Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayyyy amiiiiiiiiiiinnnnnnn! :Saruboceq: senin söylediklerinin hepiciiini yapıorum ben 6 aydır kaydirigubbakcemile3 1 saat yatıorum popomda yastıkla..artıkın kuyruk sokumum acıo yata yata :roflol: ama bende azimliyim bu ay gerekirse sabaaha kadar yastık koycam altımaaaa :roflol:

ay psicim neler yapmıyoruz ki. o dediklerinin hepsini yapıyorum vallahi ilişki esnasında bile yastık koyuyorum ki o an rahatca ulassın diye )) bunlar aslında bahane,allah'ım ol dedikten sonra olur insallah
sen dualarını eksik etme bizlerden. :Saruboceq:

dooru vallaa 30 mu o da nee?? yerimseniben zaten konuşmalarından belli çocuk bi yanın olduğu.. hiç bi zaman kaybolmasın o çocuk yanın! insan içindeki çocuğu kaybetmemeli diiimi ama zemuszemus

saol kuzuuuum :) di mi ama çocuksu bir yan olmalı bence...

sanırım en büyüğünüz benim di mi kısslar :)

oh oh oh ne güzel resimler koyulmuş hepinizi gördüğüme çok sevindim:)buarada maşallah diim nazar değmesin bebek sincap resimler güzelmiş:):):):):)yani profil resminiz.

ben de bacakları duvara dayadım poponun altına da yastık valla bel fıtığı olcektim ama gelmedi benim sıpa :))))) bir gelsin ısırcam poposunu kızartana kadar :))))))))))

Eda da senle yasıttı sanırım askitomm
ben 85Liyim, bu ayın 25inde dogum gunusum varr

evet canım biz edoşla yaşıtız. sen benim kardeşimden bilem yavrusun :)))))))) kardeşim 84 lü onun da bugün doğum günü :))))))))

ayy kuzum burda kutlarıs doğum gününü :))))))))))

eveeeeet.. hande ablaaammm :)

aplan yer seni :))))))))

benim abLamLa yasıtsın AßLammmmm ayh evet baksana kardesinden de kucukmusum
senemm sen kac yasındasın hayatımmm

ayh aranısda bir bebe ben oldum goruyormusunuz :))
beni sevinnn, sefkat gosterinn

bumera cnmmm , sende cok hasinsin ya. masallah ay bisim tavuk hatunlara bak ne güseliz kızzz )))))))

sincap ayça canlarım zorda olsa aynı şeyleri yapmaya devam.eninde sonunda gelecek bu bebeler inşallah.kızlar sizi iyi sohbetler.görüşmek üzere..pıt pıtlarımız duıyulunca yine ziyaret ederiz sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…