Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum[/QUOTE]
Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim öncesinde hiç yapmamıştim ameliyattan dolayi Dollenme gerçekleşti inşallah sizin de olur Dollenme olayı tamamen Rabbimin iznine bağlı tabii ama ovulasyon günlerini degerlendirmek lazim tabii

Kızlar bende birşey sorucam size benim değerim 1536 çıkmıştı hani 5 haftalık ama kese henüz görünmüyor.çoğu 5.haftada görmüş keseyi inş.bi problem yoktur demi?

Kızlar bende birşey sorucam size benim değerim 1536 çıkmıştı hani 5 haftalık ama kese henüz görünmüyor.çoğu 5.haftada görmüş keseyi inş.bi problem yoktur demi?
canım alttan muayene de görunur. ustten görunmesı ıcın daha fazla olması lazım dıye bılıyorum. okuduklarımdan

17. gün test yaptım. çizgi hala var. anormallik mi var acaba
çalışmaktan yoruldum yaaa en son pazar gece çalışmıştık . bu gece çalışayım mı yani. testi dün akşam yaptım 17. gün

Eklentiler

• şubat.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 117
  • 20150302_194857.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 89
17. gün test yaptım. çizgi hala var. anormallik mi var acaba
çalışmaktan yoruldum yaaa en son pazar gece çalışmıştık . bu gece çalışayım mı yani. testi dün akşam yaptım 17. gün

Canım sen 14.günü yakalamışşsın. Bu gördüğün hamilelikten olabilir. ya da benim gibi adetine yakın böyle görüyo da olabilirsin. Ben adet olmaya bikaç gün kala böyle görüyorum hep.

Canım sen 14.günü yakalamışşsın. Bu gördüğün hamilelikten olabilir. ya da benim gibi adetine yakın böyle görüyo da olabilirsin. Ben adet olmaya bikaç gün kala böyle görüyorum hep.
evet canım 14. gunde gordum . inşallah dicem ama. daha 11 gün var. bu kadar erken çıkar mıki.
çalışmaları napsam. bu gece olsa mı ?

Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum
Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim öncesinde hiç yapmamıştim ameliyattan dolayi Dollenme gerçekleşti inşallah sizin de olur Dollenme olayı tamamen Rabbimin iznine bağlı tabii ama ovulasyon günlerini degerlendirmek lazim tabii[/QUOTE]

Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum
Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim öncesinde hiç yapmamıştim ameliyattan dolayi Dollenme gerçekleşti inşallah sizin de olur Dollenme olayı tamamen Rabbimin iznine bağlı tabii ama ovulasyon günlerini degerlendirmek lazim tabii[/QUOTE]
Canım sen ne için ameliyat oldum döllenmeyle alakası ne?

Kızlar Merhaba,
Geçen ay ovü testinde 17.gün çift çizgiyi gördüm o gün ve ertesi gün ilişki oldu ama kimyasal gebelik oldu ara vermek istedik ama doktor denemeye devam dedi
Bugün 18.günüm hala koyu çizgi göremedim ben ama az önce affedersiniz akıntı geldi sizce ne yapmalıyım??
Cvp lütfenn

kızlar benim de bata 3-4 gün var kasıklarımda bi sancı var ama inş. adet sancısı deildir.
birde benim çift çizgi 21 şubatta göründü buna bat 6 mart mı 7 mart mı oluyor

Bugün dene canım

canım devam et testi yapmaya her ay aynı zamanda yumurtlamayabilirsin.benımde 17. gün olması gerekiyordu ama 21. gün yumurtladım.hemde benım hıc cıgıler belırgın deıldı ama çift çizgi aniden 1 günde çıktı panik yapma.

Kızlar benim muhtemel hastalık tarihim 8 Mart gibi. Şuana kadar bir belirti yok. Gebelik varsa hastalığa 5 gün kala belirti vermesi gerekiyor mu? Yoksa daha belli olmaz mı?

Ay inşallah canım bu ayda biz mutlu haberi alırız. Allahım senin bebeğinede sağlık versin kucağına aldığın günleri göstersin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…