Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar bugün eşim spermiogram yaptırdı sonuçlar hiç iç açıcı değil ya ben boşuna mı kadar emek vermişim sanırım canım çok sıkkın

Öncesinde yapmak daha mantıklı sonrası geç olabilir özellikle çift çizgi gününü öneririm çünkü yumurta çatladığında orada sperm olsun
canım testler ve ilişki günleri bu şekildeydi (kalpli olanlar). ben de çift çizginin ertesi günü diye biliyordum

Eklentiler

• 22042015837.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 130
canım sılıklesmeye basladıysa bugunde calıs. yarın gec olabılır testlerını koyabılırsen daha ıyı yorum yapabılrm
canım günaydın, testlerin fotosunu çektim. kalpli olanlar ilişkinin olduğu günler. yorumunu bekliyorum

Eklentiler

• 22042015837.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 125
gunaydın canım. kacırmamıssın gıbı duruyor. ıns ulasmıstır yerıne ben de 10-12. degerlendırdım. ınsallah olumlu sonuc alırız daha fazla beklemeden.
inşallah canım valla ovülasyon takibi yaptım ama eşimle karar almıştık adet bitiminden itibarenbaşlayıp gün aşırı çalışma olacak diye. inşallah güzel haberler alırız

inşallah canım valla ovülasyon takibi yaptım ama eşimle karar almıştık adet bitiminden itibarenbaşlayıp gün aşırı çalışma olacak diye. inşallah güzel haberler alırız
benım 2 aydır takıp edıyordum ama cok sık calısmıstık. ılk ay 2-3 gun ust uste. gecen ay 2 gunde 1 yıne olmadı. bu ay farklı denıcektım. 10 da calıstım cızgıye kadar calısmıcam dedım. 14-17 arası cıft cızgı oluyordu. bu ay 12. gun oldu. ıncır yemıstım ondan oldugunu dusunuyorum =) kısmet boleymıs dedım. ara veremedım yanı. hakkımızda hayırlısı canım. hangısı bızım ıcın hayırlıysa onu nasıp etsın Allah

amin canım ben de bu ay günde 6 tane kuru incir yedim çatlama gününde bıraktım ama. bundan sonra bekleyelim bebişi de görelim inşallah

Allah allah cok ilginc.adet kanamasi gibi yogun mu oluyosun yoksa lekenme gibi mi

canımcımm bildiğin adet oluyorum hatta baya yoğun oluyorum bugün 3.günüm normalde durulması lazım ama baya geliyo hala. test yanlış göstermiş kesinlikle.

canımcımm bildiğin adet oluyorum hatta baya yoğun oluyorum bugün 3.günüm normalde durulması lazım ama baya geliyo hala. test yanlış göstermiş kesinlikle.
Canım test yanlış olabilir ama yoğunsa kimyasal yaşamış da olabilirsin. Benim kanama başlayalı 8 gün oldu sanırım ilk günler lekelenme ile başladı şimdi çok fazla parçalı kanama var kimyasal olduğu için..

Canim bende kimyasal yasadigimda 10 gun surmustu kanamam.insallah bi daha yasamak kismet olur hepimiz icin

canımcım test yanlışmış

Canim gecmis olsun oncelikle sorun nedir gebelige engel bi durum var mi ki ne dedi doktor

sonuçları yazar mısın canım ileri hızlı hareketlilik ne kadar mesela Bir tek bir yere güvenme Bir de mutlaka 3 günlük perhis olsun

Doktor olmaz demedi ama ne zaman olur bilmiyorum 125.000.000 sperm var yüzde 58 hareketi ama morfoloji %2 çıktı pehrizi 3 gün yaptık hakkımızda hayırlısı bilmiyorum canım çok sıkkın

mrb cnm bu kimyasal dediğiniz olay nasıl oluyo bilgi verebilir misiniz, ben de geçen ay adetime yakın gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı umutlanmıştım fakat regl oldum ama o ay çok farklı idi beim de uzun sürdü ve normal oldugum gibi değildi hatta korktum doktorumu aramıştım değişik kanamam oluyo sıkıntı filan mı var diye.. yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…