- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.741
Canım hayırlı olsun. Test dışında bir belirtin var mıydı?
Beklemek sabretmek zor oluyo inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla versin bebislerimizi
OTE="kuse, post: 39745846, member: 373762"]Canim Allah razi olsun se nden yaptim testi bariz cikti hamileyim
tebrik ederim canım.sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.
evet canım beklemek zor. ama beklemekte güzel
Allah sağlıklı sıhhatli kucağina almayı nasip etsin canım
Cok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
ovulasyon testi nin faydaları
Canim benimde bu ay bi kacgun surdu uzayan akinti ovulasyondan once basliyor zaten yumurtalar gelisirken devam ediyor 4 5 gun surdu sen test yapmaya devam et dongun 30 gunse 14 -15 gunler olabilir ovulasyonunBu arada adet döngüm 30 gün bugün 12. Gün 10nundan beri test yapıyorum negatif ama uzayan akıntı war cikamadim işin icinden yumurtlama günümü kacırmak istemiyorum
Canim benimde bu ay bi kacgun surdu uzayan akinti ovulasyondan once basliyor zaten yumurtalar gelisirken devam ediyor 4 5 gun surdu sen test yapmaya devam et dongun 30 gunse 14 -15 gunler olabilir ovulasyonun
Canim benimde bu ay bi kacgun surdu uzayan akinti ovulasyondan once basliyor zaten yumurtalar gelisirken devam ediyor 4 5 gun surdu sen test yapmaya devam et dongun 30 gunse 14 -15 gunler olabilir ovulasyonun
Teste devam et canim 15. Ya da 16.gün cift cizgiyi görürsün inşallah olurBu arada adet döngüm 30 gün bugün 12. Gün 10nundan beri test yapıyorum negatif ama uzayan akıntı war cikamadim işin icinden yumurtlama günümü kacırmak istemiyorum
bu ay benimde öyle canım. çift çizgiyi net gördüm ama. akıntı yok.HAMİLE HABERLERİMİZ ÇOĞALDI NE GÜZEL :)
bugün 15. gün ve her defasında cok akıntım olan bende hiç akıntı yok ve aksine cok fena kuruluk var neden olurki ? ovu testinde 11. gün çift çizgi yakalamıştım bakalım beklemedeyiz biz bu ayı iyi değerlendiremedikk ama rabbimden ümit kesilmez:)
bu ay benimde öyle canım. çift çizgiyi net gördüm ama. akıntı yok.hep olurdu. iyi bir şey mi acaba
valla benim bugünü saymazsak 9 gün kaldı. ama ben de tık yok. adet belirtimde yok. fark ettiğim herhangi bir değişiklikte yok.İYİ BİŞEYMİ KÖTÜ İŞİYMİ BİLEMedim NORMALDE HEP AKINTI OLURDU HATTA COK SIK ÇAMAŞIR DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALIRDIM BU AY NEREDYSE KURULUKTAN ÇAMAŞIR YAPIŞACAK HAKKIMIZDA HAYIRLISI
valla benim bugünü saymazsak 9 gün kaldı. ama ben de tık yok. adet belirtimde yok. fark ettiğim herhangi bir değişiklikte yok.
adete dair de yok. tabi daha erken. zaten ilk ayım. hemen tutacağını hiiiç sanmıyorum.Bende 8 şubatta hasta olmuştum canım, Şubat 28 çektiği için yine 8 Mart gibi olmam gerekiyor. Hesabıma göre 4 gün kaldı ama bende de tık yok.
adete dair de yok. tabi daha erken. zaten ilk ayım. hemen tutacağını hiiiç sanmıyorum.
bu kadar şanslı olamam herhalde. keşke olsa tabi. uğraşmadım şut ve gol
benim korunmasız da ilk ayım.Benimde ovu da ilk ayım, çift çizgide değilde ondan sonra silikleşince 2 gün üst üste değerlendirmiştik. Allah nasip eder inşallah.
benim korunmasız da ilk ayım.biz hala deniyoruz 1 hafta kalaya kadar durmak yok
evet canım. umarım şanslı olurum. ama ben ayrıntılı muayneden geçmedim. siz de onları yaptırmışsınız ne güzel .İlk aydan ovu testi kullanman çok iyi olmuş. Biz 8-9 ay hiç bir şey kullanmadık araştırmadık şimdi stres olduk neden olmuyor diye. Doktora gittik testleri yaptırdık her şey normal çıktı ama yinede stres bitmiyor. En azından 8-9 aydır diğer yöntemleri deneseydik daha kolay olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?