Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aica canım öyle stres yapmayın boşuna benim eşimde evlenmeden önce varikosel ameliyatı olmuş sonrasında kontrole bile gitmemiş...şükür çocuğumuz oluyor..ama bende sorun var herhaldeki durmuyor..

inşallah canım bacım. bence düzelmiştir emin ol. valla dr atar bizi hastaneden de ne bu böyle canım 1 seneden önce gelmeyin diyorlar senin adam tüp diyor. kızarım ama üzmesin benim kardeşimi. hem içsin keçiboynuzlarını içmemek ne demek içsin görsün bak 10 kaplan gücünde olcan de sen ona içer kesin :teytey:

seellllaaaaaaaaaaaamm!!!! ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm! napıyonuuuz bakiiiiim?

hoşgeldin senemcim naber şekerciiiiiiiiiim muuuuuuck opuyorumnanaktan

Hande bebem basladın mı dun gece calısmalara ?
biz basladık.. ))))))

başlamadık canım çünkü anneleri gelicekti ya bekle bekle gelmediler. sonra ben anca banyo yaparım falan dedim sızmışım :)))))))) bu gece inşallah...

ay kızlar benim bilgisayar kafayı yedi cevap bilem yazamadım yaaa..hoşbulduk bacılarımm! opuyorumnanaktan iyiyim handecim çok şükür..sanırım bugün gelicek ov. testim artık bende başlarım bugünnn zemuszemus heyecanlandım ya.. aslında bugün çok üzgünüm..şu sel felaketi çok moralimi bozdu.eminim sizde benim gibi düşünüyorsunuzdur..Allah zor durumda olan herkese yardım eder inşallahh :Saruboceq:

evet senemcim yaa Allah yardımcıları olsun. inşallah daha fazla can kaybı olmaz. Allah rahmet eylesin, hayatını kaybedenlerin ailelerine de sabır versin inşallah.

senemcim benim de bugün cevaplarım gitmiyor bişiler oluyor sanırım sitede de problem var. testlerin uğurlu gelir inşallah :))))

sade hoşgeldin canım. inşallah en kısa zamanda elinde olur testin ve uğurlu gelir inşallah.

bu arada adın neydi canım ben hande :)

siparişini ptt kargoyla verdiysen pttnin internet sitesinden gönderim takibi yapabilirsin..benimki p.tesi verildi kargoya, dün akşam ist. anadolu yakasına ulaşmış bugün dağıtıma verilmiş..herşeyi görebiliyorsun ordan.. "kargo fiş numarasıyla" tabii..

benim bu sefer siparişim PTT kargoyla geldi. öncekilerde gecikir diye özel kargo şirketiyle göndermelerini istemiştim. ama PTT kargo da çok hızlıymış. siparişi cuma akşam üstü verdim, pzt sabahtan elime geçti. kısa zamanda geliyor yani merak etmeyin :)))))

mrb arkadaşlar hepinize...
adetime 3 gün kaldı karnımda ağrıyor hafif, bu ay deneyeceğim testi bakalım işe yarayacakmı çok merak ediyorum :))
iki çizginin de çok net olması lazımdı öyle değilmi?

UMUTLU LıSTEMıZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ıLK TEST TARıHı - ÇıFT ÇıZGı YAKALANAN TARıH

1.idil - ßekLemede
2.Bebekelover- 08.09.2009 teste başladı :teytey:
3.Aica- 11.09.2009 teste başlayacak :teytey:
4.ıronik - 10.09.2009 Teste başlayacak :teytey:
5.Tuana- Kırmızı kartı ßeklemede
6.Scuba - 08.09.2009 Teste başladı :teytey:
7.kuzunaz - kırmızı kartı ߀klemede sanırım bilgim yok.
8.loneliness - kırmızı kartlı :1no2:
9.bumera - kırmızı kartı ßeklemede.
10.Suhenza- kırmızı kartı ߀klemede
11. SeciL_ipek - kırmızı kartlı :1no2:
12- Sblkmbsr- 07/09/2009 Teste başladı. :teytey:
13- sincap - kırmızı kartlı :1no2:
14-SadeceMeyra- beklemede
15. Sade80 - testlerini bekliyor
16. Marall - kırmızı kartı beklemede

HAMıŞLERıMıZZZ

1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:
12-Gulay30 :CüvCüv:
13-Psilokum :CüvCüv:
14- TIFF :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…