Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aramıza hoşgeldin :)

coretests marka kullanan arkadaşlarımız var topic de. hepsi de memnun yani iyi marka merak etme canım.

evet test çizgilerinin ikisi de aynı renk olunca aynı renk olduğu gün ve ertesi gün yumurtlama olacak çalış çalış çalış demek a.s.

hu hu, gene kimse yok anlaşılan.yaw kimseyi yakalayamıyorum kaç zamandır:çok üzgünüm:

ben burdayım özgecim naber canım a.s.

iyidir canım ya. ne zamandır giremiyordum topike. ee ne var ne yok. var mı yeni hamiş haberleri. bu arada yeni listemiz hayırlı olsun. ben de yarın başlıycam test yapmaya eklersiniz beni de inşallah bu ay diğer listeye transfer oluruz.

ekleriz tabi canım neden eklemeyelim. biz öyle en sık topic e takılan arkadaşlar aramızda regl tarihlerini falan da yazarak bir liste yaptık. küçük liste. zaten ana listede sen varsın şekerim :))))

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - İLK TEST TARİHİ - ÇİFT ÇİZGİ YAKALANAN TARİH

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı :teytey:
3.Aica- 11.09.2009 teste başlayacak :teytey:
4.İronik - 10.09.2009 Teste başlayacak :teytey:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
10.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
11. SeciL_ipek - kırmızı kartlı :1no2:
12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı. :teytey:
13- sincap - kırmızı kartlı :1no2:
14-SadeceMeyra- beklemede

HAMİŞLERİMİZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:

canlarım tünaydıınn.
Napiyosunuz
handemmmmmmmmmmmmmm :))
ironik canım hosgeldinnn.. Yarın baslayacakmıssın testlere? bende ertesi gün baslıcam

canlarım tünaydıınn.
Napiyosunuz
handemmmmmmmmmmmmmm :))
ironik canım hosgeldinnn.. Yarın baslayacakmıssın testlere? bende ertesi gün baslıcam

hoşbulduk bacım. yarın 9. başlayım diyorum. geçen ay da 9.gün başlamıştım testlere. ama bu ay kısmet olurda çift çizgiyi görürsem teste devam etmeyeceğim. insanın kafası karışıyor yahu.

geçen ay bende öyle baslamıstım sanırım 13.14.15.gün yakalamıstım ama bu ay sirküsüm 29a düştü daha erken olucak gibime geliyor hesaplayıca 12-17 diyor. testte de 12.gün diyor yani 14eylül diyor ben 11eylülde baslıcam. Ayhh hayırlısı artık vallahi ne diyim, bu kadar uğraşa rabbim verir insallah.
Eşimde dün gece demez mi ? bu ay da olmazsa tüp bebek yaptıraLm diye... Şok oldum resmen. Daha yeni evliyiz bekleyelim biraz dedim,oda kendisinden korkuyor anladıgım kadarıyla varikoselden ameliyat oldu 2ay önce ondan sanırım,cok üzüldüm öyle söylemesine ona moral verdim olur olur dedimm daha yeniyiz bekleyelim dedimm.
allah'ım kimsenin kucagını bos koyma lütffenn ..

aaa neden böyle umutsuzluk yapmış... sabırsız anacım ondan öyle demiştir. dr a tüp bebek için gitseniz bu kadar az zamanda adam sizi kovar ayçacım ilahi enişte yani

bol bol keçiboynuzu yedir ayçacım enişteye, bir de keçiboynuzu kaynatılarak yapılan bir kür vardı ondan da içir. iyi geliyormuş çok.

amin canım amin inşallah hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz :Saruboceq:

Kovarlar tabiiii ))))
daha yeniyiz diye tedavi sürecine bile sokmamıstı kadın dogumcu, birde dusunsene tüp bebek icin gittigimizi )))))))
ay ne biliyim dün gece birden öyle söyleyiverdi şaşırdım kaldım bende.. ıçmiyor anam keçi boynuzu kürünü bi kere yaptım içmedi. Keçi boynuzunuda yemedii neymiş cok sertmiş )))))
delirticek bu adam beniiii
2ekimde 3ay olmus olcak test yaptırcaz duzelme olmusmu diye.Sonra dr'una gidicez, insallah duzelme olmustur ::/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…