- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.861
Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testini şimdi sipariş verdim. Coretest markasından aldım. Sizce bu iyimi? Biz de 6 aydır falan korunmuyoruz ama olmadı henüz. Bide testdeki çizgiler ikiside aynı renk oluncamı doğru gün oluyo bilgi verirseniz sevinirim.
hu hu, gene kimse yok anlaşılan.yaw kimseyi yakalayamıyorum kaç zamandır:çok üzgünüm:
canlarım tünaydıınn.
Napiyosunuz
handemmmmmmmmmmmmmm :))
ironik canım hosgeldinnn.. Yarın baslayacakmıssın testlere? bende ertesi gün baslıcam
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bende deneyeceğim bakalım bu testi. inşallah bu ay olur.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bende deneyeceğim bakalım bu testi. inşallah bu ay olur.
hoşbulduk bacım. yarın 9. başlayım diyorum. geçen ay da 9.gün başlamıştım testlere. ama bu ay kısmet olurda çift çizgiyi görürsem teste devam etmeyeceğim. insanın kafası karışıyor yahu.
Hepimize verir inşallah allah.Bende 1,5 yıllık evliyim ama 6 aydır korunmuyorum.
arkadaşlar ben kaçıyorum akşama misafirim gelecek öptüm hepiniz...
geçen ay bende öyle baslamıstım sanırım 13.14.15.gün yakalamıstım ama bu ay sirküsüm 29a düştü daha erken olucak gibime geliyorhesaplayıca 12-17 diyor. testte de 12.gün diyor yani 14eylül diyor ben 11eylülde baslıcam. Ayhh hayırlısı artık vallahi ne diyim, bu kadar uğraşa rabbim verir insallah.
Eşimde dün gece demez mi ? bu ay da olmazsa tüp bebek yaptıraLm diye... Şok oldum resmen. Daha yeni evliyiz bekleyelim biraz dedim,oda kendisinden korkuyor anladıgım kadarıyla varikoselden ameliyat oldu 2ay önce ondan sanırım,cok üzüldüm öyle söylemesine ona moral verdim olur olur dedimm daha yeniyiz bekleyelim dedimm.
allah'ım kimsenin kucagını bos koyma lütffenn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?