Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

LH'ın mı yükseldi yoksa? benim LH nasılsa yüksek testim gelsin ben bi yapayım bende de silik çıkarsa demek ki seninde yükselmiş olabilir..tabii bi tahmin bunlar saçmalamış olabiliriimm

olabilir işte bende ondan korkuyorum. belkide ondan gebelik testinde de silik çıktı. yada kimyasal gebelik geçirdim. valla her iki durumda anormal var bi anormallik ama hadi hayırlısı canım.

olabilir işte bende ondan korkuyorum. belkide ondan gebelik testinde de silik çıktı. yada kimyasal gebelik geçirdim. valla her iki durumda anormal var bi anormallik ama hadi hayırlısı canım.

gebelik testindeki hcg den dolayı değil mi?LH la ilgisi olmayabilir.sen hiç korkma şimdi.ama için rahat edicekse önmüzdeki ay hormon testi yaptırırsın..zaten bu ay da adetin gelme süresi uzarsa yaptır muhakkak hormon testi..hayırlısı olsuun canımcım..ayy gene çıkamadım ben netten ya klava:

ov. testi yaptım canım. benim sürekli silikte olsa çift çıkıyor regliyken bile oysa geçen ay 9. güne kadar hiç çizgi yoktu.

ozaman lh seviyen bizlre göre normalin üstünde cnm çünkü bende yaptım ikinci çizginin ç si yok yani yapmaya devam et bakalım nezaman iyice koyulaşacak onu bi takip et, ayrıca böyle silik şekilde çıkmaya devam ederse kesinlikle bi hormon testi yaptır cnm önemli bişey bu ihmale gelmez

kıslar bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm hepiniizi şekerlerrr Şeniz

canım hcg hormonu iki şekilde üretiliyor. beta ve alfa diye alfayla lh aynı formda oldukları için ayırt edilemiyor. beta karışmadığı için o ölçülüyor hamilelik tespitinde. hamilelik olduğunda oyüzden lh ölçen testler hatalı pozitif veriyor çünkü ölçtüğü lh değil alfa hcg oluyor. istanbuldan dönünce yada orda bakalım hangisine denk gelirse yaptırıyım bari.

daha önce yaptırdım lhımda gayet düşük en alt sınırdaydı bilmesem 10 kere giderdim yaptırmaya. ama geçen ay birşeyler oldu bana yoksa dediğim gibi geçen ay bu zamanlar hiç yoktu 2. çizgi öylede olması gerekti zaten. olmadı tekrarlarım testleri ama baya tutuyor masrafı.

ya bende mavi olandan kullanmıstım ilkdefa onlarda hep silik cizgi cıktı bende önemsemedim testimde cok olunca hergün yaptım yumurtlama günlerimde gayet netti sonrak günlerde yine silik cıktı yani böyle heralde deyip önemsemedim ve belkide mavi olanlar tam iyi değildir dedim buseferde yesil olandan sipariş ettim core markalı bugün ipariş ettim bakıcaz ama bu silik cizgi hayra işaret değil dediğinize göre önemsenecek bişeymi:gitme:

heee evet bebekim şimdi anlaşıldı yok 19 dan beri çift çizgi görüyorum ama aynı koyulukta değil hatta buraya resmini yüklediğim zaman arkadaşlar az kalmış yumurtlamana diyolardı 6 ve 7 eylüldeki tam koyuluktaydı hatta daha da koyuydular ozaman ben dün yumurtladım saolasın canım benim taşlar şimdi oturdu yerine allahtan 6 ve 7 eylül değerlendirdim preseed kullanarak yaptım bakalım bugünde çalışalım ondan sonra beklemeye geçicez ayın 21 ine kadar ahhhh ahhh gelde şimdi bekle:)-tatlicadiarzu-

slm kızlar ya kızlar lhnın yüksek olması iyi değil ama ben pkoyum öyle olsa bende devamlı net çıkar bazı günlerde çok çok silik çıkıyodu geçen ay gerçi enson yaptırdığım hormon testim bikaç ay oldu normal birininkigibi çıkmıştı lh de düşük çıkmıştı bende şaşırdım ama benim pkoyla ilgili sorunlarım devam ediyo

ovu. testinde hep silik cizgi cıkarsa lh degerin yüksek demekmi peki bu lh degerin yüksek olursa nedemek ne gibi rahatsızlıklar ortaya cıkıyor

lh pkoda fshden yüksek oluyo kilo tüylenme regl olamama ultrasonda küçük küçük kistler vardır her ay bir sürü yumurta aynı anda büyümeye çalışıp büyüyemeyince küçük kistler oluşuyo ama bu kistlerin gebeliğe bi zararı yok yani hepsi bibirini tetikliyo kızlar listeniz hayırlı olsun şans getirsin sizlere

of kızlar gene doldurmussunuz valla 2 saattir okuyorum anca bitirdim kaynatmısınız.bende 4 eylülde agdet oladum yarın biter diye ümit ediyrum hayırlısı bakalım sıkılmaya basladım ben bu islerden kızlar ya görevmis gibi olunca sıkıyo

günayyydın şekerler.

dün kayınvalidemler gelemedi. kayınpeder unutmuş geleceklerini saat 9.00 gibi aklına gelmiş eve dönmüş tabi bize de gelemediler o saatten sonra. boşuna koşuşturmuş oldum ama napalım :)

ben testimi yaptım. çok çok çok silik gölge gibi neredeyse görünmeyen bir çizgi çıktı. çizgi bile denemez gerçi.

bu arada dün sabah gebelik testi yapmıştım ya, onu da atmamışım akşam eve gelip baktığımda onda da çok çok silik çok zor görünen çizgimsi bişi çıkmış. çok zor görünüyor. ama dün reglim damla damla devam ediyordu belki ben fark etmeden idrara kan karıştı o zaman pozitif sonuç verebiliyor ya.. hem 10 dk dan sonra çıkan sonuçları okumayın diyor testte. işin garibi benim sağ tarafımda kasıkta ve kalçaya doğru bir ağrı var oturıp kalkarken, elimle bastırınca falan sızlama oluyor. ya korkuyorum kist falan bişi mi oldu Allah korusun. ya da gaz sıkışması mı anlamadım geçmezse bana dr yolları göründü şekerler (

bumiş kısss senin regl bitiş tarihin 21.09 olarak görünüyordu. ben onu 21.08 diye düzeltiyorum canımm muuuck....

UĞURLU LıSTEMıZ

ısim/Regl Tarihi/Regl Bitiş Tarihi/Teste Başlama Tarihi/Çift Çizgiyi Gördüğü Tarih

AYÇA 03.09.2009 / 08.09.2009 / 11.09.2009

BUMERA 18.08.2009 / 21.08.2009 / 20.08.2009 / 06.09.2009

EDA 30.08.2009 / 05.09.2009 / 08.09.2009 /

HANDE 03.09.2009 / 08.09.2009 / 08.09.2009 /

SENEM 03.09.2009 / 08.09.2009 /

SıBEL 31.08.2009 / 06.09.2009 / 07.09.2009

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testini şimdi sipariş verdim. Coretest markasından aldım. Sizce bu iyimi? Biz de 6 aydır falan korunmuyoruz ama olmadı henüz. Bide testdeki çizgiler ikiside aynı renk oluncamı doğru gün oluyo bilgi verirseniz sevinirim.

merhaba canım, ben de core test kullanıyorum. gayet iyi. çizgiler aynı renk olduğunuda 24 ila 48 saat arasınada yumurtlama olacak demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…