- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.481
Canım benim de 18.günden sonra çatlama oldu.belki senin de öyledir devam et bırakma
Benim daha 10 gün var demek ki daha zamanım var umutsuzluğa kapılmıyım hayırlısı Allahtan...4-5 gün kala.bu arada kızlar önemli noktavülasyon gününde gün aşırı birlikte olmak yerine hergünü yani koyulaşmaya yakın olduğu gün koyu gün ve sonraki gün yani 3 günü üstüste değerlendirmek gerek bence...
Evet canım uzayan bi akıntıysa yumurtlama günün gelmiş demektir. ☺kızlar yumurta akı gıbı koyu beyazımsı ve uzayan bir akıntım var bu yumurta akıntısı mı oluyor şimdi kaşıntım falan bişeyım yok enfeksıyon gibi değil hani kaşıntı tahriş yok
ay hadı ınsallah evet uzuyor baya on cm falan hadı alırız sonuc ınsallahEvet canım uzayan bi akıntıysa yumurtlama günün gelmiş demektir. ☺
Hadi inş ☺ay hadı ınsallah evet uzuyor baya on cm falan hadı alırız sonuc ınsallah
Canim nerelerdesin ya dun aklima geldin cok uzuldum artik girmiyosun diyeCanımmm napıyosun ben aynı devam adet günüm bugün ama olmadım öyle bekliyorum. belirti dersen öyle bi belirtimde yok. sadece göğüslerim çok hassas ve bacağıma kasığımdan sağ tarafımda ağrı vuruyo arada o kadar. bide bu ay farklı olarak yumurtlama günlerimden itibaren yoğun akıntım ve göğüs hassasiyetim oldu. Sana güzel haber vermek istiyorum sendende bekliyorummm yakın zamandaa :) @leylinin annesi senide çok özledim canımmmbizi terketme. bebişinde iyidir inşallah
Canim evet bazilarinda denk gelemeyebiliyo.kurallarina uygun yaparsan eminim bulursun.oncelikle hergun ayni saatte yap testi.3 bucuk 4 saat oncesinden de sivi alimini kesmen gerekiyo.ben bu sekilde hep cift cizgiyi yakaladim canim :)Kizlaar bende ovulasyon testi aldim.9.günde silik çıktı her gün cift cizgiyi bulana kadar deniycem.cift cizgiyi denk getiremeyenleri okudum bu neden oluyor ki. bu konu da kafam karisti.en kisa sürede dilegimize kavusmak ümidiyle...
Canim evet bazilarinda denk gelemeyebiliyo.kurallarina uygun yaparsan eminim bulursun.oncelikle hergun ayni saatte yap testi.3 bucuk 4 saat oncesinden de sivi alimini kesmen gerekiyo.ben bu sekilde hep cift cizgiyi yakaladim canim :)
Canim nerelerdesin ya dun aklima geldin cok uzuldum artik girmiyosun diyebelkide hamile kalmistir dedim.benimde bugun yumurtlama gunum cift cizgiyi yakaladim.sonra beklemeye baslicam iste.sen adet oldun mu bu arada ??
canım sen test yapsana inşallah vardır
canım nasıl dayanıyorsun pembemsi lekeyi de görmüşsün günün de geçmiş hadi yapsana test inşallah bu sefer pozitif çıkacak belirtiler daha çok ilerleyen haftalarda meydana geliyorCanım 23 nisana kdr olmzsam yapıcam :) 16-17si gibi olmam gerekiyodu hala olmadım ama öyle mide bulantım başdönmem koku hassasiyeti falan yok bende yani. bitek göğüslerim dokununca ağrıyo o da adet olmadan öncede ağrır. Bu ay kendimde farkettiğim değişiklikler yumurtlama zamanımdan beri hep akıntım oldu normalde olmaz çok fazla bi de adet günlerimde kesin adet oldum diye gittiğimde hep akıntım geldi. yani onun haricinde bi de adet olmadan önce çok fazla şişerdim bu sefer şişliğim yok. Kasık ağrım oluyo ama adet olmadan öncede hep olur.
Kızlar bi de cuma günü çok hareket ettim çok yürüdüm lavaboya gittiğimde akıntımın rengi koyulaşmıştı bi de topluiğne başı kadar pembemsi kan gördüm. Bilmiyorum ya of. Bunun haricinde hiç bi belirtim yok adetten farklı olarak.
canım nasıl dayanıyorsun pembemsi lekeyi de görmüşsün günün de geçmiş hadi yapsana test inşallah bu sefer pozitif çıkacak belirtiler daha çok ilerleyen haftalarda meydana geliyor
o zaman sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar arkandan ben gelirimNasıl dayanıyorum biliyomusun eğer tek çizgi görürsem çok kötü olcam buna cesaretim yok ama böyleyken bi umudum oluyo içimde azda olsabi de gerçekten bi belirtim yok adet olcak gibiyim ama olamıyo gibiyim.
o zaman sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar arkandan ben gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?