Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba arkadaslar... Benim bu ayki ovu testlerim. Bu ayi çok verimli geciremesekte. Diğer aya bilgi amaçlı olmasi icin hangi günler değerlendirmem konusunda yardimci olabilir misiniz? Bu ay ovu testi kullanmam daki ilk ayım di biraz kafa karışıklığı yaşadım. Simdiden yardımlarınız için Teşekkürler...

Eklentiler

• Moldiv_1446545662661.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 199
Canım inşallah hayırlsıyla gelir bebişin. 11 inde pozitif gibi duruyor,sıvı alımına dikkat ediyorsun testleri yaparken de mi? senin 11-12 yi değerlendirmen lazımdı bence.

10-11-12 bu günnleri iyi değerlenndir cnnm innşallah tutar hayırlısı :)

keklik_58 Teşekkürler canım yorumun için. 10 ve 11.günleri değerlendirebildik. Sıvı alımına çok dikkat ettim. Ama adetime 2 gün var ve adet olacakmisim gibiyim. Bu ay bişi yok gibi. En azından diğer ayki ovu testlerimi yapınca stres olmadan anlamış bir şekilde degerlendirmek istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inş.

meryem0061 12.günü ne yazık ki degerlendiremedik canım. Zaten adetim yaklaştı olacakmisim gibiyim. En azından diğer ay düzenli bi şekilde ovu testine uyarım :) bu ay ders olsun.

meryem0061 12.günü ne yazık ki degerlendiremedik canım. Zaten adetim yaklaştı olacakmisim gibiyim. En azından diğer ay düzenli bi şekilde ovu testine uyarım :) bu ay ders olsun.
olsunn sperm zatenn maksimum 3 günn yaşayabiliyor tutacağı varsa tutmuştur innşallah yoksada Rabbim tez zamannda isteyenne nnasip etsinn :)

merhaba hayırlı uğurlu olsun canım , şimdi senin son adet tarihin neydi? birde hamileyken kan testi yaptırdın ve negatif mi çıktı ? birde ovulasyon testinde T çizgisi koyu çıktığı gün deneme yapmış mıydınız?anlayamadım

sağolasınn sonn adet tarihim 18 eylül ilk kann testim negatif çıktı 9 ekimde yaptırdım 26 günnde bir olurum nnormalde ovulasyonnda pozitifliği g6örünnce evet denneme yaptık her ihtimale karşı sağlama alalım dedik iyide yaptık :)

:) desene kan testlerine de güvenemeyecez , gebeliği erken öğrenmeye çalışırsak yanlış olabiliyor demek , çok şaşırdım ,ama anladığım kadarıyla ovulasyon testi ile hamileliğini anladın çünkü tekrar koyulaşmayı yakaladın , peki adetinin kaçıncı gününde ovulasyonda hamileliğini anladığın koyulaşmayı gördün? benimde adetim 26 günde bir olur

adetiminn 20. günnünnde pozitif oldu ve 35. günnünnde gebelik tetsi yaptım 6öle 6öğrenndim erkenn 6öğrennmeye çalışmayınn hayal kırıklığı sannıp vazgecersinn bekleyinn adetnniz bi 10 günn geciksnn :)

Kizlar ayin 2 sinde bide 4 unde yaptim ovu testi. Bu yunurtlamaya yakin mi demek. Adetin ayin 2 sinde bitti.

Eklentiler

• 1446647275701891994163.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…