- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.641
Ben kasıklarımda şiddetli ağrı var dedim ultrasona sokar mı acaba galiba bilemedmki çarşamba günü gel dedi bugün gtcektimde bugün yokmuş ondan çarsambaya verdi..Canim doktor niye ozaman verdiki. Hormon testi yumurta takibi yapamaz o zamanda. Gebelik varsa gozukmesi cok zor een az 5 gun varken gozukur dusuk degerle. Sonrada 2 gunde kana baktirmaya gitmek kolaymi yukselmismi napmis diye. Belki bi boldigi vardir canim doktorun ama gebelik kesjn gozukmez varsada.
Canm sorarmda benm bildiğim adacayı hariç diğerr bitkler hamilelikte içlmiyo çayları.. adacayı içilşr diye biliyorum belkide yanlış biliyorum..Tamam canım haberlerini bekliyorum inş ovu olmuştur ve tutmuştur. Bide ben adaçayı içiyodum strese iyi gelir die şuan bi yerde okudum ve şok oldum yumurtlama olmasına yardımcı oluyomuş regli düzenliyomuş reglim zaten düzenli ama acaba o çaymı 2-3 gün önce yumurtlamama sebep oldu bilmiyorum. İstersen doktora gittiğinde bunuda bi sor gerçekten yardımcı oluyomu die. Ama ovudan sonra bırakın kesinlikle içmeyin bebek olursa düşüğe sebep olur yazıyo kullanan yada kullanıcak olan buna dikkat etsin.
Canım sende testlerin fotosu varmı koyu olanın?Kızlar ben surelab kullandım gecen ay ilk yaptigimda tam ovulasyon gunumdu hemen iki kopkoyu cizgi belirdi sizin bi iki gününüz daha vardır yoksa o test güzel sonuc veriyo
Canim anladim kist varmi yokmu alttan ultrasonla bakar. Genelde kist yapiyo agriyi. Ama korkma adet doneminde kediliginden gider. Bendede var dedi bu ay gitmis kendiliginden. Kasiklarimda agri yapmisti.Ben kasıklarımda şiddetli ağrı var dedim ultrasona sokar mı acaba galiba bilemedmki çarşamba günü gel dedi bugün gtcektimde bugün yokmuş ondan çarsambaya verdi..
İnşallah kötü bişi değildir. Kist olsada benmde adetle gder inşallh. Hiç böyle ağrımamıştı kasıklarım üşütmüşte olabilirim çarşamba ola hayrola..Canim anladim kist varmi yokmu alttan ultrasonla bakar. Genelde kist yapiyo agriyi. Ama korkma adet doneminde kediliginden gider. Bendede var dedi bu ay gitmis kendiliginden. Kasiklarimda agri yapmisti.
Canım benım bugunkı testımde cızgı çok sılık çıktı. Ewdn çıkmam gerektıgı ıcın testı yapmk zorunda kaldım idrarım az ve rengı açıktı. Testten ıkı sanat oncesi sıvın tüketimini kesıyorum. Acaba bugün ıctımmı farkında degılım. Büyünden sılık olabılır mı kı dahamı dıkkat etmek gerekiyorÇarsambaya gün verdi doktor o zamanda adetime 7-8 gün kalıyoo.. kasıklarım çok ağrıyo bide ovülasyonda hiç iki çizgi net göremedim hep silik gördümacaba diyorum olmaz ya olursada gebelik varsa belli olur mu kanda..
Olabilşr canm lh çok sıvı alınca azalma oluyo.. akşam bidaha yapsaydın 8 de falan. Bide tahmini ovülasyon günlerinde sabah akşam test yap farkedebiliyo.. son 3 saat hiç sıvı alma sıkışık yap testi..Canım benım bugunkı testımde cızgı çok sılık çıktı. Ewdn çıkmam gerektıgı ıcın testı yapmk zorunda kaldım idrarım az ve rengı açıktı. Testten ıkı sanat oncesi sıvın tüketimini kesıyorum. Acaba bugün ıctımmı farkında degılım. Büyünden sılık olabılır mı kı dahamı dıkkat etmek gerekiyor
Var canım burdada paylasmistim yukluyorumCanım sende testlerin fotosu varmı koyu olanın?
Hayir canim hic duymadim. Yumurtlamayla alakasi yokdur diye dusunyorum. Ama ben hamis oldugmu hissetdigim gunler vacina hafif sizlama bicak daamara girer gibi biseyler oldu. Orda anladim zaten hamilleigmi.Kızlar vajınadakı ağrı sızlamak gibi yumurtlama gunundemı oluyor
Canım yanlış bilgi vermek istemem ama yinede söyliyim bende geçen ay adaçayı içicektim kayınvalidem hamile kalmak istiyosan adaçayı içme zararı olur demişti ve bi kaç kişide öyle söylemişti banaTamam canım haberlerini bekliyorum inş ovu olmuştur ve tutmuştur. Bide ben adaçayı içiyodum strese iyi gelir die şuan bi yerde okudum ve şok oldum yumurtlama olmasına yardımcı oluyomuş regli düzenliyomuş reglim zaten düzenli ama acaba o çaymı 2-3 gün önce yumurtlamama sebep oldu bilmiyorum. İstersen doktora gittiğinde bunuda bi sor gerçekten yardımcı oluyomu die. Ama ovudan sonra bırakın kesinlikle içmeyin bebek olursa düşüğe sebep olur yazıyo kullanan yada kullanıcak olan buna dikkat etsin.
[QU"egc, post: 39724625, member: 662977"]Canım sende testlerin fotosu varmı koyu olanın?
Canım ben bilmeden içtim ama çok içmedim neyseki. Düşüğe bile sebep olabiliyomuş söyleyenlerin doğruluk payı yüksek bende benim gibi içen varsa die paylaşmak istedim. Sende çok saolCanım yanlış bilgi vermek istemem ama yinede söyliyim bende geçen ay adaçayı içicektim kayınvalidem hamile kalmak istiyosan adaçayı içme zararı olur demişti ve bi kaç kişide öyle söylemişti bana
Canım çok saol benimkide buna yakındı bu durumda dün çift çizgiyi gördüğüme göre bugün ovu. oldu. biraz özel olcak ama sen çizgi olduğu günde çalıştın mı benim boş geçti eşim yoktuVar canım burdada paylasmistim yukluyorum
Canım dün akşam dolu geçtiyse bemce yarın akşam yap derim benceKızlaaaaaaarrr ne yapayım beeen
Teşekkürler canım cevabın için, sanırım ben de öyle yapacağım. Çok fena uyku bastırdıCanım dün akşam dolu geçtiyse bemce yarın akşam yap derim bence
Adacayi ovulasyona kadar içilir sonra eğer dollenme gerçekleşirse düşüğe neden olabileceği için içilmez Adacayi adeti gecikenlerin adetini erkene çeker hormonları düzenlerCanım ben bilmeden içtim ama çok içmedim neyseki. Düşüğe bile sebep olabiliyomuş söyleyenlerin doğruluk payı yüksek bende benim gibi içen varsa die paylaşmak istedim. Sende çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?