Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah aysellicim amiiiiin...

yaa senemcim gerçekten sözün bittiği yer... vefat edenleri soymuşlar, değerli eşyalarını almışlar. Allah korkusu da yok bu vicdansızların...

ben akşam eve gidince yapıyorum testlerimi senemcim. öyle alıştım bir kere. bu arada hep 2-2,5 saatlik idrarla yapabiliyorum ama napyıım :))

sen yaptın mı canikom yoksa sen de akşama mı yapcan?

bence de normal zemuszemus su içme konusunda pek sıkıntım yok..çünkü fazla su içmiyorum normalde de..hiç aklıma geliyor.çok kötü bişey ama nedense günde 3-4 bardak yetio bana :kedi: çok kötü biliorum bana bi güzel klava:

bende bugün teste başlıcam hayırlısıyla bakalım......amahiçbir yumurtlama belirtisi yok bakalım....

bende bugün teste başlıcam hayırlısıyla bakalım......amahiçbir yumurtlama belirtisi yok bakalım....

hayırlısı olsun canm..valla benmde yok belirti falan.hatta bi 3-4 gün daha olmaz gibi geliyor ama meraktan yapıoruz işte kaydirigubbakcemile3 ben bi de ateşimi de ölçüyorum..bu ay fazla ciddiye alıyorum işi kaydirigubbakcemile3

ilk defa denicem testi ben......acemilik işte içinde 5 tane olandan almışım..hemde içinde çok olanlarla aynı fiyataklava:
bugün test çift çizgi olsa bile eşim yok:sinifsinif:
ateş ölçe yöntemini de uygulayamam herhalde..

aaa oklava gelir valla sana senemcim. bol su içmek lazım bol bol :))))))))

mehtap canım reglin biteli ne kadar oldu. bittikten sonra hemen başlamasan da olur. bizim elimizde çok olduğu için biter bitmez başladık. bir dahakine sen de çoklu olanlardan alabilirsin internette satılanları diyorum. bu arada inşallah ihtiyacın olmaz tabi :))))))))

olsun canım eğer reglin düzenliyse 5 tane de yeter.ateş ölçme yöntemi çok zevkli bana göre..istersen sende yapabilirsin neden yapamıycaksın kü?ovulasyon testi ile yaklaşık aynı kapıya çıkıyor.şimdi ben ov. testi yaptım ama ateşimi bildiğim için bugün yumurtlama olmasıının imkansız olduğunu da biliyorum..2 tane yöntem uygulayınca garanti olur dedim ama kısmet tabii tutturabilmek :sinifsinif:

canım 30 ağustosta regl oldum 31 gün sürüyorhesaplayıcılara göre 10-15 i arasında yumurtlama diyor...ona göre yapıcam...çoğunluklaanlıyorumyumurtladığımı amabelli mi olur anlayamam kaçsın istemediğimiçin bu ay test aldım..hayırlısı bakalım ...inşallah diğer alma durumum olmaz bebeğim gelir......hepimiziçin duam göbüşlerimiz dolsun inşallahhhh

sincap ateşölçme genelde sabahları oluyor...benim eşim görev nedeniyle eve gelmediği günler oluyor..o olmadığında ateşim düşük o olduğunda (uyurken beni sıkı sıkı sardığı için alışkanlık işte) ateşim yüksek olacak tutmucak..güvenemedim....

canım o internetteki hesaplamalara güvenme çok fazla. benim de reglim düzenli sayılır ama o hesaplayıcıların verdiği günden 5-6 gün sonra yumurtladım bu ay.. yani değişebiliyor bilgin olsun.

yaaa benim hep netteki yumurtlamaya göre oluyor tutuyor benim..tabi doğumdan sonra ne oldu bilemicem...görücez bu ay....:S

kıslar mrb, şu ateş ölçme yöntemi nasıl hangi saatlerde yapmak gerekir, birde bi arkadaş ölçmüş diğer sayfalarda okumuştum sıralamış ama her gün ki hemen hemen aynı gibiydi, kaç olması gerekli ateşin? ayy çok sordum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…