- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.121
Arkadaşlar yorum yapacak kimse yok mu
Bence gidip kan testini yaptirmalisinArkadaşlar yorum yapacak kimse yok mu
inşallah canım yaaaa,inşallah güzel haberler alırım. Adetimi bekleyeceğim,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumbnnm dururum aynnı sizinn gibiydi su ann hamileyim kann testi verinn ya da adetinnizzi bekleyinn gecinnce yaptırın
benncede adetinni bekle cnnm sonnra hayal kırıklığı fenna oluyoinşallah canım yaaaa,inşallah güzel haberler alırım. Adetimi bekleyeceğim,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Canım inşallah hayırlsıyla gelir bebişin. 11 inde pozitif gibi duruyor,sıvı alımına dikkat ediyorsun testleri yaparken de mi? senin 11-12 yi değerlendirmen lazımdı bence.Merhaba arkadaslar... Benim bu ayki ovu testlerim. Bu ayi çok verimli geciremesekte. Diğer aya bilgi amaçlı olmasi icin hangi günler değerlendirmem konusunda yardimci olabilir misiniz? Bu ay ovu testi kullanmam daki ilk ayım di biraz kafa karışıklığı yaşadım. Simdiden yardımlarınız için Teşekkürler...
10-11-12 bu günnleri iyi değerlenndir cnnm innşallah tutar hayırlısı :)Merhaba arkadaslar... Benim bu ayki ovu testlerim. Bu ayi çok verimli geciremesekte. Diğer aya bilgi amaçlı olmasi icin hangi günler değerlendirmem konusunda yardimci olabilir misiniz? Bu ay ovu testi kullanmam daki ilk ayım di biraz kafa karışıklığı yaşadım. Simdiden yardımlarınız için Teşekkürler...
olsunn sperm zatenn maksimum 3 günn yaşayabiliyor tutacağı varsa tutmuştur innşallah yoksada Rabbim tez zamannda isteyenne nnasip etsinn :)meryem0061 12.günü ne yazık ki degerlendiremedik canım. Zaten adetim yaklaştı olacakmisim gibiyim. En azından diğer ay düzenli bi şekilde ovu testine uyarım :) bu ay ders olsun.
zatenn cnnm 11. günn çatlamış senninn yumurtannmeryem0061 12.günü ne yazık ki degerlendiremedik canım. Zaten adetim yaklaştı olacakmisim gibiyim. En azından diğer ay düzenli bi şekilde ovu testine uyarım :) bu ay ders olsun.
merhaba hayırlı uğurlu olsun canım , şimdi senin son adet tarihin neydi? birde hamileyken kan testi yaptırdın ve negatif mi çıktı ? birde ovulasyon testinde T çizgisi koyu çıktığı gün deneme yapmış mıydınız?anlayamadımbennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif şu annda 5 haftalık hamişim umudunnuzu yitirmeyinn arkadaşlar kurbann olduğum Allahım hiç beklemdiğinniz bi annda verir size innşallah :) uzunn oldu hakkınnızı helal edin :)
sağolasınn sonn adet tarihim 18 eylül ilk kann testim negatif çıktı 9 ekimde yaptırdım 26 günnde bir olurum nnormalde ovulasyonnda pozitifliği g6örünnce evet denneme yaptık her ihtimale karşı sağlama alalım dedik iyide yaptık :)merhaba hayırlı uğurlu olsun canım , şimdi senin son adet tarihin neydi? birde hamileyken kan testi yaptırdın ve negatif mi çıktı ? birde ovulasyon testinde T çizgisi koyu çıktığı gün deneme yapmış mıydınız?anlayamadım
:) desene kan testlerine de güvenemeyecez , gebeliği erken öğrenmeye çalışırsak yanlış olabiliyor demek , çok şaşırdım ,ama anladığım kadarıyla ovulasyon testi ile hamileliğini anladın çünkü tekrar koyulaşmayı yakaladın , peki adetinin kaçıncı gününde ovulasyonda hamileliğini anladığın koyulaşmayı gördün? benimde adetim 26 günde bir olursağolasınn sonn adet tarihim 18 eylül ilk kann testim negatif çıktı 9 ekimde yaptırdım 26 günnde bir olurum nnormalde ovulasyonnda pozitifliği g6örünnce evet denneme yaptık her ihtimale karşı sağlama alalım dedik iyide yaptık :)
adetiminn 20. günnünnde pozitif oldu ve 35. günnünnde gebelik tetsi yaptım 6öle 6öğrenndim erkenn 6öğrennmeye çalışmayınn hayal kırıklığı sannıp vazgecersinn bekleyinn adetnniz bi 10 günn geciksnn :):) desene kan testlerine de güvenemeyecez , gebeliği erken öğrenmeye çalışırsak yanlış olabiliyor demek , çok şaşırdım ,ama anladığım kadarıyla ovulasyon testi ile hamileliğini anladın çünkü tekrar koyulaşmayı yakaladın , peki adetinin kaçıncı gününde ovulasyonda hamileliğini anladığın koyulaşmayı gördün? benimde adetim 26 günde bir olur
teşekkürler , çok sevindim adna inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursunadetiminn 20. günnünnde pozitif oldu ve 35. günnünnde gebelik tetsi yaptım 6öle 6öğrenndim erkenn 6öğrennmeye çalışmayınn hayal kırıklığı sannıp vazgecersinn bekleyinn adetnniz bi 10 günn geciksnn :)
sağol cnnm Allah razı olsunn :)teşekkürler , çok sevindim adna inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?