Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben kasıklarımda şiddetli ağrı var dedim ultrasona sokar mı acaba galiba bilemedmki çarşamba günü gel dedi bugün gtcektimde bugün yokmuş ondan çarsambaya verdi..

Canm sorarmda benm bildiğim adacayı hariç diğerr bitkler hamilelikte içlmiyo çayları.. adacayı içilşr diye biliyorum belkide yanlış biliyorum..

Reactions: egc
Ben kasıklarımda şiddetli ağrı var dedim ultrasona sokar mı acaba galiba bilemedmki çarşamba günü gel dedi bugün gtcektimde bugün yokmuş ondan çarsambaya verdi..
Canim anladim kist varmi yokmu alttan ultrasonla bakar. Genelde kist yapiyo agriyi. Ama korkma adet doneminde kediliginden gider. Bendede var dedi bu ay gitmis kendiliginden. Kasiklarimda agri yapmisti.

Canim anladim kist varmi yokmu alttan ultrasonla bakar. Genelde kist yapiyo agriyi. Ama korkma adet doneminde kediliginden gider. Bendede var dedi bu ay gitmis kendiliginden. Kasiklarimda agri yapmisti.
İnşallah kötü bişi değildir. Kist olsada benmde adetle gder inşallh. Hiç böyle ağrımamıştı kasıklarım üşütmüşte olabilirim çarşamba ola hayrola..

Canım benım bugunkı testımde cızgı çok sılık çıktı. Ewdn çıkmam gerektıgı ıcın testı yapmk zorunda kaldım idrarım az ve rengı açıktı. Testten ıkı sanat oncesi sıvın tüketimini kesıyorum. Acaba bugün ıctımmı farkında degılım. Büyünden sılık olabılır mı kı dahamı dıkkat etmek gerekiyor

Kızlar vajınadakı ağrı sızlamak gibi yumurtlama gunundemı oluyor

[QUOgc, post: 39724435, member: 662977"]Dün ilk çizgiye yakındı ama bugün hayal oldu çizgi [/QUOTE]
Belki dün olmuştur ovulasyon sen bir kaç gün daha dene bence canım sıvı alımına birde aynı saatte yapmaya ozen göster derim ben

Olabilşr canm lh çok sıvı alınca azalma oluyo.. akşam bidaha yapsaydın 8 de falan. Bide tahmini ovülasyon günlerinde sabah akşam test yap farkedebiliyo.. son 3 saat hiç sıvı alma sıkışık yap testi..

[QU"egc, post: 39724625, member: 662977"]Canım sende testlerin fotosu varmı koyu olanın?[/QUOTE]
Canım sende testlerin fotosu varmı koyu olanın?
Var canım burdada paylasmistim yukluyorum

Eklentiler

• 20150127_172919.webp
    5 KB · Görüntüleme: 95
Canım yanlış bilgi vermek istemem ama yinede söyliyim bende geçen ay adaçayı içicektim kayınvalidem hamile kalmak istiyosan adaçayı içme zararı olur demişti ve bi kaç kişide öyle söylemişti bana

[QU"egc, post: 39724625, member: 662977"]Canım sende testlerin fotosu varmı koyu olanın?

Var canım burdada paylasmistim yukluyorum[/QUOTE]
Canım çok saol benimkide buna yakındı bu durumda dün çift çizgiyi gördüğüme göre bugün ovu. oldu. biraz özel olcak ama sen çizgi olduğu günde çalıştın mı benim boş geçti eşim yoktu

Canım ben bilmeden içtim ama çok içmedim neyseki. Düşüğe bile sebep olabiliyomuş söyleyenlerin doğruluk payı yüksek bende benim gibi içen varsa die paylaşmak istedim. Sende çok saol

Kızlar akıntı yok felan derken az önce lavaboda uzayan akıntıyı gördüm
Dün dolu geçmişti yeterlimidir acaba ? Yoksa eşim uyuyor uyandırsam mı
Ya da yarın akşam mı yine dolu geçsin, heeelllpp

Var canım burdada paylasmistim yukluyorum
Canım çok saol benimkide buna yakındı bu durumda dün çift çizgiyi gördüğüme göre bugün ovu. oldu. biraz özel olcak ama sen çizgi olduğu günde çalıştın mı benim boş geçti eşim yoktu[/QUOTE]
Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum

Canım ben bilmeden içtim ama çok içmedim neyseki. Düşüğe bile sebep olabiliyomuş söyleyenlerin doğruluk payı yüksek bende benim gibi içen varsa die paylaşmak istedim. Sende çok saol
Adacayi ovulasyona kadar içilir sonra eğer dollenme gerçekleşirse düşüğe neden olabileceği için içilmez Adacayi adeti gecikenlerin adetini erkene çeker hormonları düzenler

Reactions: egc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…