Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kaydirigubbakcemile3 sloganı tuttum kuşum! opuyorumnanaktan

benim birtane plastik bardagım var onunla yapıyorum hep özellikle aldım onu test kabı yaptım hahaha kaydirigubbakcemile3
bırakın beni gidiyommmmmmmmmmm! zaten temizlimi yarım yaptım icim icimi yiyoooo :sinifsinif:
gidip banyo yapmam lazım yarına niyetlencem insallah oruca baslıcam gelmezse tabi lekelerr ! kafamçokkarıştı
akşamada eltime gidicem kızcazın morali bozukmus,hamiş hamiş üzmüşler. kafası dagılsınnn kaydirigubbakcemile3

yavriiiiiiim isim sırasına göre yaptım ayol baksana aaaaaaaa zemuszemus

valla kuzular istediğiniz gibi değişiklik yapmakta özgürsünüz. beğenmediğiniz yerleri zarif dokunuşlarınızla güzelleştirin anacım ayyyh :sm_cool:

düzelttim :))))

senem haklısın canım edoşu düzelttim ben :)

UĞURLU LİSTEMİZ

İsim/Regl Tarihi/Regl Bitiş Tarihi/Teste Başlama Tarihi/Çift Çizgiyi Gördüğü Tarih

AYÇA 03.09.2009 / 08.09.09 / 11.09.09

BUMERA 18.08.2009 / 21.09.2009 / 20.08.2009 / 06.09.2009

EDA 30.08.2009 / 05.09.2009 / 08.09.2009 /

HANDE 03.09.2009 / 08.09.2009 / 08.09.2009 /

SENEM 03.09.2009 / 08.09.2009 /

SİBEL 31.08.2009 / 06.09.2009 / 07.09.2009

benim bu çift çizgiler hala aynı siliklikte. geçen ay çok daha silik başlamıştı hatta en başta hiç yoktu. çok silik olmayan çizgiler sürekli çıkıyor. valla ucuz birşey olsa hormon testi yaptırıcam bu neyin nesi anlamadım gitti.

acil çıkıyorum kızlaaaar kayınvalidemler geliyormuş akşama ama benim haberim yok zemuszemus

umduklarını diil bulduklarını yiyecekler artııııık :)))))))))))))

hepinizi çooook öptüm ayçam, edam, bumeram, senemim, sibelim mucccccccckkkkk

canlarıım,kuzuularım benim çıkmam lazııım..kociş geliyorrrr zemuszemus

güle güle kızlar opuyorumnanaktan

LH'ın mı yükseldi yoksa? benim LH nasılsa yüksek testim gelsin ben bi yapayım bende de silik çıkarsa demek ki seninde yükselmiş olabilir..tabii bi tahmin bunlar saçmalamış olabiliriimm

kuzuuum kıyamam güle güle sana da..döv o kayınvalideyi sen klava: insan haber vermez mi??????dikkat et kendine yollarda :1hug:

hiçç panik yapma şekerim haber verseydi ne bulursa onu yer yorma sen kendini cnm
kıs kaynana geldi diye testini yapmayı unutma bak sabah hepinize sorcam çizgileri hadi öptüm cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…