Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kuzucuk ben cuma akşamüstü verdim siparişi acelem yok diye de endişelenmedim ama pazartesi sabahtan elimdeydi. iş yerinde bulunduğum kata kadar getirdiler. bir sorun olmaz yani merak etme. istersen sen de rainy-man den al canım.

bende zaten ondan alıcam bu sefer,ptt kargo diyor da ondan celiskiye dustum
elimde 15tane var morlardan ama mavilerden de istriyorum hepsini istiyorummmm kötükedihüso

a sen teste baslıcaksın bugun hmm hadi bakalım hayırlısı ) seninle aynı donemdeyiz canım bende yarın baslarım yapmaya, testlerimide yarın sipariş ederim oh ohh :sm_cool:

ayy ayçacım özel mesaj yollayamıyorum. bilmem kaç saniye bekle diye diye kıl etti beni :)))))))

evet canım günlerimiz herşeyimiz aynı. inşallah bu ay hepimiz güzel haberler verebiliriz. bu ay olursa aynı anda olmuş olcaklar ne güzel :)))))))))))

kısss ben dün test yaptım canikom ama gölgemsi çoook çoook silik çıktı 2. çizgi zaten regl yeni bitti olmaz çizgi falan. herhalde bir hafta sonra falan koyulaşır şekercim. sen daha başlamıcan 11 ine kadar di mi

evet özel mesaj öyle diyo insani deli ediyooo delikafadulden
ay insallahhh ; )))))))))))) cok guzel olur..
test yapinca haber ver resmini ekle tamam mı

barbicim kociş geldi ben çıkıyorum canım ilgileneyim sefgilimle :))))

iftardan sonra gelirsen ben de gelmeye çalışcam görüşürüz bacııııımmmm opuyorumnanaktan

Canım evet cıkmaz regl yeni bittidiye. ben gecen ay senin gibi cok erken basladım yapmaya 6.günden itibaren yapmıstım silikti hep.13.günü buldum kırmızıları biliyosunuz. simdi ise 12.gün cıkabilir oyle diyor test kagıdında oda 14eylüle geliyor otomatik hesaplayıcılar da 12-17arası yüksek diyor anlamadım gitti ; )))))))

senemin testlerini eşi bu akşam getirecekmiş. bizim zilli dayanamaz kesin yapar bu akşam. teste başlama tarihi olarak bu akşamı yazdım ben de :))))))))))

yaaa sen nasıııı bildin bakiiim benim testi yapıcağımı?! delikafadulden valla kocam eve getirdi 10 dk. sonra yaptım..çatlak şey sankim beni 10 yıldır tanıyo kaydirigubbakcemile3 6 aydır yaptığım her çeşit testte ilk defa 2. çizgi gördüm be silikte olsa akannehir
sonuç itibariyle daha yeni regl bitti ama silik çizgi çıktı.bakalım ikisini aynı koyulukta ne zaman görcemm??!

ehehe ben bilirim çünküüüü hepimiz aynı derecede sabırsız ve accık da çatlağız senemciiiim kaydirigubbakcemile3

ben de yaptım canlarım. dünküne göre daha belirgin bir ikinci çizgi var. oldukça silik ama çok rahat görünebiliyor yani görmek için evirip çevirmek gerekmiyor..

ya geçen ay ben 11. gün yaptığımda bile çok daha silikti ki bugün benim 6. günüm. eda da ayça da diyor ya silik de olsa 2. çizgi hep var diye. bence biz adımızı LH li kadınlar kulübü olarak değiştirelim delikafadulden lh miz mi yükseldi ne oldu yaaa amaaaan anlamadım gitti anacım :uhm:

valla benm LH yüksekte sizi bilemem :umursamaz: bana da biraz saçma geldi yaw.. hemen yumurtlamaz ya bi insan..bu maviler de fazla hassas galibaaa :)

ben temmuzda fortel marka kullandım 12. günüme kadar silik ççizzgi bilem çıkmamıştı..şimdi bu da şaşırttı benii kaydirigubbakcemile3

bence maviler dandik o zaman senemcim (((((

ama morlarda hiçbişi çıkmıyor bana. dandik mandik mavileri kullanıp kendimi kandırıyım ben o zaman (((((

yaaaa dandik diyip moralimizi bozmayalım..fazla hassas diyelim..sonuçta şuan pozitif vermiyorlar bizee.silik çünkü.biz seninle aynı gün adet olduk aynı gün bitti..hatta 2 aydır aynı günlerde olyo sanırım..bakalım ov.da pozitifi ne zaman görcez?

eheh evet canım yaaa. sen ben ayça hepimiz aynı gün olup aynı gün bitirdik. bakalım testler ne gösterecek bize :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…