- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.721
canım ben 3 günde bir falan yapıyorum alıştım bırakamadım bir türlü. hep silik 2. çizgi çıkıyor. bugünkünüde birazdan yapıcam.
bu arada kızlar benim yarın misafirim geliyor istanbula gidişim biraz ertelenebilir. testleri düzenli yapsam mı acaba?
canım ben 3 günde bir falan yapıyorum alıştım bırakamadım bir türlü. hep silik 2. çizgi çıkıyor. bugünkünüde birazdan yapıcam.
bu arada kızlar benim yarın misafirim geliyor istanbula gidişim biraz ertelenebilir. testleri düzenli yapsam mı acaba?
scub cnm o zaman ne yazayım tarihe? bi tarih söyleyiver su bacına
edoş bence testleri yap o zaman canım. bak Allah çok büyük bu ay istanbuldayım bişi olmıcak çok rahatım diyordun. madem gidişin ertelenecek bence testleri kesin yap. belki de bu bir işaret bacım opuyorumnanaktan
canım bence yap..eğer geç ayrılıcaksan kocişten olur da yumurtlama gününü tutturursun hemen çalışırsınızzz kaydirigubbakcemile3
geçen ay gibi geç yumurtlarsam bi işe yaramıycak ama zaten dayanamayıp 3 günde bir yapıyorum. 11. günden sonra her gün yaparım bende. evet yaw işaretmi ne bu. misafirim yalovadan geliyor beraber döneriz büyük ihtimal. az kalıcak diyede üzüldüm bari 1 hafta kalsın. işim olmasa istanbulda 2 hafta falan ertelerdim yani çok ters zamana denk geldi yaa.
arkadaşlar madem liste yapıyoruz en detaylsını biz yapalım ne dersiniz.
şimdi ayça kuş bak şöyle yapabiliriz (tabi lütfen fikrinizi belirtin)
regl olduğu tarih - regl bitiş tarihi - teste başladığı tarih - çift çizgiyi yakaladığı tarih
bu tarihler sayesinde siklus uzunluğunu ve yumurtlama gününü burada takip etme olanağını bulabiliriz.
tabi bu sadece benim fikrim. zor olur diyorsanız herşeye açığım ben :))))))))
sağol senemcim bu ayda rahat yok bana galiba :kedi:
işaret işte Alla Alla naniknanik koca kadını/adamı (cinsiyeti bilemedim şimdi çaktırma) işaret olarak yorumladım ya ben iflah olmaaaammmm :sm_cool:
ehehe bebiş işine girişti mi kadın milletine her ay rahat yok zateeen kaydirigubbakcemile3
benim yeğenim genç kız ablası
he valla o işten şikayetim yokta yine sitres yapıcam diye korkuyorum ama yapmıycam zaten misafirim olucak bütün gün gezeriz onla artık ohhh zemuszemus. lak laktan aklıma gelmez inşallah bebiş falan.
he valla o işten şikayetim yokta yine sitres yapıcam diye korkuyorum ama yapmıycam zaten misafirim olucak bütün gün gezeriz onla artık ohhh zemuszemus. lak laktan aklıma gelmez inşallah bebiş falan.
arkadaşlar madem liste yapıyoruz en detaylsını biz yapalım ne dersiniz.
şimdi ayça kuş bak şöyle yapabiliriz (tabi lütfen fikrinizi belirtin)
regl olduğu tarih - regl bitiş tarihi - teste başladığı tarih - çift çizgiyi yakaladığı tarih
bu tarihler sayesinde siklus uzunluğunu ve yumurtlama gününü burada takip etme olanağını bulabiliriz.
tabi bu sadece benim fikrim. zor olur diyorsanız herşeye açığım ben :))))))))
handemmm bebeemmm guzel ama bunuda takip etmesi cok zor olmaz mı :uhm:
ilk test yapmaya basladıgımız tarih,son durum yani çift çizgiyi yakaladıgmz tarih olsa daha iyi olmaz mı kafa karıstırıcı olmaz yani :S
scub bugunu yazayım sana o zaman,ilk teste basladıın tarihi istedim aslında ama 3gunde bi yapıyomussun çift çizgiyi yakaladın zmn sole yazalım son durumunu bebemmm :gitme:
ayy yerim ben onu öp bizim için ablası opuyorumnanaktan
şimdi düşündümde o kadar küçük değil bu kız ama benim gözümde büyümüyor işte 23-24 yaşında olması lazım.
böylesi daha iyi edacım işte. kafan rahat olur sonra gelsin bebelerrrrrr :Saruboceq:
boşveeerr...artık stres yok!!! burda söz veerdik takmıycaz kafaya.hem dediğin gibi gez toz eğlen.bu ay oluruna bırakmış olursun her şeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?