Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - İLK TEST TARİHİ - ÇİFT ÇİZGİ YAKALANAN TARİH

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- kırmızı kartlı :1no2:
3.Aica- kırmızı kartlı :1no2:
4.İronik - kırmızı kartlı :1no2:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
10.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
11. SeciL_ipek - kırmızı kartlı :1no2:
12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı. :teytey:
13- sincap - kırmızı kartlı :1no2:
14-SadeceMeyra- beklemede

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:

Düzenlemek istediginiz yer varsa düzeltin handecimmm. dedigin dogru aslında hemen hemen hergun buradayız hepimiz. ben gidiyim su evimi temizliyim gelirim yine.öptüm sizi mcckkk

ayçam senin başlattığın gibi devam edelim bence de canım. benim dediğim iyi olacaktı ama senin dediğin gibi çok karışacak takibi seni zorlayacak. sen aynen devam et şekerim biz de sana yardımcı olalım :)

kız dayanamıyorum huyum aynı anneme cekmis ))))))))
cok titizim kocis cok kızıyo bu huyuma:))
tamam canım siz bana yardım edin yorman beniiiiiiiii optum hadi gittim mckmckckkckck

slm benıde lıstenıze alır mısınız 2 yıldır denıyorum su anda hastayım bu ay bende bu testlerden kullanmak ıstyorum hangı testı onerırsınız?

slm benıde lıstenıze alır mısınız 2 yıldır denıyorum su anda hastayım bu ay bende bu testlerden kullanmak ıstyorum hangı testı onerırsınız?

hoşgeldin aramıza canım. inşallah meleğin çok yakında gelir.

iki test var zaten gittigidiyorda satılan. biri coretests diğeri wondfo marka. en çok ikisi kullanıyor bizim topic de. ikisinden de alabilirsin canım.

handecim cevap vermiş canım hoşgeldin. ikisinden birini alabilirsin. siklusun uzunsa yada düzensizlik oluyorsa çok sayıda al derim kaçırmaman açısından.

şşşştttttttttt ne karıştıyonuz bakem bensizzzzz
liste konusunda ayçaya katılıyorum bende handecim senin dediğine girersek çok karışırız
teste başlanan ilk tarih-son görülen çift çizgi-son durum yeterli bence ama senin dediğin gibi detaylı listeyi sadece kendimiz için yani hergün burda olan 5-6 kişi için ayrı yapabiliriz

hoşgeldin canım. bak bu güzel fikir hande kız sen bize özel yani hergün uğrayan arkadaşlara özel bir liste yapabilirsin canım zaten biz birbirimizi sıkı takip ediyoruz hem karışmamış olur ne dersin.

pekı şipariş verince ne zaman gelir

hoşgeldiiin aramıza umarım uğurlu gelir burası sanaa opuyorumnanaktan eğer özel bi kargoyla isresen 1 günde gelir. ptt kargoyla eğer yanılmıyorsam 3 günde geliyormuş.. benim siparişim p.tesi ptt kargoya verildi.çarşamba elinizde olur dendi.bekliyorum şuan

sibooooooşşşş hoşgeldin şekeriiiiim. evet özel liste hazırlayalım. sen yaparım diyorsan sen başla siboşum yoksa ben hazırlarım.

şimdi en sık gelenler olduğumuz için edoş, ayçacım, sen, senem ve ben olarak başlarız. bence yararlı olacak :))))))

bende katılıyorum sana canım tablo şeklinde mi yapsak yan yana yazılınca karışık duruyor

hoşbulduk şekerlerrrrrr
yapayım yapmasına canım ama nasıl yapılıp konuyo buraya liste bilmiyom walla, ayçacım anlatsın yapıverelim beraber takip ederiz zaten kaç kişiyiz ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…