- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.501
dlrsordn canim benim gebelikteki hamilelik belirtilerim aynen senin ki gibi olmustu ve regl olacagim diye dusunmustum, bir turlu olamayinca fortelin gebelik testini yapmistim, 40. Gun yapmis olmama ragmen gebelik cikmamisti, 3 gun daha bekledim hamile degilim neden olmuyorum diye dusunduk ve o arada gogus agrim cok artmisti kan testi yaptirdim ve gebelik cikmisti. Pko oldugum icin gec dollenme olmus. tecrubemi paylasmak istedim, yasadigin belirtiler benimkine benziyor.
Canımm çok sağol. bugün adet sancımda yok artık hiç bişeyim yok. öğlen gidip test alıcam ve sıkışıp bekliycem yapıcam aklımdan çıksın en azından hamilemiyim diye düşünmem.
Canim gebelik testini sabah ilk idraninla yapman lazim. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun, eger degilsen de uzulme, hayirli degilmis diye dusun. ama bence 2,3 gun daha bekleyip yapsan daha saglikli bir sonuc alirsin. İdrar testleri hemen sonuc vermiyor, dedigim gibi benimki 40. Gun olmasina ragmen gostermemisti.
Kızlar bana da yardım edin bi program indirdim orda yumurtlama dönemi tarihi yazıyo ancak akıntım adetim bittikten sonra 3 gün sonra oluyo bende programın dediği tarihi bekliyorum o gün gelincede akıntı değilde Karnım da sancı kramp oluyo şişlik oluyo smd hangisini dikkate almalıyım kramplarimi mi akintimi mi program farklı akıntı farklı kafam karıştı iyice
Bence bekle canim, ilk idrarinla yap sabah, hatta bekleyebilirsen persembe sabah yap derim ben.Şimdi aldım geldim yapsammı sabahımı beklesem bilemedim(((
28 günde bir oluyosan adetinin başladığı günden itibaren say 14.gün yumurtlama günün oluyor ama tabi yakın tarihlerde değerlendir mutlaka28 günde bir
Bence bekle canim, ilk idrarinla yap sabah, hatta bekleyebilirsen persembe sabah yap derim ben.
Bence bekle canim, ilk idrarinla yap sabah, hatta bekleyebilirsen persembe sabah yap derim ben.
Benim soyleydi; hasta olmayi bekledigim gunlerde hic belirti yoktu, sonra gogsum agrimaya basladi, belimde batma oldu, bunlarin hepsi adetimden once olan seyler oldugu icin regl olacagim sandim, hamilelik ihtimalini hic dusunmuyordum. Sonra bu belirtiler yok oldu, sadece gogsum sisti ve agriyordu.canım senin belirtilerin nasıldı peki bide senden aliyim :)
canım senin belirtilerin nasıldı peki bide senden aliyim :)
Ben de senin gibi ikilemde kalmistim test yapsam mi yoksa hayal kirikligi mi olur, erken mi diye dusunurken, annem yap artik en azindan bilirsin ona gore davranirsin dedi ve yaptim ama idrar negatif cikti, husnukuruntu yapmisim hamile degilmisim derken, internette idrar testlerinin hemen cikmadigini okudum, 3 gun sonra kan verdim ve hcg yukselmisti, gozlerime inanamadim cok sevinmistim ama iste herseyin hayirlisi benim icin o bebek hayirli degilmis demek ki
Teşekkürler kaç aydır deniyorum olmuyo bebeğim çok mutusuzum ya28 günde bir oluyosan adetinin başladığı günden itibaren say 14.gün yumurtlama günün oluyor ama tabi yakın tarihlerde değerlendir mutlaka
Bende sırf artık düşünmiyim diye yapıcam normalde korkardım hamilemiyim diye ama şuan hiiç korkmadan yapıcam çok umudum yok çünkü insan hisseder heralde hormonlarındaki değişimi bende tık yok
Ben de aynen senin gibi hissedecegimi dusunmustum ama hissetmemistim, yapmak icinden geliyorsa yap canim
canım yaptım valla sırf kafamdan çıksın diye negatif sonuç gelsin kırmızılar :)(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?