Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar 4412. sayfada ovi kitlerimi atmıştım reglin 5. günü başlamıştım net emin olmak için erkenmi olur geçmi olur diye çünkü gebe kaldığım ay 10. 18.ve 20. gün ilişki olmuştu 10.günü eledim ve 18.günü olduğunu ve geç yumurtladığımı anladım siklusum 28 ( +/-1 ) buraya yazmamdaki amaç belki benim gibi olanlara faydam olur :) çok yanlış günleri değerlendiriyormuşum 1 senedir hamile kalmasam anlamıcaktım birazda nasip tabiki ovi kitinide 2.defadır kullanıyorum ama buay sonuna kadar yapıcam görmek için dedim ben hep 14.gün falan sanıyodum ve 10gün kala ilişkiyi bırakıyodm kendime kızıyorum şuan pufff uzun oldu kusurabakmayın

Eklentiler

• IMG_0481.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_0484.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 127
Benimde teslerime bakarmısınız 27 günde bir adet oluyorum testleri yaptım ama hiç bişey anlamadım ve dün kasık ağrım vardı sol tarafımda koyu çizgiyi bekliyodum ama göremeden yumurtlama oldu heralde

Eklentiler

• 14466525560262027947094.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 133
Benimde teslerime bakarmısınız 27 günde bir adet oluyorum testleri yaptım ama hiç bişey anlamadım ve dün kasık ağrım vardı sol tarafımda koyu çizgiyi bekliyodum ama göremeden yumurtlama oldu heralde
canım devam et daha erken göreceksindir çifti bak benimkine bi önceki sayfada 18.gün koyulaştı benimde siklusum 28gün

canım devam et daha erken göreceksindir çifti bak benimkine bi önceki sayfada 18.gün koyulaştı benimde siklusum 28gün
Bende 27.28.29 degisiyo. Yumurtlama gunum gec oluyo. Luteal faz denen yumurtlama sonrasi suresi 14 diyorlar ama. Benim daha az. Bugun 15. Gunum daha poz. Degil.
Peki senin her ay mi 18. Ben 10 aydir deniyorum degisiyor benim . 14 17 gun arasi.

Bende 27.28.29 degisiyo. Yumurtlama gunum gec oluyo. Luteal faz denen yumurtlama sonrasi suresi 14 diyorlar ama. Benim daha az. Bugun 15. Gunum daha poz. Degil.
Peki senin her ay mi 18. Ben 10 aydir deniyorum degisiyor benim . 14 17 gun arasi.
ya aslında hep böylemi bilmiyorum sadece ağustosta gebe kalmıştım ona göre tahmin ettim geç oluyor diye ilişki tarihlerimide biliyodum buay ilk defa kitle baktım sonuna kadar ama önceleri bikaç ay denedim 14üne kadar falan bişi çıkmadı bıraktım hep

Anladim canim.benimde 10. Ayim hic hamile kalamadim. Rahim filmi dahil yaptirmadigim hicbir test kalmadi. Spermdede problem yok. Bende kendimce dusunuyodum gec yumurtlamk problemmi acaba diye. Adetim dedigin gibi gecikmiyor. Bakalim 15. Gune kadar poz. Olmadi bu ay. Devam edicem testlere. Hayirlisi hakkimizda.

canım bende geçen sene ağustostan beri deniyorum eşimde de bende de bişi çıkmadı şükür sebepsiz inferlite dendi hatta takibe başlancaktı falan artık aşılamamı tüpmü bilmiyorum bende okadar çok üzüldümki sana anlatamam hıçkıra hıçkıra ağlıyordum hep son zamanlarda artık olmuyo ya dedim boşverdim hiç takipmiş falan etmedim reglim 3gün geçti ben hala regl olmayı bekliyordum çünkü önceki ayda 3gün gecikerek olmuştum baktım 4.gün hala yok öyle öğrendim yani ama nasip değilmiş 7.haftada düşük yaptım yani herşey temzi çıktıysa olmıycak diye düşünme canım vakti var demekki bak benim 1.5 sene oldu buay sabır sabır sabır

Ben test yapmadigim ayda oldu. Bosverdigim ayda oldu. Her turlu deniyoruz :) daha vakti gelmedi demekki diyorum.. ben o kadar takmiyorum
Aglamiyorum mesela. Cunku hic beklenti icine girmedim. Hic hamile gibi hissetmedim kendimi. Ocak ayi adetinden sonra cagirdi drum. Agustosta gitmistim en son. O zamana kadar dene gel dedi. Ne yapcak bilmiyorum yumurta takibi yaptirmistim 1 ay. Onda da prob yoktu. Kendi kendine buyudu catladi... ne bilim iste bekliyoruz

ahhh canım ah bizimde böyle bir imtihanımız var demekki napalım sağlık olsun elbet güzellikler bizide bulacaktır benim çok karamsarlığa düştüğümde oluyor umutlu olduğumda şükür problem yok ama işte insanız ya eee diyoruz problem yoksa niye niye ilk çalışmalara başladığımızda olsaydı şimdi kucağımdaydı of bilmiom ama sıkıldımda heray ümitle beklemekten

aynen oyle canım. herseyı tam yapıyoruz . sorunda yok . o yuzden 10 ay bana cok uzun geldı.
sen hıc aşılama fılan denedın mı. süreç nasıl oluyor 1 sene sonunda ?

Kızlar sizce bu testte bir sorun olabilir mi? c silik çıkıyor t den ama baya silik çıkıyor, adetin 7.günü ve 9. günü 8 de ise normal. sizce yumurtlama olmuış mudur?

Eklentiler

• 20151104_192205.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar sizce bu testte bir sorun olabilir mi? c silik çıkıyor t den ama baya silik çıkıyor, adetin 7.günü ve 9. günü 8 de ise normal. sizce yumurtlama olmuış mudur?
10 aydır testlerle ugrasıyorum boyle gormedım canım
c sılıkse bozuktur. hem kac gunde 1 adet oluyorsun ki. henuz erken degıl mı yumurtlamak ıcın ?

10 aydır testlerle ugrasıyorum boyle gormedım canım
c sılıkse bozuktur. hem kac gunde 1 adet oluyorsun ki. henuz erken degıl mı yumurtlamak ıcın ?
ya adetlerim değişiyorsa aslında 8-9 gibi yumurtlasam 15 gün sonra 24.-25 gün falan adet görenbilirim 25 günde bir olduğum oluyor bazen 28 e uzuyor c silik çıkmış daha önce bu forumda da görmüştüm t nin belrgin çıkması anlamlaı mı ki hem hepsi mi bozuk anlamadım ki
Bieln yok mu

valla o markayı hıc kullanmadım.
ama t c den koyuysa 24-36 saat ıcınde yumurta catlayacak anlamına gelir.
25 gunde 1 adet oluyorsan. dogrudur o zaman teste. erken degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…