- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.661
Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum[/QUOTE]Canım çok saol benimkide buna yakındı bu durumda dün çift çizgiyi gördüğüme göre bugün ovu. oldu. biraz özel olcak ama sen çizgi olduğu günde çalıştın mı benim boş geçti eşim yoktu
Benim yine lekem geldi herhalde kaybedecegim Bebeğimi
canım alttan muayene de görunur. ustten görunmesı ıcın daha fazla olması lazım dıye bılıyorum. okuduklarımdanKızlar bende birşey sorucam size benim değerim 1536 çıkmıştı hani 5 haftalık ama kese henüz görünmüyor.çoğu 5.haftada görmüş keseyi inş.bi problem yoktur demi?
canım alttan muayene de görunur. ustten görunmesı ıcın daha fazla olması lazım dıye bılıyorum. okuduklarımdan
17. gün test yaptım. çizgi hala var. anormallik mi var acaba
çalışmaktan yoruldum yaaaen son pazar gece çalışmıştık . bu gece çalışayım mı yani. testi dün akşam yaptım 17. gün
evet canım 14. gunde gordum . inşallah dicem ama. daha 11 gün var. bu kadar erken çıkar mıki.Canım sen 14.günü yakalamışşsın. Bu gördüğün hamilelikten olabilir. ya da benim gibi adetine yakın böyle görüyo da olabilirsin. Ben adet olmaya bikaç gün kala böyle görüyorum hep.
Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim öncesinde hiç yapmamıştim ameliyattan dolayi Dollenme gerçekleşti inşallah sizin de olur Dollenme olayı tamamen Rabbimin iznine bağlı tabii ama ovulasyon günlerini degerlendirmek lazim tabii[/QUOTE]Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum
Ben sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim öncesinde hiç yapmamıştim ameliyattan dolayi Dollenme gerçekleşti inşallah sizin de olur Dollenme olayı tamamen Rabbimin iznine bağlı tabii ama ovulasyon günlerini degerlendirmek lazim tabii[/QUOTE]Genelde koyu cizgide degil siliklesince calisma olsun diyolar bende oyle yapmistim gecen ay bu ay yumurta takibi yaptirdim canim dr gun asiri onerdi ben ovulasyon gunu bide ertesi gun calistim oncesindede gun asiri bakalim sonucu bekliyorum
Bugün dene canımKızlar Merhaba,
Geçen ay ovü testinde 17.gün çift çizgiyi gördüm o gün ve ertesi gün ilişki oldu ama kimyasal gebelik oldu ara vermek istedik ama doktor denemeye devam dedi
Bugün 18.günüm hala koyu çizgi göremedim benama az önce affedersiniz akıntı geldi sizce ne yapmalıyım??
Cvp lütfenn
Kızlar Merhaba,
Geçen ay ovü testinde 17.gün çift çizgiyi gördüm o gün ve ertesi gün ilişki oldu ama kimyasal gebelik oldu ara vermek istedik ama doktor denemeye devam dedi
Bugün 18.günüm hala koyu çizgi göremedim benama az önce affedersiniz akıntı geldi sizce ne yapmalıyım??
Cvp lütfenn
evet canım 14. gunde gordum . inşallah dicem ama. daha 11 gün var. bu kadar erken çıkar mıki.
çalışmaları napsam. bu gece olsa mı ?
doğru diyosunda çok çalıştım çookOlmasının bi zararı yok :) illa bebek için ilişki olcak diye bişey yok nası olsa.
canım devam et testi yapmaya her ay aynı zamanda yumurtlamayabilirsin.benımde 17. gün olması gerekiyordu ama 21. gün yumurtladım.hemde benım hıc cıgıler belırgın deıldı ama çift çizgi aniden 1 günde çıktı panik yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?