- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.761
Evet canım regl bittiğinden beri vardı biliyorsun. Ama 2 gündür akıntı yoğunlaştı ve ciddi sağ tarafımda kasık ağrım vardı. Bugün uçtu gittisenin uzun zzamandır vardı çift çizgi ?
İnsallah hayirli haberle gelirsin canimBenimde bata 3 gün kaldı ama bu kistler gitmedi herhalde benden ve dünden beri ağrıdan maf oldum cuma günü kontrolüm var bakalım
Evet canım regl bittiğinden beri vardı biliyorsun. Ama 2 gündür akıntı yoğunlaştı ve ciddi sağ tarafımda kasık ağrım vardı. Bugün uçtu gitti
Ayyy inşallah canım yaaaaainşallah bebek geliyordur o bütün ağrıları alıp götürmüş yerine kendi gelmiştir.
Canim tebrik ederim rabbim sag salim kucagna almaiyda nasip eylesin.Canim Allah razi olsun se nden yaptim testi bariz cikti hamileyim
Canim superisi nasilsin giremedim dunde Merak etdim senj .Bebisin iyidir insallah .Yok canim apandisit hatta benim kasık ağrılarım olunca bebek mi yerleşiyor demiştim ama apandisitmis kapalı ameliyat gecirdim
Hoşgeldin canım.merhaba hanımlar allah hepimizin yardımcısı olsun 4 yaşında bi kızım var ikinci bebeği düşünüyoruz bende yumurtlama testi yapıyorum 28 şubatta çift çizgi çok koyuydu 27-28 şubatta çalışma oldu ama bakalım hayırlısı 5 aydır korunmuyoruz inş. bu ay tutar
bence akşam tekrar yapEvet kizlaaar ovulasyonda ilk kez ikinci çizgi vatana millete hayırlı olsun ;-)
Hoşgeldin canım.
tahmini Bat tarihlerimiz yakın sanırım. benimde 28 de ovulasyon günümdü. hayırlısı olsun inşallah
çizgi koyulaşana kadar yapmaya devam et cnmEvet kizlaaar ovulasyonda ilk kez ikinci çizgi vatana millete hayırlı olsun ;-)
iyi çalışmalar tatlımm :)Evet kizlaaar ovulasyonda ilk kez ikinci çizgi vatana millete hayırlı olsun ;-)
Ya bilmiyorum Şimdi her lavaboya gidişimde afedersin peceteyle silince kahverengimsi siyah lekeler geliyor hani adet bitiminde gelir ya insanda o tarzda cuma beta ya baktıracağım yine cumartesi gideceğim doktora kese içinCanim superisi nasilsin giremedim dunde Merak etdim senj .Bebisin iyidir insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?