Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aha ben cevap verene kadar sabırsız hande duramamış başlamış bile tü maşallahhh
hadi yap bakalım ozman üstünde oynarız senin hazır listede olacaklarda burda

bekliyoruz bacıım..başarırsın sen ! :lepi:

hoşbulduk şekerlerrrrrr
yapayım yapmasına canım ama nasıl yapılıp konuyo buraya liste bilmiyom walla, ayçacım anlatsın yapıverelim beraber takip ederiz zaten kaç kişiyiz ayol

canlarım ben yaptım ama word dosyası buraya eklenince tablonun çizgileri kayboluyor karmakarışık bişi oluyor. bu sorunu nasıl halledicez bakalım ???

aklıma bişi geldi. şimdi bana regl başlama ve bitiş tarihlerinizi yazın bakem. sibelcim sen başladın mı ovulasyona dün başlamıştın sanırım..

bu ayçanın listesi nasıl tablo gibi değilde öyle alt alta numara vererek yazalım kendimizi ,
ayçaaa kıs temizlik yapcak zamanımı buldun sende akşam oldu zaten kısss

benimkini veriyom hayırlısıyllaaaaannn;
regl başlama tarihi 3 eylül 2009
bitiş tarihinde sıkıntım var işte kafamçokkarıştı bugün azcık azcık geliyo..günlük pedlerden kullanıom..ne diiim şimdi bitiş gününe CADIARZU amaaaan yaz bugünü be hande : 8 eylül 2009 :lepi: ooy oooyy hayırlı olsun tablomuzzzzz

başladım tatlım ben dün ilk testimi yaptım babayı aldım :icecream:
regl başlama : 31.08.09 bitiş: 06.09.09

ayyy sibel kopardın beni kıssssssss. babayı almışmış ayyy koptum :roflol:

arkadaşlar biri bana cevap versin

canım pardon ne sormuştun sen? güvenli mi değil mi demiştin di mi? biz hepimiz internetten aldık olumsuz bişi olmadı...

arkadaşlar biri bana cevap versin

canım benim burdaki hatunların hemen hepsi internetten siparişle aldı ov. testlerini. bi sorun yaşamamışlar.bende senin gibi tereddüt ettim netten alışveriş konusunda ama bebiş için herşey feda mantığıyla sipariş verdim.şimdilik bi sıkıntı yok hayırlısıyla yarın öbürgün gelecek benmkide..bi sıkıntı olursa söylerim opuyorumnanaktan

ömrümü yidinizzzzzzzzzzzzzz geldim işteeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 anca evi süpürebildim kokoşlar siziiiiiiiii naniknanik
handecim evet bize özel ayrı bir liste yapman daha iyi olur obur türlü karısır cok detaylı oldugu iicin.
bide kıslar konuyla alakası yok ama benim bir fikrim geldiii!!
simdi biz bu topicten konusuyoruz surekli,sohbetimizi falan buradan ediyoruz. Bazı arkadaslarımız geliyor,yeni üye oluyorlar. sorular soruyorlar. soruları kacırabiliyoruz,tamam elimizden geldigince takip etmeye calısıyoruz ama bazen kacıyor sorular. Kendimize yeni bir topic acsak oradan sohbetimizi etsek daha iyi olmaz mı ne dersiniz canlarım, kuzularım, bebelerim,kokoslarımmm delikafadulden

tabi güselim babayı aldım sen beni akşam göreydin aldım plastik kabımı (bu arada evde kap yok ben şimdi nereye edicem diye kocaya bir kap arattım evde) sonra girdim banyoya haydi bismillah dedim görelim şu çift çizgiyi testte bana lülülülülülü yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…