Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

artık çok afedersin kaşarlandım zaten üzülemiyorum bile napim. belkide hiç olmıcak benim için hayırlsıı bu belkide bilemiyorum.

Olmayacak diye dusunme, ben de senden farkli bir durumda degilim ama olmayacak diye dusunmuyorum cunku artik herseyin caresi var, sadece bizim gibi bazi kadinlarin daha zor oluyor o kadar. Senin yumurtan esinin spermi oldugu surece korkma, sadece su an dogru zaman degil demek ki. Bakalim benimki ne olacak bu ay...

Senin güzel haberlerini bekliyorum artık benim bidahaki aya kaldı. O da olursa artık...

Seninki de benimki de olur insallah, koca omurde 3,4 ay 1,2 yil hic birsey degil.
Benim tek skntim doktorlar cok az konusuyor ve direkt ilac igne vermek istiyorlar, insanin aklinda hep kusku kaliyor.

canımm sormak istediğin ne varsa sor ben sorarım doktoruma o konuda çok şükür sıkıntım yok iyi bi doktor ne sorsam yardımcı oluyo ama ben psikopatım işte

kızlarr testi yapalı üzerinden 3 saat geçti t çizgisinde bişey belirdi ama kırmızı değil çizgi görünüyo ya size göndericem resmi burdan yükleyemiyorum. hayal görüyorum heralde artık

Baya yalniz hissettim kendimi sen girmeyince eskilerden de cok kisi kalmadik artik.cok merak ettim simdi varsa kesin cikardi ya.test yaptin mi ovulasyonun kacinci gunundesin.

kızlarr testi yapalı üzerinden 3 saat geçti t çizgisinde bişey belirdi ama kırmızı değil çizgi görünüyo ya size göndericem resmi burdan yükleyemiyorum. hayal görüyorum heralde artık
Canım önceki mesajlarını okuyordum ve sana onu diyecektim testi sakin atma tatlım çünkü daha sonra incecik çizgi çıkarsa bebiş sana Merhaba diyordur diyecektim ama sen yazmışsın caniiiiimmmmmm senin adına çok sevindim
inşallah bu çizgi hergün artar her sabah tekrarla

canımm yaptım. ovulasyonu bilmiyorum takip etmedim gebelik testi yaptım çok silik çizgi var ama adet oldum olcam yani akıntımın rengide değişti bişey anlamadım ben sevinimmi üzülimmi bilmiyoruımm size atıcam testide oof

Canım adet olcam ama galiba çok feci karnım ağrıyoo sevinemedim bile bide 3 saat sonra çıktı olurmu öyle

Canım adet olcam ama galiba çok feci karnım ağrıyoo sevinemedim bile bide 3 saat sonra çıktı olurmu öyle
Ben testi bir köşeye atmistim birsey çıkmadı diye 3 gün sonra adet olmayınca testi tekrar elime aldım ve incecik hayal gibi olan çizgiyi görmüştüm tekrar yaptım çıkmıştı daha koyu

Ayy test yaptin mii.canim bak simdi benjn kimyasal gecirdigim zamani hatirliyosun.sabah yaptigim testte cizgi hafifte olsa belirmisti Ama aksam uzeri yaptigim testte cikmamisti birsey.zaten gununden bir iki gun gecmis.adet olana kadar umudunu kaybetme lutfen tatlim

Adet olursanda kimyasal olabilir mi diye aklıma gelir daha önceden betaya baktırmıştım olsaydın bilirdik istersen git hemen bet aya baktir acilden 1 saate verirler en azından adet olsan bile kimyasal mi değil mi anlariz

kızlar mrb bugün regl 38. gün hala olamadım kkan verdim bgn ve sıfır yine.. gittiğim doktor da cok ukala tersledi beni filan cok kötü oldum şimdi sonucu göstermek için ona tekrar mı gitmemmm gerekcek yaa büyük ihtimal söktürücü verir.. kendim mi eczaneden alsam acaba ama tereddütlüyüm de ne yapsam kiii.. bi daha o kadını görmek istemiyorum

Tarlusali al basla kullanmasini biliyondur bitince 4 gun sora adet olursun

Birkaç gün daha bekle istersen böyle bir arkadaş vardı kaç kere doktora gitti beta çıkmadı söktürücü verdiler o kullanmadi günler sonra hamile olduğunu anladı Umitlendirmek istemem ama birkaç gün daha bekle

Kizlar selam, bugun 22.gunum ve test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti. Belirgin cizgiyi 17.gun gormustum. Ve 15,16,17,18,21.gunler iliski oldu. Daha once bu lh hormonunun hamilelikte yukseldigini okumustum, basina boyle bir sey gelen var mi, sizce hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…