Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam kızlar doktora gittim bugün adetime bir hafta var fakat doktorum kan testi yapmadı ultrasona grdim.. hamile kalmama engel iltihap ve mantar oluşmuş bende.. ilaç verdi.. sizce ilacı kullanayımmı yoksa adetimimi bekleyeyim..adetten sonra kullansamda olur.. bide benm ovülasyon günümde hep silikti ikinci çizgim doktorum catlamış olabileceğini yumurta görmediğinş söyledi.. anlayacağınız bu ayda umudumu yitirdim

Canim benim insallah bebisin siki siki titutanar sana. Morleni yuksek tut canim. Bemde buvtarz seyler hic opmadi ama ben kk da cok okudum boyle seyleri. Insallah her sey yoluna girer canim. Kendine iyi bak.

Kizlar koyu cizgiden sonra sizdede sürekli bi silik cizgi cikiyomu? Bu tekrar koyulasicagi anlamina mi geliyo acaba
Canim ovu testinde adet olurk3n bile yapsan o silik cizgi vardir. Onemli olan ikisinin ayni koyulukta olmasi. yani ogunleri degerlendirmen lazim. Sonradan cikan silik hayalet cizgi her kezde hep cikiyo.

Reactions: egc
Canim cok gecmis olsun. Uzulme lutfen iltihap icin sogan suyu icseydin ne gerel vardi simdi hamis adayiyken ilaca falan. bende bu ay 4 gun gibi icdim ama miydem hassas oldugu icin fazla icememistim. Hem bunlar hamilelegi engelliycek durumlar dilki sen icin ferah tut. Sogan suyunu istersen bi arastir canim. Sen kendine iyi bak

Canm soğan suyunu daha önce tapmştm fakat ters tepti bana böbreklerimde ağrı yaptı.. mantar ilaçsız gecermi.. mecburen içmem lazm adet olmadan içeyim o zaman nolur nolmaz

Canm soğan suyunu daha önce tapmştm fakat ters tepti bana böbreklerimde ağrı yaptı.. mantar ilaçsız gecermi.. mecburen içmem lazm adet olmadan içeyim o zaman nolur nolmaz
Canim yazını gördüm ve hemen sana yazmaliyim dedim. Şu an hersey sıcağı sıcağına aktari cam benim yaptigim hataya düşme diye.
Canım ben 2 aydır kaşıntı ve yanma problemi yaşıyorum. Doktora gittim.mgittim.mantar için ilaç verdi. Ancak ben gebelik istediğim için ve gebe olma ihtimalim olur diye ilaç kullanmadım. Sonra bir hafta önce inanılmaz bir ağrı ile uyandım şiddetini anlatamam. Yani adet sancısı yanında hafif kalır. Sık idrara cikma ve yanma ve kaşıntı. Hafta sonunda acil gittik. Irak da çok fazla enfeksiyon çıktı. Doktor kadın doğumlu ya gözüküyor dedi. Hafifletmek için ilaç verdi. Tabi ben yine düzenli kullanmadım. Aman gebe olabilirim aman ilaç içmeyiM.

Neyse bugün tekrar rahatsızla dim.hemen gittik doktora. Mantar o kadar derinlesmiski. Her yeri bozmuş. Rahimde kocaman biri yara yapmış. Doktor şok oldu. Ancak çocuk doğuran birinde bu kadar yara olur dedi. Yani bu mantar hem enfeksiyon yaptı hemde yara. Şu an bir sürü ilaç kullanıyorum. Doktor geçmeye ihtimali yüksek dedi. yani 2 tedavi uygulayacak.

Ne olur sen sen ol ve kullan ilacını. Kendimize zarar veriyoruz farkında değiliz. önce biz sağlıklı olucaz ki bebis te sağlıkla gelsin.

Ayy Allah razı olsun senden canm benim bende aynı senin gibi düşünmüştüm içmemekten yana fakat okuyunca korktum tanesi tanesine içicem saol

Iç canım hepsini iç. Sakın ihmal etme. Saati saatine al. Bu mantar illet birsey. Resmen etini yiyerek besleniyor.

Ben bir müddet ertelediM Bebek işini. Anladım ki önce kendi sağlığımız. Rabbim hayırlı vakitlerde sağlıkla nasip etsin inş. Sanırım bebek mevzu nu çok aşırı kafaya takmamak gerek. Gerçi pek beceremiyoruz.ancak denemek lazım. Veren O biz sadece bir canın dünyaya gelmesine vesileyIZ. Kızlar çok ağrım var bana da dua edermisiniz

Canim cok gecmis olsun. Rabbim yardumvin olsun. Dualarimiz seninle insallah kisa bi surede iyilesirsin arkadasim. Kendine iyi bak.

Canim ben maydonoz kürü die bisey okumustum istersen bi arastr internetten. Bunu icmiyosun kaynatip buharina oturuyosun ve o maydonozlarida camasirinin arasina koyup biraz bekliyosun. Hic degilse bünyene bi zarari yok benim kuzenimde suan deniyo iltihapa ve mantara iyi geliyo die biliyorum. Maydonoz yemek düsüge sebep olabiliyomus ama bu vücuduna direk girmedigi icin bi zarari olmaz die düsünüyorum arastrmanda fayda var. Ha bide bi ark hastaneye gittiginde doktor kist var hamile kalmana engel demisti meger o olusmaya calisan keseymis yani arkadasim 1 hafta snra hamile oldugunu ögrendi doktorlarinda yanilma payi var. Biraz uzun oldu ama umudunu kaybetme canini sikma:)

Sağolun kızlar yaa burası çok huzur verici iyi niyetli insanlarla dolu.. Allah razı olsun canm bak onu deneyebilirm fakat önce şu ilaçları içeyim..

Sağol canm benim inşallah hepimiz sağlıkla bebek sahibi oluruz inan bende burda huzur ve destek buluyorum.. Allah sanada tez zamanda şifa versin sağlıklı güzel bebişler nasip etsin inşallah.

Benim de ikinci ay öyle olmuştu zaten mantar için fitil kullanmıştım ama onlar spermleri öldürüyormus mantar ve enfeksiyon gebeligi önlüyor diye duymuştum zaten doktor gebelik ıhtımalıne karsı ona göre ilaç yazmıştır sana da
bazen gebelikte bu rahatsızlıklar gorulebiliyormus o zaman da ilaç kullanıyorlar mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…