- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.561
selam kızlaaar..nasılsıınzz bakiiiiiiimmm?? test mi alıyorsunuzz?
selam kızlaaar..nasılsıınzz bakiiiiiiimmm?? test mi alıyorsunuzz?
ay yakaladım yakalamasına da tutmadı anacımmmmm : ))))))) tamam elimdekileri bitirip bende rainy manden alıcam)))
hosgeldin canım. alıcaktım ama vazgectim simdi elimde morlardan var 15tane bitsin öyle alıyım dedim. Hande moral verdii sagolsun,çft çizgiyi yakaladın diye: )) durabilirsem almıcam suanlık hehehe
canım benim moral olsun diye söylemedim kuzucum, gerçekleri söyledim. ben tam çifti bilem göremiştim hatırlarsan canikooom. sen gördün hiç değilse ona şükret :1hug:
hosgeldin canım. alıcaktım ama vazgectim simdi elimde morlardan var 15tane bitsin öyle alıyım dedim. Hande moral verdii sagolsun,çft çizgiyi yakaladın diye: )) durabilirsem almıcam suanlık hehehe
hoşgeldin sanemcim nasılsın??? test sonuçlarını almışsın geçmişi okudum. neyse canım çok da önemli değil lh nin yüksekliği sonuçta çok yüksek çıkmamış. çok sevindim şekercim a.s.
şşttt başladınız yine fokurdamaya :))
Tutturamadık bu ay handecim bidaki ay insallah kaydirigubbakcemile3
ay neyse gidiyorum ben cok uykusuzum uyumam lazım.Ayakta uyuyorum resmen :bbo:
sabahın korunde kalktım,gece de gec yattım simdi sersem tavuk gibiyim laelaelaelaelae
optum sizi mmmck
sen testlerin gazabına ugradın hayatımm. Birde sen idrarını tutmadın ondan oyle acık cıktı sanırsam. Bu ay guzelce yapalım,aynı zamana denk geldik bak beraber yapıp yapıp ekleriz resimleri yorumlarız vereliniortak kaydirigubbakcemile3
sibel evet basladık fokurdamaya gel anam gel sende katılll.Hosgeldin canımmm
ay gidemiyorum birisi beni göndersinnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
haklsın morlar bitsin sonra mavilerden alırsın..hem morlar işe yaramaz olsa hala orda satılıyor olmazlardı bence..kötü yorumlar olurdu.hem sen çift çizgiyi gördüğüne göre sıkıntı yok! şimdi 2. çizgiyi beklemek düşüyorr sana hayırlısıylaaa..
çok yüksek çıkmadı ama inşallah her ay daha da yükselmez..hayatımda bi de PKO eksikti..o da yakında olur gibi duruyor. hastalık çekme gibi bi huyum var da benim kaydirigubbakcemile3 her yerim yamıııkk benim kaydirigubbakcemile3 ben de sipariş verdim ov. testlerinden çok çalışcam bu ay sengözlerimebaksanab hihoyyyt
benimki en geç çarşamba elimde olcak..gün kaırmam heralde dimiii? ayın 3ünde adet olduummmmmmm
deme öyle tatlım. Allah dermansız dert vermesin. benim de midem sorunlu boynum sorunlu ne olmuş alan almış :))))))))) Allah beterinden korusun tatlışım kaydirigubbakcemile3
kaçırmazsın cnm gelir gelmez başlarsın yapmaya hem zaten şu an hala regl olman gerekir heralde,
ayy en önce benmi başlıyorum koşuya kıslarr yokmu benle beraber başlayan fisfisfis
orası öyle dermansız dert vermesin Allah..çok şükür elimiz ayağımız tutuyor ama işte hastalıklarda bırakmıyor peşimizi.. ben evlendikten sonra çıoktı tüm hastalıklarım sonradan yamıldum yani kaydirigubbakcemile3 senin reflü falan mı midendeki sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?