- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.841
LH'ın mı yükseldi yoksa? benim LH nasılsa yüksek testim gelsin ben bi yapayım bende de silik çıkarsa demek ki seninde yükselmiş olabilir..tabii bi tahmin bunlar saçmalamış olabiliriimm
eda test mi yaptın cnm sen şimdi
olabilir işte bende ondan korkuyorum. belkide ondan gebelik testinde de silik çıktı. yada kimyasal gebelik geçirdim. valla her iki durumda anormal var bi anormallik ama hadi hayırlısı canım.
ov. testi yaptım canım. benim sürekli silikte olsa çift çıkıyor regliyken bile oysa geçen ay 9. güne kadar hiç çizgi yoktu.
gebelik testindeki hcg den dolayı değil mi?LH la ilgisi olmayabilir.sen hiç korkma şimdi.ama için rahat edicekse önmüzdeki ay hormon testi yaptırırsın..zaten bu ay da adetin gelme süresi uzarsa yaptır muhakkak hormon testi..hayırlısı olsuun canımcım..ayy gene çıkamadım ben netten yaklava:
ozaman lh seviyen bizlre göre normalin üstünde cnm çünkü bende yaptım ikinci çizginin ç si yok yani yapmaya devam et bakalım nezaman iyice koyulaşacak onu bi takip et, ayrıca böyle silik şekilde çıkmaya devam ederse kesinlikle bi hormon testi yaptır cnm önemli bişey bu ihmale gelmez
kıslar bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm hepiniizi şekerlerrr Şeniz
canım şimdi anlamadığım bir nokta var, 19 da ovulasyona başladığından beri çift çizgi var diyorsun. bu çizgiler aynı koyulukta mı yoksa sadece belirgin ama kontrol çizgisinden daha silik çizzgiler mi? eğer aynı koyulukta çizgileri 19 undan itibaren gördüysen o zaman yumurtlamış oluyorsun. şimdi de ya ikinci defa yumurtluyorsun ki sanmıyorum, ya da hamilesin :))))))))
ama 19 undan itibaren gördüğün çizgiler aynı koyulukta değildi de şimdi 6-7 eylülde gördüklerin aynı koyulukta ise sen daha yeni yumurtluyorsun, bacak ve kasık ağrıların da bu yüzden olmuş oluyor. yani bir dahaki adetin de 7+14 = 21 Eylül olmuş oluyor. bilmem anlatabildim mi canım kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testini şimdi sipariş verdim. Coretest markasından aldım. Sizce bu iyimi? Biz de 6 aydır falan korunmuyoruz ama olmadı henüz. Bide testdeki çizgiler ikiside aynı renk oluncamı doğru gün oluyo bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?