Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde bata 3 gün kaldı ama bu kistler gitmedi herhalde benden ve dünden beri ağrıdan maf oldum cuma günü kontrolüm var bakalım

merhaba hanımlar allah hepimizin yardımcısı olsun 4 yaşında bi kızım var ikinci bebeği düşünüyoruz bende yumurtlama testi yapıyorum 28 şubatta çift çizgi çok koyuydu 27-28 şubatta çalışma oldu ama bakalım hayırlısı 5 aydır korunmuyoruz inş. bu ay tutar

Hoşgeldin canım.
tahmini Bat tarihlerimiz yakın sanırım. benimde 28 de ovulasyon günümdü. hayırlısı olsun inşallah

Canim superisi nasilsin giremedim dunde Merak etdim senj .Bebisin iyidir insallah .
Ya bilmiyorum Şimdi her lavaboya gidişimde afedersin peceteyle silince kahverengimsi siyah lekeler geliyor hani adet bitiminde gelir ya insanda o tarzda cuma beta ya baktıracağım yine cumartesi gideceğim doktora kese için
progestan başladım zaten
bu arada üzerine görme diye bir şey varmış duydun mu canım o olabilir mi diyoruz

Rabbim hayirli ve sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese bana da Doktorlar şimdi düşerse yani kese olusmadan sağlıklı olmadigindandir diyor hicbirsey bilmiyorum endiseliyim bekliyorum sadece rapor aldim evde yatiyorum

Son düzenleme:
Kizlar koyu cizgiden sonra sizdede sürekli bi silik cizgi cikiyomu? Bu tekrar koyulasicagi anlamina mi geliyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…