Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim daha 10 gün var demek ki daha zamanım var umutsuzluğa kapılmıyım hayırlısı Allahtan...

kızlar yumurta akı gıbı koyu beyazımsı ve uzayan bir akıntım var bu yumurta akıntısı mı oluyor şimdi kaşıntım falan bişeyım yok enfeksıyon gibi değil hani kaşıntı tahriş yok

bugun 10. gunum ama erken gıbı ama olsun nolur nolmaz degerlendırelım

Canim nerelerdesin ya dun aklima geldin cok uzuldum artik girmiyosun diye belkide hamile kalmistir dedim.benimde bugun yumurtlama gunum cift cizgiyi yakaladim.sonra beklemeye baslicam iste.sen adet oldun mu bu arada ??

Kizlaar bende ovulasyon testi aldim.9.günde silik çıktı her gün cift cizgiyi bulana kadar deniycem.cift cizgiyi denk getiremeyenleri okudum bu neden oluyor ki. bu konu da kafam karisti.en kisa sürede dilegimize kavusmak ümidiyle...

Canim evet bazilarinda denk gelemeyebiliyo.kurallarina uygun yaparsan eminim bulursun.oncelikle hergun ayni saatte yap testi.3 bucuk 4 saat oncesinden de sivi alimini kesmen gerekiyo.ben bu sekilde hep cift cizgiyi yakaladim canim :)

Kızlar benim belim çok ağrıyor ya kasıklarımdada ara ara ağrı oluyor adet olacakmışım gibi ama daha 9 günüm var..

mrb arkadaslar benim bugün regl 35. gün hala olamadım malesef ..bu ay klomen ve iğne kullandım 10 gün önce kan testim negatif cıkıt 3 gündür ovulasyon testlermden yapıyorum koyuluklar eşit değil fakat ikinci çizgiler de hep belirgin şeklde cıkıyo, bu normal mi sizce.. kist oluşmuş olabilir mi

Canim evet bazilarinda denk gelemeyebiliyo.kurallarina uygun yaparsan eminim bulursun.oncelikle hergun ayni saatte yap testi.3 bucuk 4 saat oncesinden de sivi alimini kesmen gerekiyo.ben bu sekilde hep cift cizgiyi yakaladim canim :)

Bende cok su tuketirim.Dikkat etmem lazim teşekkür ederim canim.inşallah bende yakalarim internetten 30 paket aldim her gün yapicam:)

Canim nerelerdesin ya dun aklima geldin cok uzuldum artik girmiyosun diye belkide hamile kalmistir dedim.benimde bugun yumurtlama gunum cift cizgiyi yakaladim.sonra beklemeye baslicam iste.sen adet oldun mu bu arada ??

Canımmm giriyorum ama çok girmemeye çalışıyorum çünkü girdikçe aklımdan bu iş çıkmıyo stres yapıyıorum malesef:). hala adet olmadım. ama hamilelik belirtim falan yok o yüzden havalardan gecikti heralde diye düşünüyorum.

canım sen test yapsana inşallah vardır

Canım 23 nisana kdr olmzsam yapıcam :) 16-17si gibi olmam gerekiyodu hala olmadım ama öyle mide bulantım başdönmem koku hassasiyeti falan yok bende yani. bitek göğüslerim dokununca ağrıyo o da adet olmadan öncede ağrır. Bu ay kendimde farkettiğim değişiklikler yumurtlama zamanımdan beri hep akıntım oldu normalde olmaz çok fazla bi de adet günlerimde kesin adet oldum diye gittiğimde hep akıntım geldi. yani onun haricinde bi de adet olmadan önce çok fazla şişerdim bu sefer şişliğim yok. Kasık ağrım oluyo ama adet olmadan öncede hep olur.

Kızlar bi de cuma günü çok hareket ettim çok yürüdüm lavaboya gittiğimde akıntımın rengi koyulaşmıştı bi de topluiğne başı kadar pembemsi kan gördüm. Bilmiyorum ya of. Bunun haricinde hiç bi belirtim yok adetten farklı olarak.

canım nasıl dayanıyorsun pembemsi lekeyi de görmüşsün günün de geçmiş hadi yapsana test inşallah bu sefer pozitif çıkacak belirtiler daha çok ilerleyen haftalarda meydana geliyor

canım nasıl dayanıyorsun pembemsi lekeyi de görmüşsün günün de geçmiş hadi yapsana test inşallah bu sefer pozitif çıkacak belirtiler daha çok ilerleyen haftalarda meydana geliyor

Nasıl dayanıyorum biliyomusun eğer tek çizgi görürsem çok kötü olcam buna cesaretim yok ama böyleyken bi umudum oluyo içimde azda olsa bi de gerçekten bi belirtim yok adet olcak gibiyim ama olamıyo gibiyim.

Nasıl dayanıyorum biliyomusun eğer tek çizgi görürsem çok kötü olcam buna cesaretim yok ama böyleyken bi umudum oluyo içimde azda olsa bi de gerçekten bi belirtim yok adet olcak gibiyim ama olamıyo gibiyim.
o zaman sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar arkandan ben gelirim

o zaman sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif çıkar arkandan ben gelirim

İnşallah canımmm. 23 nisanda ewde olcam sabah işyerinde test yapmak istemiyorum :) yada işe giderken sabah ewde o psikolojiyle işe gitmek istemem. bekliyorum bakalım zaten bugün ve yarında olmazsam artık iyice şüphelenmeye başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…