- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.781
çok oldum ama bişiy daha sorucam pekı çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman çalışmaya baslamak gerekıyor ne kadar sonra
ömrümü yidinizzzzzzzzzzzzzz geldim işteeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 anca evi süpürebildim kokoşlar siziiiiiiiii naniknanik
handecim evet bize özel ayrı bir liste yapman daha iyi olur obur türlü karısır cok detaylı oldugu iicin.
bide kıslar konuyla alakası yok ama benim bir fikrim geldiii!!
simdi biz bu topicten konusuyoruz surekli,sohbetimizi falan buradan ediyoruz. Bazı arkadaslarımız geliyor,yeni üye oluyorlar. sorular soruyorlar. soruları kacırabiliyoruz,tamam elimizden geldigince takip etmeye calısıyoruz ama bazen kacıyor sorular. Kendimize yeni bir topic acsak oradan sohbetimizi etsek daha iyi olmaz mı ne dersiniz canlarım, kuzularım, bebelerim,kokoslarımmm delikafadulden
tabi güselim babayı aldım sen beni akşam göreydin aldım plastik kabımı (bu arada evde kap yok ben şimdi nereye edicem diye kocaya bir kap arattım evde) sonra girdim banyoya haydi bismillah dedim görelim şu çift çizgiyi testte bana lülülülülülü yaptı
ayça biz burdan gidersek bu topik ölür şekerim bizden başka sürekli gelen yokki
ömrümü yidinizzzzzzzzzzzzzz geldim işteeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 anca evi süpürebildim kokoşlar siziiiiiiiii naniknanik
handecim evet bize özel ayrı bir liste yapman daha iyi olur obur türlü karısır cok detaylı oldugu iicin.
bide kıslar konuyla alakası yok ama benim bir fikrim geldiii!!
simdi biz bu topicten konusuyoruz surekli,sohbetimizi falan buradan ediyoruz. Bazı arkadaslarımız geliyor,yeni üye oluyorlar. sorular soruyorlar. soruları kacırabiliyoruz,tamam elimizden geldigince takip etmeye calısıyoruz ama bazen kacıyor sorular. Kendimize yeni bir topic acsak oradan sohbetimizi etsek daha iyi olmaz mı ne dersiniz canlarım, kuzularım, bebelerim,kokoslarımmm delikafadulden
çok oldum ama bişiy daha sorucam pekı çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman çalışmaya baslamak gerekıyor ne kadar sonra
sağolun kızlar bende hemen hemen hergun gırıyorum siteye görüşürüz yıne yenı bır sayfa açarsanız haberım olsun ben yenı keşfettım burayı
ama hergün çok fazla kişi gelip soru sormuyo kii...muhabbet arasında cevaplarız biz onları.biz de olmazsak bu topic güncel kalmaz her zamn gibi geliyor bana..bence kovulana kadar kalalım burda kaydirigubbakcemile3
yok yok şimdi emin oldum bumiş ilk kez kopkoyu 6-7 eylül diyorsun. Sen o günlerde yumurtlamışsın. Bugün yaptığında çizginin silikleştiğini göreceksin sanırım canım. Sen bu durumda 21'inde falan regl olacaksın. Tabi inşallah olmazsın da bebiş gelir :)))))
UĞURLU LİSTEMİZ
İsim/Regl Tarihi/Regl Bitiş Tarihi/Teste Başlama Tarihi/Çift Çizgiyi Gördüğü Tarih
AYÇA 03.09.2009/
EDA 30.08.2009/05.08.2009/08.09.2009/
HANDE 03.09.2009/08.09.2009/08.09.2009/
SENEM 03.09.2009/08.09.2009/
SİBEL 31.08.2009/06.09.2009/07.09.2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?