Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar 26 günde bir adet oluyorum adetimin 13.günü yani bu sabah işe gitmeden once bi test yapayim dedim vee belirgin çift cizgiyi gördüm.aksam eve geldigimde calistik fakat kafam karisti cift cizgiyi gördükten sonra ne kadar zamanimiz var birlikte olmak icin yoksa ben kacirdim mi

Canim 24 36 saat devam edebilirsiniz

[Mutsuzperi, post: 40638876, member: 379322"]Canim 24 36 saat devam edebilirsiniz[/QUOTE]

Teşekkür ederim canim :)

Kızlar ya benim kanama hala devam ediyor ama başta adet gibiydi şimdi sanki elim kesilmiş de kanıyo gibi kırmızı çok taze bi kanama :S hiç böyle olmamıştı sizde kimyasal da bu kadar uzun ve kırmızı kanama yaşayan oldu mu? Acaba parça mı kaldı? Tatilde hastahaneye mi gideyim bilemedim kaç gün oldu hiç azalmadı

Hic belli olmaz canim.normalde zaten kanama basladiktan sonra sifirlanmaya baslar beta.benim kanamamin 3.gunu degerim 1.8 di.yani bilmeden gitseydim doktor negatif diyecekti.

Canım değerim 0.1 çıkmıştı akşamına kadar baya kanamam oldu ama bugüne kadar hala yoğun kanamam oldu ve xpreiaZ aynı senin gibi kırmızı geliyor. parça falan hiç gelmedi

Canım değerim 0.1 çıkmıştı akşamına kadar baya kanamam oldu ama bugüne kadar hala yoğun kanamam oldu ve xpreiaZ aynı senin gibi kırmızı geliyor. parça falan hiç gelmedi
Anladım canım çarşamba için randevu aldım döndüğümde gideceğim sanırım son 3 gün tatilin hastaneye gitmek istemiyorum

Kızlar selam..benzer topikleri okudum..bende bugün itibari ile 17 gün geciktim.. 7 günde doktora kontrole gittim..klomen ve igne tedavisi goruyorum..kandan hcg yapildi negatif..ultradlsonla alttan bakti kucuk bi kist olusmus tedaviye ara verelim dedi ve duphaston diye bi ilac verdi..burda topikleri okuyunca ilaci kullanmamaya karar verdim..gecikmenin 15. günü yine kanda gebelik testi yaptırdım yine negatif..acaba ilaci kullansammi artik diye düşünüyorum..zaten tiroit tadavisi kullanıyorum bu ilaçta hormonlarımı bozar diye kendiliğinden olmak istemiştim ama olmuycak heralde..
neyse bi şekilde adet olduktan sonra bende ovulasyon testi kullanmaya başlıycam..hangişni kullanıyım tecrübeli olan arkadaşlar bilgi verebilirmi..geçmişi de okuyorum bi taraftan..teşekkürler şimdiden..Allah yardımcımız olsun..

Benim çok fazla kanamam olmadı çok şükür çok ağrılı da olmadı Parça falan da gelmedi benden belki de ben farketmedim bilmiyorum

Hımm bende bişey yok canım ya idrar testi negatif çıktı 28 Nisan da adet olcam bakalım hayırlısı.. Eşimde de böyle bişey çıkınca hiç istek kalmadı içimde pes ediyorum ben Rabbim sizlere sağlıklı bebişler nasip etsin inş...

Aaaa öyle şey olur mu hiç Lütfen böyle konuşma Derdi veren rabbim dermanini da verir Tüp bebek merkezlerine gidin isterseniz onlar size yol gösterir daha detaylı sperm tahlili yapar Hem daha kırmızıları görmedin Hakkımızda hayırlısı olsun

Bi başka doktora daha görüncez inş bakalım canım bi adet oluyum ondan sonra tekrar bi test olcak hakkımızda hayırlısı...

Kizlar ayin 15.de cift cizgiyi gormustum, adetimin 29 unda olmasi gerekiyor, predictorun erken gebelik testini aldim, adet gecikmesinden 4 gun oncesini gosteriyormus, sizce yarin yani ayin 26sinda yapayim mi? Belimde agri var, goguslerimde dolgunluk ve dokununca agri, belirtiler bunlar ama regl belirtileri de olabilecegi icin beklesem mi yapsam mi karar veremiyorum. Esim pazartesi gunu yap diyor..

Bence de daha erken canım pazartesi ye kadar bekle. Erken gebelik testi de olsa çıkmıyor çoğu arkadaşın yazdığı kadarıyla

Arkadaşlar benim övü testim bugün böyle. Çift çizgiyi yakalamış bulunuyorum. Dün gece ilişki olmuştu acaba bügünde yapalımmı yoksa yarın mı yapsak? Bu arada dünkü çizgi de böyleydi acaba yarında çift çizgi çıkarmı? Bugün beklesekte yarın mı olsa acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…