Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayçacım bence de senin dediğin doğruydu en baştan. ben tablomu yaptım bekliyorum :)))))) bekliyorum da tabloyu buraya yapıştırınca japoncamsı bişi oluyor anlamadıml aelaelaelaelae

bu arada bence de sohbet topic i açalım. oraya da takılırız geyik yaparız. bence güzel olur da bu topic bizsiz ölür ((( yasık olur...

ayyy siboş sen beni öldürücen. koptum kızım yeter güle güle göbeeem eridi valllaaaaa :roflol:

ayça biz burdan gidersek bu topik ölür şekerim bizden başka sürekli gelen yokki

evet ölür yasık olurrr. ama burda da geyikten hapse atılcaz ööle yaniii iki ucu şeyli değnek hesabı

olabilir canım geyikte açabiliriz topik

sağolun kızlar bende hemen hemen hergun gırıyorum siteye görüşürüz yıne yenı bır sayfa açarsanız haberım olsun ben yenı keşfettım burayı

Gelen soruları cevaplarız. Geyigimizi sohbetten yaparız hem buradaki sorularda kaynanamamıs olur benim fikrim bu canlarım ne zamandır aklımdaydı simdi geldi aklımaa söyleyim dedim mckk:)

listeyi wordden kopyalamaya calısıyosan olmaz handemmmmmmmmmmmmmmmmmm
garip garip sekiller cıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
buradan yapmayı dene istersen hayatımm normal düz bir liste tablo gibi olmaz kiı:S

çok oldum ama bişiy daha sorucam pekı çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman çalışmaya baslamak gerekıyor ne kadar sonra

canım o çift çizgi çoğunlukla oluyor. pozitifi gördükten sonraki 3 gün üstüste çalışıyoruz canım. sen testleri yap buraya resmini koyarsın biz değerlendiririz için rahat olsun.

ama hergün çok fazla kişi gelip soru sormuyo kii...muhabbet arasında cevaplarız biz onları.biz de olmazsak bu topic güncel kalmaz her zamn gibi geliyor bana..bence kovulana kadar kalalım burda kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar bende hemen hemen hergun gırıyorum siteye görüşürüz yıne yenı bır sayfa açarsanız haberım olsun ben yenı keşfettım burayı

merak etme canım buraya linkini koyarız mutlaka. bu arada tanışalım bzi burda herkese ismiyle hitap ediyoruz ben eda memnun oldum şimdiden

UĞURLU LİSTEMİZ

İsim/Regl Tarihi/Regl Bitiş Tarihi/Teste Başlama Tarihi/Çift Çizgiyi Gördüğü Tarih
AYÇA 03.09.2009/
EDA
HANDE 03.09.2009/08.09.2009/08.09.2009/
SENEM 03.09.2009/08.09.2009/
SİBEL 31.08.2009/06.09.2009/07.09.2009

Ben bazı zamanlar böyle cok yazdıgım zaman rahatsız oluyorum birisi gelip bişi diyecek diye kaydirigubbakcemile3 konu dısı konusmalar oluyor diye kovulacam sanıp yusufyusuf oluyorum ne yalan söyleyim haaha kaydirigubbakcemile3

ama hergün çok fazla kişi gelip soru sormuyo kii...muhabbet arasında cevaplarız biz onları.biz de olmazsak bu topic güncel kalmaz her zamn gibi geliyor bana..bence kovulana kadar kalalım burda kaydirigubbakcemile3

bu topik sabit senemcim oyüzden güncel olmasada sayfa başında kalır her zaman. zaten hergün gelip yaptığımız testin sonucunu yazarız.

bebişim vallahi kahin gibi bir kadınsın demin test yaptım ve test silikleşmişti aaaaaaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun ozaman şimdi sadece beklemekmi kalıyor.

görüşürüz arkadaşlar tekrar teşekkurler verdığınız bılgıler ıçın herkese kolay gelsın ufaklıkları yakalamanız dıleğiyle

canım yazdım benimkini olmuşmu?

Handemmm
kuşummmmmmmmmmm
benimde bitiş tarihim 08.09.2009
ok. teste baslamıcam hemen 11nde baslıcammm o zaman sölerim bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…