Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar benim muhtemel hastalık tarihim 8 Mart gibi. Şuana kadar bir belirti yok. Gebelik varsa hastalığa 5 gün kala belirti vermesi gerekiyor mu? Yoksa daha belli olmaz mı?
Canm benm kuzenimde hiç bir belirti yaşamadı hatta adetten bigün öncesi şiddetli karnı ağrıyodu oda adetim çabukgelsin diye temizlik yapmış ağır kaldrmş.. ama üç gün geçmiş hala olmayınca doktora gtmiş hamile olduğunu öğrenmiş bekle sende bazen hiç belirti vermeyebilir.. inşallah hamilesindr

İnşallah

Ameliyat olduğum ay olmadı 23 ocakta adet oldum
sonra ovülasyon testine başladım ama bir de doktora gideyim yumurta buyuklugüne baktirayım dedim göremedi yumurtayı Ameliyattan sonraki ay olunca de yumurta olusmadi ya da cok kucuk herhalde dedik
hatta sonraki iki gün ovülasyon testi yapmadim sonra çift çizgiyi gördüm iki gün sonra iki gün üst üste değerlendirdik Su anda hamileyimmmmmmmm ama dusuk riski var betam biraz dusuk ama guzel ilerliyor progestan verdi cumartesi günü gidip keseye bakacak inşallah görür

Kızlar bende birşey sorucam size benim değerim 1536 çıkmıştı hani 5 haftalık ama kese henüz görünmüyor.çoğu 5.haftada görmüş keseyi inş.bi problem yoktur demi?
Problem yoktur canım İnşallah benim cuma günü 6. Hafta dolacak pazartesi betam 400 du Ben biraz geç yumurtluyorum ondan mi yoksa başka bir sey mi bilmiyorum ama ilerlemesi iyi gidiyor cok sukur beta 1500 leri bulur insallah cumartesi gideceğiz kese için bakalim

Ayy sizde aynı bizim gibiymişsiniz.. benm eşimde gecen hafta geceleri çalşmiştı ama bizim üç saatlik zamanımız vardı.. eve gdnce evde yokmu bi saatte olsa yakala

Ya aslında evde olacaktı ama arkadaşının yerine çalışacak söz vermiş bir kerede bugün olamaz yani
Bu akıntı ne anlama geliyor canım yumurtlama oldu mu olacak mı?

ama ben şu an çalışıyorum oda gece çalışıyor olamaz ki..
Ayy sizde aynı bizim gibiymişsiniz.. benm eşimde gecen hafta geceleri çalşmiştı ama bizim üç saatlik zamanımız vardı.. eve gdnce evde yokmu bi saatte olsa yakala
Ya aslında evde olacaktı ama arkadaşının yerine çalışacak söz vermiş bir kerede bugün olamaz yani
Bu akıntı ne anlama geliyor canım yumurtlama oldu mu olacak mı?
Yumurtlama zamanında akıntı olur diye biliyorum canm. O zaman yarın sabah olsun akşama olursa gec kalabilirsin.. off bilemedim şimdi üzüldüm açıkcası dün olmadımı canm dün olduysa bile ihtimal yüksek..

Olmadı canım maalesef kısmet artık ne yapalım yarın deneriz :)

[QUOT"superisi_33, post: 39732024, member: 648201"]Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum[/QUOTE]
Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim öncesinde hiç yapmamıştim ameliyattan dolayi Dollenme gerçekleşti inşallah sizin de olur Dollenme olayı tamamen Rabbimin iznine bağlı tabii ama ovulasyon günlerini degerlendirmek lazim tabii[/QUOTE]
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin Evet canim bu ay bende koyu cizgide ve ertesi gunde degerlendirdim hayırlısı Allahtan benim daha 7 8 gun var kac gun kala testlerde cikar acaba bide erken belirtin varmiydi

Aynen canım hayırlısı sen beklemedesin galiba?
Bende testlerde çift çizgiyi net göremeyenlerdenim cnm ama yinede calıştk.. adetime on gün var fakat adet olacakmşm gibi karnım ağrıyo bide kasıklarım ağrıyo korktum bende randevu aldm yarın doktora gdeceğim bu ay ümidim yok ama umarım ters bişeyde yoktur.

İnşallah bebiş vardır ağrılarının sebebi odur canım bence sıkıntı yapma kendine git bakalım doktor ne diyecek bana da yaz ama merak ederim :)

İnşallah bebiş vardır ağrılarının sebebi odur canım bence sıkıntı yapma kendine git bakalım doktor ne diyecek bana da yaz ama merak ederim :)
Beni boş yere umutlandırma şimdi hem olsda belli olmazki daha adetime 9 gün var canm.. böyle adet olacakmışım şimdi arada karnım ağrıyo gün içindede ayağıma kadar atan kasık ağrısı.. kimi kist olabilir diyo.. bende hamileliğe yoramıyorum açıkçası kist falansada adetle gecer inşallah.. yazarm canm yarn hastaneden dönüşü.

Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim öncesinde hiç yapmamıştim ameliyattan dolayi Dollenme gerçekleşti inşallah sizin de olur Dollenme olayı tamamen Rabbimin iznine bağlı tabii ama ovulasyon günlerini degerlendirmek lazim tabii[/QUOTE]
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin Evet canim bu ay bende koyu cizgide ve ertesi gunde degerlendirdim hayırlısı Allahtan benim daha 7 8 gun var kac gun kala testlerde cikar acaba bide erken belirtin varmiydi[/QUOTE]
Erken belirti olarak kasıklarda ağrı ve batma oluyor canım diğer belirtileri adetin den sonra ortaya çıkıyor beklemek zor biliyorum ama yapacak birsey yok ovulasyon gununden 10 hatta 12 gün sonra gebelik testi yap birkaç saat sonra bile silik çizgi çıkıyorsa ihtimal vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…