflü ve gastrit. sonra dayanılmaz baş ağrıları ve parmak uyuşmaları felç mi oluyorum dedim bir baktım boyun fıtığı çıktı. evlenmeden önce bir defa dr a gitmemiş ben evlendikten sonra boyna grip oldum. mide ağrıları baş ağrıları derken eşim ben bakamadım sana der durur. alıştık artık. tabi boyun fıtığı ve düzleşmesi depresyona neden oluyor depresyona bile girdim bir ara. ama şimdi alıştım çok şükür. hep diyorum Allah dermansız dert vermesin...

tamam açılışı ben yapıyom ozaman kıslarr sizleride peşimden bekliyom yumurtalarınızı yetiştirin bana bak korkarım ben yalnız yapamamm kaydirigubbakcemile3

sibelciğim sen edayla aynı zamanlarda başlayacaksın sanırım. ama edoş bu ay eşinden ayrı 15-20 gün o yüzden belki testleri yapmaz.

ilk sensin, sonra sanem, sonra da ayçayla ben varız sanırım :)

bu arada idil ve özge de var. idilin bu aralar başlaması lazım sanırım. özge ne durumda onu hatırlayamadım. ne zamandır karşılaşmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…