- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.021
Arkadaşlar inşaallah bu ay hepimiz bebek sahibi oluruz. :CüvCüv:Beklemelerbu ay son bulsun istiyorum.
ben saat 2 gibi yapıcam..2 saatlik idrar normal değil mi? insan 4 saat tutamıo kii :)
bende bugün teste başlıcam hayırlısıyla bakalım......amahiçbir yumurtlama belirtisi yok bakalım....
bence de normal zemuszemus su içme konusunda pek sıkıntım yok..çünkü fazla su içmiyorum normalde de..hiç aklıma geliyor.çok kötü bişey ama nedense günde 3-4 bardak yetio bana :kedi: çok kötü biliorum bana bi güzelklava:
ilk defa denicem testi ben......acemilik işte içinde 5 tane olandan almışım..hemde içinde çok olanlarla aynı fiyataklava:
bugün test çift çizgi olsa bile eşim yok:sinifsinif:
ateş ölçe yöntemini de uygulayamam herhalde..
ilk defa denicem testi ben......acemilik işte içinde 5 tane olandan almışım..hemde içinde çok olanlarla aynı fiyataklava:
bugün test çift çizgi olsa bile eşim yok:sinifsinif:
ateş ölçe yöntemini de uygulayamam herhalde..
mehtap canım reglin biteli ne kadar oldu. bittikten sonra hemen başlamasan da olur. bizim elimizde çok olduğu için biter bitmez başladık. bir dahakine sen de çoklu olanlardan alabilirsin internette satılanları diyorum. bu arada inşallah ihtiyacın olmaz tabi :))))))))
canım 30 ağustosta regl oldum 31 gün sürüyorhesaplayıcılara göre 10-15 i arasında yumurtlama diyor...ona göre yapıcam...çoğunluklaanlıyorumyumurtladığımı amabelli mi olur anlayamam kaçsın istemediğimiçin bu ay test aldım..hayırlısı bakalım ...inşallah diğer alma durumum olmaz bebeğim gelir......hepimiziçin duam göbüşlerimiz dolsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?