Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aynenn bende bidahaki ayı bekliyorum artık umudu kesmemek lazım moral vermeye çalışıyorum kendime

evet ben bir kayip yasadim biliyorsun, insan oyle bir sey yasayinca cok daha zor oluyor, keseyi gorduk hersey normaldi ama gitti iste.
Hepimizin tatli mi tatli cocuklari olacak insallah, sadece biraz zor geliyorlar ama napalim saglikla gelsinler de biz biraz ugrasiriz:)

Aminn inşallah canımm. Rabbim bana en tatlısından bi oğluş nasip etsin sizinde gönlünüzden ne geçiyosa onu inşallahhhhh :) valla burdaki arkadaşlarım hep namazlarımda geliyo aklıma. Hepimiz aynı durumdayız.

Canım benim üzülmen normal ama kendini yipratma yeni ay yeni umutlar inşallah sağlıklı bebişlerimize bir an önce kavuşuruz

Ya ben bir türlü bu övü testinde doğru zamanı yakalayamıuorum adetim 9 gün sürüyor. 10. Gün başladım test yapmaya belirgin koyuluktaydı. 11. Gün biraz açılmaya başladı renk. O gün ilişki oldu ama bu kadar çabuk yumurtlama olurmu ki? Gittikçe koyulaşacak sandım ama koyulaşmıyor bitürlü. Bügünde böyle çıktı

Canım hamilesin sen o zaman inşallah ?
Canım benim test söyle çıkmıştı dün 7. gunumdu yaptiktan bir kac saat sonra kenari sarardi şimdi o kadar belli degil Kenardaki cizgi gibi cikan sey t degil test biraz kaymis baslangic noktasiydi Oylede olunca test bozuk dedim Yaptigim testler daha once sararmamisti cunku

Eklentiler

• 20150421_184047.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 118
Canım hamilesin sen o zaman inşallah ?
Benim de şüphelerim var , belirtilerim şu şekilde

*Özellikle Sol göğsümde hassasiyet oluştu

*kasık batmaları, saplanmaları hatta bazen ahhh ahhh diyor öylece kalıyorum ( kimyasal yaşamadan önceki ay apandisit ameliyatı geçirmiştim ya Kasık saplantılarımın hep ondan olduğunu düşünmüştüm, üşütme ameliyata iyi gelmez derler ya o aralar hava soğuktu bayağı ona bağlamıştım , Ama şu anda da aynı şekilde saplanma oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen ahhhh ahh diye Şimdi düşünmeye başladım acaba ameliyat ağrısı diye düşündüğüm gebelikten dolayı mı oluyor diye)
ki aynı şekilde saplantilari dusukten sonra da yaşadım çünkü betam düşmemişti neredeyse 1 ay

*yumurtlamadan üç gün sonra bir iki damla kan geldi peçeteye (döllenen yumurta rahime 3-4 gün sonra geliyor tutunmak için bir salgı salgılıyor ki bu kanın ondan dolayı geldiğini düşünüyorum)

*çok şiddetli olmasa da bazen mide bulantısı da oluyor

Henüz yumurtam catlamamistir degil mi, bi koyulasiyor bi aciliyor ben de anlamadım.

Yumurtlama olmus olabilir Doktorum bana bazen 8. Gun bile olabiliyor demişti yani sen adet olsan bile eskiden var olan yumurta gelişimine devam edebilir bir de 2-3 tane incir yersen o da erken olgunlastirir

Yumurtlama olmus olabilir Doktorum bana bazen 8. Gun bile olabiliyor demişti yani sen adet olsan bile eskiden var olan yumurta gelişimine devam edebilir bir de 2-3 tane incir yersen o da erken olgunlastirir
Ama adetliyken ilişki olmazki. 8. Gün olsa benim 9 gün sürüyor. Nasıl ilişki olacak? Offf canım çok sıkılıyor ya

Ama adetliyken ilişki olmazki. 8. Gün olsa benim 9 gün sürüyor. Nasıl ilişki olacak? Offf canım çok sıkılıyor ya
Seninki 8. Günde olacak diye birşey yok ovulasyon testini yap pozitif olduğu ve ertesi gunu mutlaka degerlendir adetin geç bitiyorsa yumurta da herhalde daha geç catlar

Evt canım cevabın için çok tsk ederim inş istedigimiz gibi olur

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum hep aynı gibi 5 gün oldu son adet tarihim 9 nisandı yarın bi tane daha yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…