- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 53
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #40.621
Öyle canım hayırlısı ne diyim tedavi sadece e vitamini verdi bilmiyorum birde başka doktora görünsek iyi olacak galiba...Morfoloji için tedavi yaparsınız canım olmadı tüp bebek yaparsınız canını sikma
Erken değilmii canım ya?Benim de bu ay negatif çıktı kan tahlili yaptirdim negatif yeni ay gelsin artik
Canim 24 36 saat devam edebilirsinizKizlar 26 günde bir adet oluyorum adetimin 13.günü yani bu sabah işe gitmeden once bi test yapayim dedim vee belirgin çift cizgiyi gördüm.aksam eve geldigimde calistik fakat kafam karisti cift cizgiyi gördükten sonra ne kadar zamanimiz var birlikte olmak icin yoksa ben kacirdim mi
Hic belli olmaz canim.normalde zaten kanama basladiktan sonra sifirlanmaya baslar beta.benim kanamamin 3.gunu degerim 1.8 di.yani bilmeden gitseydim doktor negatif diyecekti.yok canım şimdi kan testi vermiştim sonucu aldım 0.1. kimyasal değildir heralde diimi?
Hic belli olmaz canim.normalde zaten kanama basladiktan sonra sifirlanmaya baslar beta.benim kanamamin 3.gunu degerim 1.8 di.yani bilmeden gitseydim doktor negatif diyecekti.
Anladım canım çarşamba için randevu aldım döndüğümde gideceğim sanırım son 3 gün tatilin hastaneye gitmek istemiyorumCanım değerim 0.1 çıkmıştı akşamına kadar baya kanamam oldu ama bugüne kadar hala yoğun kanamam oldu vexpreiaZ aynı senin gibi kırmızı geliyor. parça falan hiç gelmedi
9.günde 3, 5 gibi bir değer olması lazımdi o da yok Normalde bat 4 mayıs ama erken yumurtlayinca ne zaman adet olacagim bakalım Senden ne haber var mı bir gelisme Sende pozitif olur inşallah Eşine yeniden test yaptirdiniz miErken değilmii canım ya?
Kızlar ya benim kanama hala devam ediyor ama başta adet gibiydi şimdi sanki elim kesilmiş de kanıyo gibi kırmızı çok taze bi kanama :S hiç böyle olmamıştı sizde kimyasal da bu kadar uzun ve kırmızı kanama yaşayan oldu mu? Acaba parça mı kaldı? Tatilde hastahaneye mi gideyim bilemedim kaç gün oldu hiç azalmadı
Benim çok fazla kanamam olmadı çok şükür çok ağrılı da olmadı Parça falan da gelmedi benden belki de ben farketmedim bilmiyorumCanım değerim 0.1 çıkmıştı akşamına kadar baya kanamam oldu ama bugüne kadar hala yoğun kanamam oldu vexpreiaZ aynı senin gibi kırmızı geliyor. parça falan hiç gelmedi
9.günde 3, 5 gibi bir değer olması lazımdi o da yok Normalde bat 4 mayıs ama erken yumurtlayinca ne zaman adet olacagim bakalım Senden ne haber var mı bir gelisme Sende pozitif olur inşallah Eşine yeniden test yaptirdiniz mi
Aaaa öyle şey olur mu hiç Lütfen böyle konuşma Derdi veren rabbim dermanini da verir Tüp bebek merkezlerine gidin isterseniz onlar size yol gösterir daha detaylı sperm tahlili yapar Hem daha kırmızıları görmedin Hakkımızda hayırlısı olsunHımm bende bişey yok canım ya idrar testi negatif çıktı 28 Nisan da adet olcam bakalım hayırlısı.. Eşimde de böyle bişey çıkınca hiç istek kalmadı içimde pes ediyorum ben Rabbim sizlere sağlıklı bebişler nasip etsin inş...
Bi başka doktora daha görüncez inş bakalım canım bi adet oluyum ondan sonra tekrar bi test olcak hakkımızda hayırlısı...Aaaa öyle şey olur mu hiç Lütfen böyle konuşma Derdi veren rabbim dermanini da verir Tüp bebek merkezlerine gidin isterseniz onlar size yol gösterir daha detaylı sperm tahlili yapar Hem daha kırmızıları görmedin Hakkımızda hayırlısı olsun
Bence de daha erken canım pazartesi ye kadar bekle. Erken gebelik testi de olsa çıkmıyor çoğu arkadaşın yazdığı kadarıylaKizlar ayin 15.de cift cizgiyi gormustum, adetimin 29 unda olmasi gerekiyor, predictorun erken gebelik testini aldim, adet gecikmesinden 4 gun oncesini gosteriyormus, sizce yarin yani ayin 26sinda yapayim mi? Belimde agri var, goguslerimde dolgunluk ve dokununca agri, belirtiler bunlar ama regl belirtileri de olabilecegi icin beklesem mi yapsam mi karar veremiyorum. Esim pazartesi gunu yap diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?