- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.581
Aynenn bende bidahaki ayı bekliyorum artıkumudu kesmemek lazım moral vermeye çalışıyorum kendime
evet ben bir kayip yasadim biliyorsun, insan oyle bir sey yasayinca cok daha zor oluyor, keseyi gorduk hersey normaldi ama gitti iste.
Hepimizin tatli mi tatli cocuklari olacak insallah, sadece biraz zor geliyorlar ama napalim saglikla gelsinler de biz biraz ugrasiriz:)
Canım benim üzülmen normal ama kendini yipratma yeni ay yeni umutlar inşallah sağlıklı bebişlerimize bir an önce kavuşuruzAminn inşallah canımm. Rabbim bana en tatlısından bi oğluş nasip etsin sizinde gönlünüzden ne geçiyosa onu inşallahhhhh :) valla burdaki arkadaşlarım hep namazlarımda geliyo aklıma. Hepimiz aynı durumdayız.
Dün ben öylesine yapmıştım 7. Gündü benim de böyle çıkmıştıCanım adet oldum şimdi bugün sabah yaptığım test bembeyazken biraz önce yaptım böyle bi hal almış anlamadım gitti.
Canım benim üzülmen normal ama kendini yipratma yeni ay yeni umutlar inşallah sağlıklı bebişlerimize bir an önce kavuşuruz
Canım benim test söyle çıkmıştı dün 7. gunumdu yaptiktan bir kac saat sonra kenari sarardi şimdi o kadar belli degil Kenardaki cizgi gibi cikan sey t degil test biraz kaymis baslangic noktasiydi Oylede olunca test bozuk dedim Yaptigim testler daha once sararmamisti cunkuCanım hamilesin sen o zaman inşallah ?
Benim de şüphelerim var , belirtilerim şu şekildeCanım hamilesin sen o zaman inşallah ?
Bence negatif devam et testlere 4 saat yemeyi içmeyi birakHenüz yumurtam catlamamistir degil mi, bi koyulasiyor bi aciliyor ben de anlamadım.
Teşekkür ederim canım, evet bence de negatif, devam edicem bakalım inşallah koyulasir, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bence negatif devam et testlere 4 saat yemeyi içmeyi birak
Yumurtlama olmus olabilir Doktorum bana bazen 8. Gun bile olabiliyor demişti yani sen adet olsan bile eskiden var olan yumurta gelişimine devam edebilir bir de 2-3 tane incir yersen o da erken olgunlastirirYa ben bir türlü bu övü testinde doğru zamanı yakalayamıuorumadetim 9 gün sürüyor. 10. Gün başladım test yapmaya belirgin koyuluktaydı. 11. Gün biraz Eki Görüntüle 1503638 açılmaya başladı renk. O gün ilişki oldu ama bu kadar çabuk yumurtlama olurmu ki? Gittikçe koyulaşacak sandım ama koyulaşmıyor bitürlü. Bügünde böyle çıktı
Ama adetliyken ilişki olmazki. 8. Gün olsa benim 9 gün sürüyor. Nasıl ilişki olacak? Offf canım çok sıkılıyor yaYumurtlama olmus olabilir Doktorum bana bazen 8. Gun bile olabiliyor demişti yani sen adet olsan bile eskiden var olan yumurta gelişimine devam edebilir bir de 2-3 tane incir yersen o da erken olgunlastirir
Seninki 8. Günde olacak diye birşey yok ovulasyon testini yap pozitif olduğu ve ertesi gunu mutlaka degerlendir adetin geç bitiyorsa yumurta da herhalde daha geç catlarAma adetliyken ilişki olmazki. 8. Gün olsa benim 9 gün sürüyor. Nasıl ilişki olacak? Offf canım çok sıkılıyor ya
Sağol canım devam ediyorum yapmaya. Bugün 14. GünSeninki 8. Günde olacak diye birşey yok ovulasyon testini yap pozitif olduğu ve ertesi gunu mutlaka degerlendir adetin geç bitiyorsa yumurta da herhalde daha geç catlar
Evt canım cevabın için çok tsk ederim inş istedigimiz gibi olurevet cnm benim de bu 2. ayım klomen ile ayrıca bu ay iğne de oldum fakat sonuç olumsuz malesefbu ovu testleri hakkında pek bilgin yok cnm yanlış bilgi vermek istemem. burada okuduklarım kadar öğrendim ben de.. ama genelde iki çizgi eşit koyulukta cıkar ise gebelik belirtiyomuş diye okudum.. ben de 2 ay boyunca bu testlerden cookk yaptım amaen garantisi kan tahlili cnm yoksa bunlr işte insanı bazen umutlandırıyo sonra da hüsran oluyo benmki gibi..her gün test yapmak da yıpratıyo insanı.
Sence bu lh testi pozitif mi o gönderdiğim gebelik testine cesaret edemedim canım yaGebelik Testi yapsana Lh testi gebelik hakkında bilgi verebilir ama kesin diyemem Benim lh ta bayagi belirgindi gebe olduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?