- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.101
inşallah 15 gun sonra bellı olacak burdan yazarım aldıgım haberı :)
Canım bende çok anlamıyorum bu testlerden ama sanki tam koyulaşma olmamış yapmaya devam etsen mi acaba bir de sıvı alımına 4 saat idrar tutmaya falan dikkat ediyorsun değil miinşallah tutmuştur canım :) ben tam koyuyu yakalayamadım ya bugün 13.günüm en koyu 10 veya 11 gibi anlayamadım ama buradakiler gibi koyu çıkmıyo hiç
fotoğraflar biraz çok oldu ama üstteki toplu kurumuş halleri diye tek tek 10dkka sonra çektiklerimide ekledim siklusum 28 buarada ve dün akşamdan beri kasık bel ağrım fazla akıntım yok gibi
evet canım sabah 8 de kalkıyorum ilk idrarımı yapıyorum sonra 3 saat sıvı almıyorum hiç bişi bile yemiyorum 11de falan yapıyorum testiCanım bende çok anlamıyorum bu testlerden ama sanki tam koyulaşma olmamış yapmaya devam etsen mi acaba bir de sıvı alımına 4 saat idrar tutmaya falan dikkat ediyorsun değil mi
Bekle bakalım canım normalde bende 28 günde bir olurum ama bu yaz haziran temmuzda 31 gün sürdü hatta günüm geçti diye umutlandım ama meğer geç yumurtlamısım belki senin de öyle bir durum vardır takip edersin ama günaşırı ilişki de olsun riske atma benceevet canım sabah 8 de kalkıyorum ilk idrarımı yapıyorum sonra 3 saat sıvı almıyorum hiç bişi bile yemiyorum 11de falan yapıyorum testidevam edicem ya bakalım geç yumurtluyorumdur dicem de 28günde bir oluyom zaten
günaşırı oluyo zaten riske atmıyorum herşey Allahtan canım ya geçen sene ağustostan beri istiyoduk bu ağustosta gebe kalmıştım eylülde düşük yaptım 7haftalık onda hiç takip etmeden ve sadece 3 defalık ilişkide tutmuştu benim tek korkum yine okadar uzun beklemek inşallah Rabbim bidaha bekletmeden sağlıkla verir banada tüm isteyenleredeBekle bakalım canım normalde bende 28 günde bir olurum ama bu yaz haziran temmuzda 31 gün sürdü hatta günüm geçti diye umutlandım ama meğer geç yumurtlamısım belki senin de öyle bir durum vardır takip edersin ama günaşırı ilişki de olsun riske atma bence
Amin canım benim ama kendini hiç şartlama iyi tarafından bakmaya çalış bak bir kere olmuş yine olur inşallah kötü düşünme bak benim 2 senedir tık yokgünaşırı oluyo zaten riske atmıyorum herşey Allahtan canım ya geçen sene ağustostan beri istiyoduk bu ağustosta gebe kalmıştım eylülde düşük yaptım 7haftalık onda hiç takip etmeden ve sadece 3 defalık ilişkide tutmuştu benim tek korkum yine okadar uzun beklemek inşallah Rabbim bidaha bekletmeden sağlıkla verir banada tüm isteyenlerede
inşallah sanada tez vakitle nasip olur canım benim ya beklemek zor bunu sende iyi bilenlerdensin bide herkes öğrenince düşük yaptığımı şimdi bi iki aya strese sokarlar ayyy yokmu daha diye puffAmin canım benim ama kendini hiç şartlama iyi tarafından bakmaya çalış bak bir kere olmuş yine olur inşallah kötü düşünme bak benim 2 senedir tık yok
Zaten o konuşanlar olmasa biz bu kadar strese girmeyecez ama susturamıyoruz işte tatlım ne yapalım o konuşanların ağzına kürekle vurasım geliyorinşallah sanada tez vakitle nasip olur canım benim ya beklemek zor bunu sende iyi bilenlerdensin bide herkes öğrenince düşük yaptığımı şimdi bi iki aya strese sokarlar ayyy yokmu daha diye puff
senden de alırız inşallah canım benim kaç yıllık evlisin ben 2 senelik ilk 1yıl korundum ben sanki hemen ilk denemede tutar zannediyodum ne safmışım ya :) evlendikten sonra öğrendik çoğu şeyi ne yalan söyliim hiç hevesim merakımda yoktu öyle anne oluyiim diye işte Allah o duyguyu verdi kalbimize inşallah gerçekleşmiyecek duayı ettirmez RabbimZaten o konuşanlar olmasa biz bu kadar strese girmeyecez ama susturamıyoruz işte tatlım ne yapalım o konuşanların ağzına kürekle vurasım geliyorsanki milletin başka işi derdi yok bizim çocuğumuzu düşünüyorlar :) sıkma sen canını inşallah tez zamanda tekrar hamiş haberini alırız senden
Amin İnşallah canım ben de 2 yıldır evliyim hiç korunmadım ama olmadı sebepsiz infertilite dediler artık son çare tüp bebek aslında ama korkuyorum biraz o yüzden bi süre beklemedeyim bakalım inşallah o süreçte olur da gerek kalmaz tüpe falansenden de alırız inşallah canım benim kaç yıllık evlisin ben 2 senelik ilk 1yıl korundum ben sanki hemen ilk denemede tutar zannediyodum ne safmışım ya :) evlendikten sonra öğrendik çoğu şeyi ne yalan söyliim hiç hevesim merakımda yoktu öyle anne oluyiim diye işte Allah o duyguyu verdi kalbimize inşallah gerçekleşmiyecek duayı ettirmez Rabbim
inşallah olur canım benimAmin İnşallah canım ben de 2 yıldır evliyim hiç korunmadım ama olmadı sebepsiz infertilite dediler artık son çare tüp bebek aslında ama korkuyorum biraz o yüzden bi süre beklemedeyim bakalım inşallah o süreçte olur da gerek kalmaz tüpe falan
Yine olur inşallah tatlım demek ki biraz stres yapmayı bırakman lazım ben her yolu denedim ama yok olmadı demekki vakti gelmemiş diyorum inşallah bir mucize de beni bulurinşallah olur canım benimbanada sebepsiz infertilite dendi dosya falan açıldı hatta işte benim tahliller eşimin tahliller yaıpldı ben sonra dedimki şu yaz geçsin kışa doğru başlarız tedaviye ve çok yormuştum kendimi olmuyo ya diye boşvermiştim hiç beklemiyodum yani tedavisiz olmaz diye bakıyodum süpriz olmuştu hiç beklemediğin vazgeçtiğin an işte mucize
Allâh sağlık sıhhat versin anali babali buyutsun şimdidenbennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif şu annda 5 haftalık hamişim umudunnuzu yitirmeyinn arkadaşlar kurbann olduğum Allahım hiç beklemdiğinniz bi annda verir size innşallah :) uzunn oldu hakkınnızı helal edin :)
sağol cnnm Allah frazı olsunn :)Allâh sağlık sıhhat versin anali babali buyutsun şimdiden
İşte testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?