- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.941
canım benim bizde az tırmalamadık :roflol: tam bir yıla geldi sıpa.inşallah sizin sıpalar bu kadar bekletmez.. testler ihmal etmeyin.poponuzun altına yastık koyun. karnınıza doğru bir eğim olsunki spermler rahatça ulaşsınlar yumurtaya :) bide birbirlerine ısınana kadar zaman tanıyın :) ben geçen ay hep bir saat öylece bekledim.. bu ay kavuşturcam sizi dedim... eşim yeter dediğinde bile yoook azimliyim dedim...
inşallah senin gibi kıpır kıpır bir boncuun olur.. :Saruboceq:
canım benim bizde az tırmalamadık :roflol: tam bir yıla geldi sıpa.inşallah sizin sıpalar bu kadar bekletmez.. testler ihmal etmeyin.poponuzun altına yastık koyun. karnınıza doğru bir eğim olsunki spermler rahatça ulaşsınlar yumurtaya :) bide birbirlerine ısınana kadar zaman tanıyın :) ben geçen ay hep bir saat öylece bekledim.. bu ay kavuşturcam sizi dedim... eşim yeter dediğinde bile yoook azimliyim dedim...
inşallah senin gibi kıpır kıpır bir boncuun olur.. :Saruboceq:
dooru vallaa 30 mu o da nee?? yerimseniben zaten konuşmalarından belli çocuk bi yanın olduğu.. hiç bi zaman kaybolmasın o çocuk yanın! insan içindeki çocuğu kaybetmemeli diiimi ama zemuszemus
oh oh oh ne güzel resimler koyulmuş hepinizi gördüğüme çok sevindim:)buarada maşallah diim nazar değmesin bebek sincap resimler güzelmiş:):):):):)yani profil resminiz.
Eda da senle yasıttı sanırım askitomm
ben 85Liyim, bu ayın 25inde dogum gunusum varr
eveeeeet.. hande ablaaammm :)
evet canım biz edoşla yaşıtız. sen benim kardeşimden bilem yavrusun :)))))))) kardeşim 84 lü onun da bugün doğum günü :))))))))
ayy kuzum burda kutlarıs doğum gününü :))))))))))
aplan yer seni :))))))))
koydum bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?